Komentari

depechemodezg.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • damir vkci

    ej kralju :)
    kaKo je u Zadru ? dolazim 16. :)

    avatar

    02.08.2008. (19:06)    -   -   -   -  

  • Mistress Ninella

    ni riječi o koncertu...eeee..... a kartu već imam ;)

    avatar

    17.11.2008. (00:34)    -   -   -   -  

  • Protiv HR. izdajnika

    TI SI MESIĆU IZDAO HRVATSKI NAROD I UNIŠTIO

    NEZAVISNOST HRVATSKE!





    Predsjednik Stjepan Mesić nikad nije odgovarao pred Saborom RH, dok se je čula borba na ulicama Hrvatske 1991. godine, kada je Mesić bio Vrhovni komandant JNA. Poslije svega nedostaje odgovor na veoma krupno pitanje, ali i najzagonetnije: kada će se i kako izvući svi dokazi za nevolje što nam ih je priredio Stjepan Mesić? Pa je čak i Komunistička partija Hrvatske stavljena van zakona. Takav potez je jednostavno svojstven totalitarnim režimima, kao naprimjer hrvatskom diktatoru Mesiću. Ta lijeva partija je opstala, a njeni članovi najviše su prisutni u strankama HDZ-u i SDP-u, te tako danas reformirani komunisti i dalje postoje. Historijski gledano, to je teški apsurd. Tako je Hrvatska krenula da bude (opet) republika sa sve više „prekrivenim režimom“ Mesićevskog koda*. Politika se provodi takva – da je jedan cijeli narod pao u bijedu i euforiju. A prirodno bogata zemlja prodana je za inozemne kredite.



    Hrvatska se danas sudski spori sa svojim susjedima, osim rata, sad zamrzili smo se i sa Slovencima. Očito je, da to sve Mesiću paše, jer za njegovog mandata Jugo-armija je pustošila i Sloveniju. Još uvijek u Hrvatskoj vlada „ropski moral“ i bivši drugovi rade (sada) što god hoće: kradu nas i varaju – i to je ustavno pravna i lektimna država? U kojoj je Hrvatima uskraćen posao, školovanje,…, i svaki napredak. Mesić je deset i ovih zadnjih godina pravio „zle poteze“ i nitko nije uspio da ga zaustavi ni uzdrma. Čak je i cijeli svijet zažmirio pred Mesićevom odgovornošću. Zbog rezultata njegove „magične ličnosti“, Hrvatska se je našla na sudbonosnom raskršću i ona više nema snage – da odabere novi put koji će je odvesti u slobodu. Više ne može da nam bude gore nego sada, a pečat svega je Mesićev odlazak 18. veljače 2010. godine, to je samo formalno – dobro se je on ukopao u vlasti i postavio svoje ljude.



    Mi mislimo da je najgore prošlo, ali varamo se – sad nastupa „nova rekonstrukcija“, period kada predsjednika Stjepana Mesića mijenja drugi predsjednik – istog kova. Sigurno on neće razotkriti hrvatskom narodu – što je Mesić, šef pakla iza sebe ostavio. Hrvatska može stati na svoje noge, ukoliko se svi udružimo i angažiramo da uklonimo „monstrume“ s vlasti. Ukoliko to ne učinimo najcrnji dani nam dolaze, živjeti ćemo i dalje, u „ogledalu tiranije“, a ne u ogledalu pravde i slobode… I dalje će nam „kvazi – političari“ krojiti budućnost, nama i našoj djeci. Svjedoci smo sve bržeg padanja u birokratski režim i to po sistemu „obaranja domina“, iako sve glavne pločice domina još nisu pale. One drže se zalijepljene jedna za drugu. Činjenica je, da oni koji nas uništavaju i pljačkaju, povezani su sa podjelom plijena.



    Takav se fenomen nije (samo) ispoljavao u tako drastičnom obliku, nego pitanje je kako se je on održao u Hrvatskoj zemlji demokracije? Vrhunske političke funkcije nisu mogli naslijediti „čisti Hrvati“, ni prema kakvom domoljublju, nego ograničeni mentalno njihovi neprijatelji. Potrebno je bilo da napišem kroniku jedne tiranije – u kojoj se sve žalosno i prokleto dešava – zbog takvih sličnih kao što je Stjepan Mesić, poturice lažni Hrvat. Televizija, tj. mediji su također korumpirani, tj. potkupljeni novinari isto nanose štetu Republici Hrvatskoj i Hrvatima diljem svijeta. Pitam sve vas koji šutite: Da li ste Vi Hrvati? Možda vas je iznenadilo moje pitanje. Ne dozvolimo da nam unište zemlju do kraja. Okupimo se za ovu ideju da krenemo u obnovu Hrvatske. Mesićev režim je dobro upregnuo Hrvate, da polovicu truda daju za otkup zemlje, a drugu polovicu za političku demagogiju.



