Nije mnogo, ali čovjeka veseli...,kojakunavise.blog.hr" /> <font size="5" face="Verdana">Nije mnogo, ali čovjeka veseli...</font> - Online Zarada - Koja Kuna Više - Blog.hr - komentari na post

Komentari

kojakunavise.blog.hr

Dodaj komentar (57)

Marketing


  • Sanja Lydia

    jako zanimljivo, isplati se iskušati i na tom području

    avatar

    24.05.2008. (23:21)    -   -   -   -  

  • .

    ja sam radio na tom gluposti same ,vise oduzmu vremena i skinu interneta(mb) nego sto dobijete

    avatar

    24.05.2008. (23:34)    -   -   -   -  

  • Koja Kuna Više

    Evo ovako... Ponovo ponavljam da ovo (ako, daj Bože, radite) ne zamjenjuje Vaš sadašnji posao (makar bi se u teoriji nakon nekog vremena u ovome moglo lijepo zarađivati, ali ne želim zaluđivati ljude time). Benzin je sve skuplji, dižu se cijene prehrambenih namirnica... Studenti najbolje znaju kako dobro dođe koja kuna više za hranu u menzi, za piće, za skripte, za izlazak... Što se vremena tiče, koliko je Vas vrtilo programe na TV-u ili stranice na Internetu u cilju ubijanja vremena? Vjerojatno svi! Pa što onda znači 10-30 minuta dnevno (ovisi na koliko ste PTC stranica aktivni), a usput i zaradite! Što se megabyte-a tiče, zaista, al zaista ne skida puno. Iskreno Vam kažem da postoji možda 1% oglasa koji sadrže video ili flash, i to maksimalno do 1mb. Ako visite po raznim blogovima ili Facebooku, potrošite valjda 20 puta više! Evo, iz iskustva Vam govorim jer ni ja nemam Flatrate, nego sam ograničen na 10gb mjesečno. Nisam primjetio razliku prije nego sam počeo s ovim i sada, I ja sam u početku govorio - kakva glupost! Sada mi je drago što tada nisam odustao! Stvarno je!!! Nikoga na ništa ne nagovaram. Samo dijelim svoje iskustvo, pa tko ima volje na drugi način ubiti koju minutu - mislim da je ovo najbolji način!
    Pozdrav!!!

    avatar

    25.05.2008. (19:54)    -   -   -   -  

  • nemam-blog

    probo sam se uclanit na upcash i javlja mi da ne postoji refferer tjsudac. provjeri u cemu je problem, ja cu pricekat pa mi javi..pozdrav

    avatar

    26.05.2008. (19:12)    -   -   -   -  

  • Koja Kuna Više

    Care, stvarno ne znam! Provjerio sam da nije možda krivi link na blogu, ali nije jer je do sada sve radilo kako treba dok su se drugi prijavljivali. Pretpostavljam da je neka greška trenutno kod njih. Probaj malo kasnije, a ako neće, zatvori Internet Explorer, ponovo ga otvori i upiši www.upcash.biz, pa odi na Register. Sada bi ti refferer kućica trebala biti prazna, pa probaj ručno upisati 'tjsudac' (bez navodnika), a ako i dalje neće, ostavi prazno i registriraj se, šta sad!
    Uživaj!

    avatar

    26.05.2008. (19:46)    -   -   -   -  

  • nemam-blog

    tak sam i ranije pokusao...jos uvijek ne uspijeva, budem probao sutra..ne zelim se prijavljivat bez referrera, ipak si se potrudio napravit blog, a bolje da radim za tebe neg da me prodaju nekom :) pozdrav

    avatar

    26.05.2008. (20:39)    -   -   -   -  

  • nemam-blog

    e da, da te pitam, kak si uspio da ti sajt bude prvi na guglu,,nisam tu bas najjaci..prijavim svoj link na google i sta onda?

    avatar

    26.05.2008. (20:42)    -   -   -   -  

  • Koja Kuna Više

    He, ajde, svaka čast na požrtvovnosti! ;o)
    Al kažem, na UpCashu imam dva refferal-a, tako da ne znam zašto tebi neće. A vidiš, ne bi se čudio i da namjerno to s vremena na vrijeme naprave jer im zafali ljudi za prodaju... Hvala!!!
    A što se Googla tiče, ni to ti ne znam reći! :o)
    Nekoć davno sam čitao kako to ide, al sam pozabio! Nisam baš ništa radio po tom pitanju! Jednostavno sam napravio blog i nakon par dana se našao na Googlu (očito ga na blog.hr automatski stave). A to što je prvi među rezultatima, valjda je slučajno ispalo. Nisam se ni ja nadao pošto je naziv, onako, malo općenitiji!
    Pozdrav!

    avatar

    26.05.2008. (21:27)    -   -   -   -  

  • LOGISTICAR

    Koliko u prosjeku placaju te stranice po kliku na oglas?

