Komentari

arhangel.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • MODESTI BLEJZ

    nuklearka nam ne gine, samo nam još to fali, namečit će je oni neboj se..

    avatar

    24.05.2008. (10:14)    -   -   -   -  

  • aw

    Budući će šeici i potomci aga Sarajlija pogledati film There will be blood pa ćemo imati Herceg Bosnu načačkanu bušilicama. A tek kad skuže da nema ničega, ha ha ha!!!

    Angel&Wolf

    avatar

    25.05.2008. (17:14)    -   -   -   -  

  • odmak

    Jedna sam od onih koja sam kao djete putovala preko Ploča - vlak, čekanje u gluho doba noći kod neke improvizirane čekaonice ili što je već bilo u Ploćama i ujutro oko 5 sati brod za Split.
    Spavala sam od početka do kraja. Sjećam se ušća iz tog doba. Sve je to bio vilinski svijet koji se polako gubi. Močvarna su područja već nestala. I ptice, jegulja i puno toga je nestalo. Mislim da svijet sa svojim novinama, pa i boljim životom treba ići naprijed, ali nisam sigurna da to treba raditi pod cijenu nestanka takvih vrijednosti i ljepote. Kao da netko odlući uništiti Plitvićka jezera ili Visovac još bezbroj drugih krajolika. Na kraju tako su uništena i Kaštela i Vranjice kod Splita, a ostali su nedirnuti krajevi iz kojih su se selili ljudi jer ničeg nije bilo. Ni ljepota ni mogućnosti prosperiteta. Zašto se tamo nisu radile tvornice? Je li nam to netko namjerno radio ili smo mi toliko glupavi i zlonamjerni da sve naopako radimo sami? Ili se ipak radi o tome da će netko dobiti veliki novac za jedan potpis.
    Moji su roditelji željeli i ispaštali za slobodu Hrvatske. Danas mi je drago da je nisu dočekali jer pravi neprijatelji nisu oni s kojima smo ratovali nego ovi koji je sad rasprodaju i vuku nerazumne i štetne poteze. Sve je to skupa žalosno i najozbiljnije mislim da nam nema pomoći kad nama vladaju oni kojima je važniji novac od svega drugoga.
    Ali, uzalud je govoriti i pisati. Nikome više nije važno.

    avatar

    26.05.2008. (17:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...