    U Bjelovaru, 04.12.2009.



    C R O A T I A

    NEZAVISNI KANDIDAT

    Branko Stojković

    brankostojkovic152@yahoo.com

    095/814-82-90, 091/797-65-56

    HRVATSKI POKRET ŠTIT

    http://istinazanarod.blog.hr

    http://mesomeso.blog.hr

    avatar

    04.12.2009. (14:48)    -   -   -   -  

  • antimesićevac

    MESIĆEVA ČETVRTA JUGOSLAVIJA



    U potrazi za takozvanim topničkim dnevnicima policija je ujutro 09. prosinca 2009. upala s nalogom za pretres desetak stanova, i to bivših djelatnika HV-a i MORH-a. Među potencijalnim kandidatima za pretres bili su i umirovljeni generali Rahim Ademi i Imre Agotić. Policija ja bila i kod Željka Kučića bivšeg suradnika generala Ante Gotovine i Miroslava Vidovića, bivšeg šefa kabineta generala Petra Stipetića. Policija je tražila dokumentaciju koja se odnosi na granatiranje Knina i okoline u vojno-redarstvenoj akciji „Bljesak“ i „Oluja“ 1995. godine.



    Navodno, na tome inzistira Haaško tužiteljstvo, u suradnji sa DORH-om, te zajednički poduzima se akcija pronalaska topničke dokumentacije i druge arhivske građe, koja se odnosi na Domovinski rat u Hrvatskoj. Pretreseni su stanovi i drugi objekti i prostorije na području BiH-a. Sumnja se u počinjenje kaznenog djela uništavanje ili prikrivanje dokaza.



    Pitam po tko zna koji put: Gdje su Mesićevi topnički dnevnici? Kada je, samo na Grad Vukovar ispaljeno 500.000 granata. Isto tako i na Dubrovnik, Osijek, Lipik, Pakrac, Bjelovar, itd. Stjepan Mesić je tada 1991. godine, bio Vrhovni komandant JNA. Sa Srbijom je bila prva i Crna Gora u granatiranju Dubrovnika. U (tim) istim zbivanjima oko raspada Jugoslavije, tj. Federacije. Sada se rade uhićenja i pretresi hrvatskih stanova…



    Danas 09. prosinca 2009. godine, upravo kada su trajali pretresi kuća i stanova, u Hrvatsku, odnosno u Zagreb, doputovao je Crnogorski predsjednik Filip Vujanović u posjet Stjepanu Mesiću. Oni su na konferenciji za novinare izjavili – da su između te dvije zemlje odnosi odlični, te da su stvoreni novi temelji.



    Vojna i civilna policija u suradnji s državnim odvjetništvom pretražila je stan Joze Ribičića, suradnika od Ante Gotovine i bivšeg ministra obrane Pavla Miljavca. Dio pronađene dokumentacije je oduzet. Postoji sumnja da MORH-ovu dokumentaciju posjeduju i privatne, tj. civilne osobe. Eto, kakvu nam Mesić radi zbrku u Hrvatskoj, kada bi se istražio cijeli njegov desetogodišnji rad – kao predsjednika Hrvatske, Mesić je samo radio zavjeru u Hrvatskoj i rušio je iznutra. On je najveća „hrvatska štetočina“, od povijesti i nastanka Hrvata. Tako nam i treba kada svi šutimo i gledamo svakodnevnu nepravdu.



    U Bjelovaru, 09.12. 2009.



    C R O A T I A

    NEZAVISNI KANDIDAT

    Branko Stojković

    brankostojkovic152@yahoo.com

    095/814-82-90, 091/797-65-56

    HRVATSKI POKRET ŠTIT

    http://istinazanarod.blog.hr

    http://mesomeso.blog.hr

    avatar

    10.12.2009. (12:38)    -   -   -   -  

  • STOJ-KO-VIĆ

    Stojko
    DRŽAVA JE U RASKOLU, A VRLO JE ZANIMLJIVO – DA MNOGI HRVATI TO NE VIDE !?

