Komentari

ludlud.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • anspik.

    de provjeri pod jastukom da ne bi pronašao glave :D

    avatar

    20.05.2008. (01:02)    -   -   -   -  

  • Z.

    To ti je neki protivnik iz prošlog života. Vratio se. Gleda koliko daleko može otići a da si ti to u stanju otrpiti. Sudeći po sadašnjem utjelovljenju nije se proslavio u prošloj inkarnaciji. Možda da nazoveš veterinarski fakultet; ili neke druge nadležne.

    avatar

    20.05.2008. (04:20)    -   -   -   -  

  • Viola (sul palco)

    to te dedin duh progoni...

    da, zakaj ne pozoves profesionalce???

    avatar

    20.05.2008. (10:33)    -   -   -   -  

  • author known as Voice

    Ah, nesretnici.! A zašto bi zvao neke sanitarce, koji će počistiti, potrovati, dezinficirati i sl. Ovako Ludlud zna da je živ. Vi ostali ste zombiji kojima su isisane zadnje kapi životnog soka. Ne brinete ni o čemu, puštate da vam civilizacija riješava osobne probleme, tražite da vam država da hranu i stan, ljuti ste na male plaće. E pa neka vam je, pozovite veterinarske službe neka i to riješe. Svaki puta kada se sažalite nad nesretnom sudbinom (genius locia ili tempusa, svejedno), kada nazovete odgovorne službe, znajte da ste predali dio svoga života u bezdan standardizacije, uniformnosti i mrtvila.

    avatar

    20.05.2008. (11:39)    -   -   -   -  

  • ludlud

    @all: pa evo, Voice me pročitao. ;) Okej, možda ja nisam baš toliko rabijatan prema "vama, drugim ljudima", ali zaista mi je mali gad pomogao da se osjetim živ. Ili kako kaže Milord55, probudio se osjećaj lovca u meni. Krishnamurti je na jednom mjestu rekao da bi čovjek u budnom stanju svijesti trebao imati osjećaj izoštrene pozornosti istovjetan onom kojeg bi imao u mračnoj sobi u kojoj zna da je i otrovna zmija. Naravno, minus strah.

    Tajnoviti Z.: Ne znam ništa o tome. U svakom slučaju je sitni mučitelj koji iskušava moje strpljenje, namjerno ili ne. ;) Nazvat ću veterinarski faks, tek toliko da se raspitam, to jest, mogu li mi dati kakav savijet.

    @Viola: Koje profesionalce? Imaš neki broj?

    @ all: Ne znam, dragi moji, znate li da je "zvati profesionalce" kod nas također svojevrsna avantura, nalik prolasku kroz labirint. To ni po čemu ne liči na ono što vidimo na televiziji u stranom programu... :D

    avatar

    20.05.2008. (12:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...