Komentari

diavola.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • gogoo

    Baš zove ovako sa ceste, kao i naš Kamenjak na koji svako toliko odem kad prolazim prema G. Jelenju. Znači, opasno napadaš, he.

    avatar

    23.05.2008. (13:10)    -   -   -   -  

  • Diavola

    joj, ja bih u Gorski kotar, a nikako da tamo više krenemo! :( šmrc. baš mi fali. sutra opet negdje po Zagorju. oh.

    avatar

    23.05.2008. (23:20)    -   -   -   -  

  • greentea

    zavidim, zavidim, toliko zavidim da sam pocrvenila od stida! kak si to dobro opisala, ja bih sad odmah išla tamo. čuj, jesi ti to ufotkala kukca u letu s guza?! hahahaha...nevjerojatno! ja bih se smatrala profićem da ufotkam nekog našeg komarca u letu.....slike i tekst su ti vrlo dođite-vamo-zovne....no, ja ne bih volila da to preplave kojekakvi turisti! eno im more.
    pretpostavljam da je sajla neka kamenčuga koja ti se pri usponu nakoki na putu?
    imam sličan osjećaj u vezi spilja kao ti-volim da pogled puca i nebo se plavi....odličan post, đavolko, velki ravničarski pozdrav:))))))))))

    avatar

    24.05.2008. (13:03)    -   -   -   -  

  • Diavola

    joj, hvala, ti hvala, ti, hvala! :)) baš mi je drago da ti se sviđa putopis sa Zira. mene isto impresionirao, ali, izuzev tebe i goge, čini se nije nikog više hehe :)) što se tiče kukca-u-letu hehehe to bi stvarno mogla napisati da je U LETU :)) ali, nažalost, nije. bio je na vjetrobranskom staklu, tik ispred mene, vozio se jedno kilometar sve do ulaska u Kik... besplatna vožnja u punom smislu riječi! ;)) što se SAJLE tiče, to je bukvalno sajla - pogledaj na slici ispod teksta "Zahvaljujem se, usput, svom drveću koje mi je do sad pomoglo da se ne strmopizdim." vidjet ćeš sredinom slike čeličnu sajlu polegnutu na zemlju, olakšava kretanje, ruke ti budu smeđe od hrđe, ali dobro posluži :)) na ovakvim je mjestima jednostavna, ali nekad ulijeva strah! hehe trebala bi vježbati te silaske i penjanja sa sajli... kad su jednostavne, onda mi se ne da, a kad su zahtjevnije (na okomitijim stijenama) onda me preveć stra' :)) i tebi ravničarski pogled (trenutno!) :))

    avatar

    25.05.2008. (11:32)    -   -   -   -  

  • astrosailor

    meril sam si ga vec par put ali nikad ni stal da probam, thx za upute, iduci put kad bum prolazil autom, uzmem klince gore da malo prosetaju pa onda daju mira nogama do Paga :-D

    avatar

    25.05.2008. (14:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...