    Sramotni i ništavni sistem

    Na kraju smo izronili iz jednog prizora materijalnog i moralnog uništenja i pustošenja. U Hrvatskoj živi se od danas do sutra, od izbora do izbora, tako da je po isteku zadnjih dvadeset godina dat zloćudan znak. Ovih dana u javnost izlaze jedna afera za drugom. Zagrebački istražni zatvor u Remetincu je do kraja pun s menadžerima i gospodarstvenicima… Uglavnom je privredni kriminal na djelu. Dolazak na vlast Jadranke Kosor, a pad Ive Sanadera, razbuktala se borba – da opet tobože Hrvatima i Hrvatskoj nudi se prosperitet i bolja budućnost. No, a od boljitka i mira neće biti ni u znaku zenita.

    Sređivanje hrvatskog malignog problema

    Tiranija je zatomila mnoge velike i male hrvatske umove. Podijeljena vlast u državi tako ne može opstati, nego mora propasti. A Hrvatska će umrijeti od svoje opake bolesti rak – rane – nerada i ravnodušnosti… Tako je počeo period, koji je trajao dva desetljeća i koji se prikladno može nazvati „režimom Tuđmana i Mesića“. Ova dva državnika počela su vladati zemljom manirom Kuma 1 i Kuma 2, sad dolazi i Kum 3 Ivo Josipović, koji nam je već po Mesićevom nasljeđu ispričao vic: „Da bi više volio da ga čuva njegova žena nego predsjedničko osiguranje. Činjenica je, da nasljednici vic-ma-h-eri tjeraju „šegu“ sa narodom.

    Lažni mirotvorci i moralisti

    Njih nije briga kako ljudi žive i kako svakodnevno izlaze na kraj sa bijedom i neimaštinom. Brojka nezaposlenih je sve veća. Za divno čudo Mesić i Josipović međusobno jedan prema drugome gaje duboke simpatije. HDZ-ova i SDP-ova je lozinka „što više ukradi“ i biti ćeš više poštovan. Afere koje izlaze sad van: Podravka, HEP, INA, SMS, HŽ, FIMA,.. i.t.d. Samo su međusobne borbe između njih samih. Jedni druge zatvaraju i podmeću nogu. Od toga svega hrvatski narod opet nema ništa. Korupcijski političari tuku se preko leđa naroda. Nitko neće snimiti film o Stjepanu Mesiću i otkriti njegove neke tamne strane. Pitam se: Da li će biti ikada objavljena istina o svemu što se zbivalo u desetogodišnjoj epohi predsjednika Mesića.

    Uništavanje dokaza i zataškavanje

    Zahvaljujući prešućivanju i odobravanju, tako politička klima se je razvijala u korist jačih klanova, koji su se koristili prilikom zbaciti slabijeg neistomišljenika dolje. Jedino krupno pitanje je bilo zadužiti „domovinu“ i osobno bogaćenje i uspjeh… Kao i uostalom – tako je Mesić započeo svoju karijeru sa ratom 1991. godine. Sad je vrijeme da se skine tabu – oznaka sa svega onoga što su do jučer mogli da rade „nedodirljivi“ i sad je sasvim jasno – tko je Stjepan Mesić, taj bivši Vrhovni komandant JNA. Ovo sve ne postoji u jednoj tradicionalnoj i normalnoj zemlji demokracije, kao što to postoji ovdje u Hrvatskoj. Mesić je preradio pravni sistem po svome klišeju. Zna on što Balkanski Hrvati vole. Od građana do malo građana i dud-e-ka tanka je nit. Teško nama Hrvatima i u ovom marionetskom režimu od Jadranke Kosor. Eto, 2010. godina biti će nam najjalovija godina, to nam je najavila i poručila politička demagoška elita. Samo što nam nisu rekli uživajte
    b j e d ni ci i !

    U Bjelovaru, 22. siječanj 2010.
    C R O A T I A
    HRVATSKI POKRET ŠTIT
    Branko Stojković

    brankostojkovic152@yahoo.com
    095/814-82-90, 091/797-65-56

    http://istinazanarod.blog.hr
    http://mesomeso.blog.hr

    avatar

    22.01.2010. (19:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...