Komentari

marole.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Marole

    DUBROVNIK – Udruga „Nazbilj“ odlučila je na originalan način u utorak uvečer čestitati rođendan dubrovačkoj gradonačelnici Dubravki Šuici i to – štafetom, po uzoru na nekadašnji Dan mladosti, kada se slavio rođendan druga Tita.

    Štafetu nije mogao trčati svatko, samo istaknuti omladinci i omladinke imali su tu čast, pa ni “Dubinu” štafetu nije trčao bilo tko, jer kako su napisali u Proglasu u Udruzi “Nazbilj” pozivajući na Slet ispred Crkve sv. Vlaha “Samo najbolji od najboljih imat će tu čast, jer samo najbolje i zaslužuje ova vlast, zato našoj Mami činimo za rođendan VIP tretman ala Broz i zavazda joj želimo La vie en Rose.”

    Štafeta je krenula sa Široke ulice a mlados... pardon, mladež predana tekovinama Dubinih puteva s vidim ushitom i ponosom nosila je Štafetu trčeći preko Straduna izmamivši pljesak okupljene radničke i neradničke klase, odnosno nezaposlenih.

    Samo najbolji od najboljih imat će tu čast, jer samo najbolje i zaslužuje ova vlast, zato našoj Mami činimo za rođendan VIP tretman ala Broz i zavazda joj želimo La vie en Rose
    Kako pionir Mladen Beš zbog prevelikog uzbuđenja od ukazane mu časti da Štafetu donese pred Crkvu sv. Vlaha (gdje je visio veliki portret Majke) nije mogao čitati poruku napisanu najdražoj gradonačelnici učinio je to predsjednik Udruge “Nazbilj” Srđan Kera.

    Poželili su Šuici da dugo živi i još duže vlada “na korist i ponos zna se i onih za se”.

    - Mama zahvaljujemo ti što si nas oslobodila butiga od hrane, robe i kućnih potrepština. Hvala ti što si na Pile dovela more i buduće okretalište kao dokaz da se sve oko tebe okreće – počeo je Kera redati zahvale Mami u ime stanovnika “rezervata” – Stare gradske jezgre.

    - Posebno ti hvala što ćeš na Trgu oružja stavit bistu Pava II. Između kafića i topa u idili kamena i mora. Hvala ti za one na Peskariji kućice od Ivice i Marice, još samo fale vještice, ali ćemo zato imat čevapčiće i pljeskavice, nastavio je Kera i poentirao: Hvala što ćeš nam učinit da u Gradu Pučka škola jednu smjenu ima a djece ni u mudima. Hvala što si dokusurala Ragusu za kompaniju Belu a malo i za svoju guzu.

    Nakon toga slijedili su regali za gradonačelnicu koja ih nije došla preuzeti a na kraju su joj njeni Pio... djeca otpjevali pjesmicu “Najdraža mama”.

    avatar

    22.05.2008. (14:10)    -   -   -   -  

  • Marole

    Jer dvije su Amerike, a jedna je Dube! (ako ne kontamo Borovinku)

    avatar

    22.05.2008. (14:11)    -   -   -   -  

  • srdelica

    sta je borivinka?

    avatar

    22.05.2008. (15:44)    -   -   -   -  

  • pametni zub

    Šuica ti je šef?

    avatar

    22.05.2008. (15:58)    -   -   -   -  

  • Marole

    Borovinka je dubrovački oriđino, a Šuica je svima nama šef. I mama.

    avatar

    22.05.2008. (17:41)    -   -   -   -  

  • DerzaFanistori

    deminutiv guzice :o)))

    avatar

    23.05.2008. (09:56)    -   -   -   -  

  • srdelica

    jedna je mama!

    avatar

    23.05.2008. (11:54)    -   -   -   -  

  • stroke

    ...i kupa se gola.

    avatar

    24.05.2008. (00:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...