    avatar

    30.05.2008. (13:05)    -   -   -   -  

  • Koja Kuna Više

    Pa, nemoj da te ovo razočara, ali plaćaju 0.01$ ili 0.015$ po oglasu (ovisi o stranici). Znam da na prvu ne zvuči obećavajuće, ali ako uzmeš prosječno 20 oglasa po stranici, i aktivan si na 10 stranica (za što treba izdvojiti tih, kakvih15 - 20 minuta dnevno koje sam spominjao), mjesečno izlazi ravno 60ak $. Naravno, ako si aktivan na više stranica, više dobiješ. I naravno, uz malo truda, lako možeš naći ljude koje ti, u doslovnom prijevodu, preporučuješ, odnosno, ti si njihov preporučitelj (oni su pod tobom i koliko oni za sebe zarade, toliko (ili skoro toliko - opet ovisi o stranici) se pridodaje i tebi na račun). Što znači da ti se zarada skoro udvostručuje sa samo jednim preporučenikom kojeg nađeš i koji je, naravno, aktivan.
    Gle, prije nekoliko godina sam dijelio letke na zagrebačkim Ravnicama. Usred ljeta sam hodao od vrata do vrata, od haustora do haustora, ispuštao dušu i znojio se kao pas za pišljivih 7 lipa po letku. Ako uzmeš u obzir da ovo radiš iz vlastitog doma, stvarno se isplati! Pogotovo zato što se zarada vrlo lako može mnogostruko povećati.
    E, i još nešto... Radim, ajmo reći izvještaj o najboljim PTC stranicama. Trebao bi biti detaljan i na engleskom, pa kad završim, stavit ću na blog link.

    avatar

    30.05.2008. (16:10)    -   -   -   -  

  • Koja Kuna Više

    Da ne zaboravim...
    Spomenuo sam već na blogu da sa nekim stranicama iz dna liste nemam osobnih iskustava da isplaćuju, ali da sam 90 posto siguran da isplaćuju. E pa, ispričavam se svima, ali u jednoj sam se prevario. UpCash! Da znam, nemojte se ljutiti jer sam i ja razočaran, no - po oglasu su plaćali čak 0.02 centa što ni jedna druga stranica nije plaćala. I ja sam bio sumnjičav, ali nisam pronašao informaciju da su lažnjaci u početku, pa sam vjerovao... Iako je navodna "isplata" na 2$, ja sam, glupan, čekao i zafrkavao se do skoro 10$ ne bi li tražio isplatu, a kad ono... Isplaćuju samo na jedan način, a to je da umjesto novaca dobijete vlastiti oglas. U prijevodu, reklamirate svoju firmu (koju vjerojatno nemate) u zamjenu za klikanje! Ma, bezveze! Ispričavam se svima koji su aktivni na UpCashu mojom "zaslugom", a za ništa. Ako vas to tješi, ja sam aktivan puno duže! :o)
    Pokušao sam vam javit osobno preko same UpCash stranice, ali za standardne članove nema te mogućnosti! He, pitam se zašto... :o/
    Sa popisa sam izbacio i GoodBux. Oni doduše isplaćuju, ali nisu u suradnji sa AlertPay-om, već im je jedina payment metoda preko PayPal-a, a PayPal za Hrvatsku još uvijek nema mogućnost primanja novaca, nego samo plaćanja na Internetu (nemam račun tamo, znam da je takva situacija bila kada su došli u Hrvatsku, ali čuo sam da se to još nije promjenilo). Eto, budite i dalje aktivni! Za one razočarane UpCashom, krenite sa nekom drugom PTC stranicom u zamjenu. Moja isprika, još jednom - ljudski je griješiti!
    Pozdrav svima!!!

    avatar

    30.05.2008. (16:32)    -   -   -   -  

  • Koja Kuna Više

    Bux3 je trenutno na održavanju, pa dok se sve ne sredi, postojat će problemi sa logiranjem, gledanjem oglasa i sličnim stvarima...

    avatar

    31.05.2008. (13:05)    -   -   -   -  

  • qq

    4bux.info više nije besplatan.........grrrrr,.... :(

    avatar

    31.05.2008. (22:16)    -   -   -   -  

  • Koja Kuna Više

    Da, vidio sam jučer! Zaista nisko od njih - bez ikakvih naznaka, samo - PAF! Dvije ponajbolje stranice koje su najvise plaćale su, nakon prvotne vjerodostojnosti okrenule ploču u svoju korist! Ovih dana sam radio malo istraživanje po internetu, šta se događa, i po PTC stranicama, našao sam par novih koje isplaćuju (za sad), davao sam ocjene u postocima stranicama i poredao ih u TOP 10 sa detaljnom statistikom koje su kvalitete i nedostaci pojedinih. Uskoro ću to sve objelodaniti i napraviti remont na blogu sa izvještajem svega. Ne dajte se!
    Pozdrav!!!

    avatar

    01.06.2008. (21:37)    -   -   -   -  

  • Prodaja filmova, serija, igrica, programa

    pozdrav kolega

    avatar

    04.06.2008. (16:31)    -   -   -   -  

  • Dj@smiR

    Ej zdravo! I ja sam u istom "biznisu",pa me interesuje dali alertpay vazi za ovu nasu Bosnu,neko kaze da,neko ne,al vidim da imas dosta iskustva sa ovim stvarima pa da cujem tvoje misljenje???!!! Unaprijed,HVALA...

    avatar

    27.06.2008. (21:15)    -   -   -   -  

  • Koja Kuna Više

    A gle, pod 'Choose your Country:' prilikom registriranja na Alertpay-u ima mogućnost 'Bosnia and Herzegovina', pa prema tome, vrijedi. Meni u Hrvatsku šalju uredno, a registrirao sam se na isti način! ;o)

    avatar

    04.07.2008. (19:46)    -   -   -   -  

  • Hrvatska Gamer Zajednica

    Registriraj se na novom hrvatskom Gaming portalu !

    Forum uključuje:

    Besplatne igrice (njih preko 100)
    Online igrice (njih preko 300)
    Puno foruma za raspravu i upoznavanje novih ljudi.

    Ako se registriraš do 30.07.08 onda ulaziš u nagradnu igru o kojoj možeš saznati više ovdje.

    REGISTRIRAJTE SE ! (vašom registracijom pomažete u izgradnji največeg hrvatskog gaming foruma)

    Hvala !

    avatar

    05.07.2008. (02:16)    -   -   -   -  

  • Barcelonista

    fora neznam kaj bi,kolko ti mjesečno zaradiš?mislim sve skupa

    avatar

    13.07.2008. (21:28)    -   -   -   -  

  • Koja Kuna Više

    Sorry, nisam gledao komentare i vidio tvoje pitanje. Pa ovako... U prosjeku imam do 10 refferala pod sobom koji zarađuju svoje. A rekao bih da je za sada 200$ (300$) na mjesec. Ispočetka nisam podizao lovu nego sam na stranicama koje su zaista od povjerenja (07Bux, FoxCash, CashMyBux i prije svega NeoBux (a i B-U-X.net će upasti u to društvo, sve mi se čini)) kupio pakete refferala. To se ispostavio jako dobar potez. Al nemoj se ti sad ravnati prema meni. Rekao sam, i da nemaš ni jednog refferala (a na početku nitko nema, to je tako jasno), zarađuješ 50$-60$ na mjesec ako si na 10ak stranica aktivan. Ma početak je najteži. Al kasnije kad krene je milina! Za sad su najsigurnije stranice (pri tom mislim na one koje će opstat i u koje se isplati ulagat) one koje su najinovativnije, a to su NeoBux i CashMyBux. Na njima se uvijek nešto događa pa, za one koji su duže vrijeme u ovom, a žele još bržu zaradu ulaganjem u refferale, njih predlažem!
    P.S. Početnici - zanemarite zadnje dvije rečenice! ;o)

    avatar

    19.07.2008. (13:39)    -   -   -   -  

  • Dean Voe Income

    Earn $300 to $2700 or more per month! How? Make good content, gain readers and traffic then all you need to do is to sign up with
    http://performancingads.com/learn/publishers?origin=5190 PerformancingAds And sell your 125x125 px adspaces for the price you set. I sold my first adspace for $1 a month because i have almost apsolutelly no traffic. But as i gain more traffic my price will rise up =P try them

    avatar

    09.10.2008. (03:09)    -   -   -   -  

  • Dean Voe Income

    If you need more website sponzors that can make you real money like minimum 300 $ a month , if you need best PPI affiliate programs or be paid to write posts or just rent your ad space for your own price per month. If you need any help about real earning big money online without ever paing a single penny for anything then just come to my blog and see how i`m doing it, http://deanvoeincome.com/make-money/ Good luck!

    avatar

    09.10.2008. (03:12)    -   -   -   -  

  • miho

    mene samo zanima kako ti to sve uspiješ napraviti za samo 10-15 min. na ovih svih 15 stranica kada je meni trebalo da kliknem na sve te adse na svih 15 stranica više od 2 sata uz napomenu da sam ja početnik i da ovo radim prvi put tako da san se morao po prvi put na svim stranicama registrirati i logirati!?

    avatar

    29.12.2008. (01:26)    -   -   -   -  

  • spamowitz

    99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 9999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999

    avatar

    14.03.2009. (23:01)    -   -   -   -  

  • spamowitz

    99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 9 9999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999

    avatar

    14.03.2009. (23:01)    -   -   -   -  

učitavam...