Komentari

magnifikat1.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • meani

    Deset života ne bi bilo dovaljno da uzljubimo jedni druge.

    avatar

    18.05.2008. (23:03)    -   -   -   -  

  • flady

    ..dao je život ljubeći sve...

    danas sam treći srednje i moj veliki problem je kuda dalje. odnosno, muče me dva izbora- samostan ili medicina. razlozi- davanje mene same za ljude koje dragi Bog ljubi iznad svega, dakle davanje za njega samog.

    jučer sam bila sedmi razred. znala sam što želim. prirodoslovno-matematičku gimnaziju. razlog- pametna sam, odlična učenica, super kul i uber alles!! a kad završim gimzu idem na neki faks tipa medicina jer se ima puno para. a nedjeljom ujutro, kad je bila misa..molila sam Boga da mama zaboravi na to, pa da ne moram ić.

    i kad sad pogledam na svoju prošlost. mogu reći da sam u svojim bunovnim danima s podsmjehom i nevjericom gledala na vjeru, isusa i njegovo djelovanje. a opet samo molila...ne da nesto dobim ili zato jer vjerujem, nego zato da ne moram. ali da, molila sam. stoga je potrebno moliti jer molitva čini čudesa.i svi prije ili kasnije dodu do zaključka da postoji Bog i da je Isus Bog. stoga....tim sedmasima i sestasima i svoj 'zalutaloj i slijepoj' djeci ( i onim velikima) potreba je moć molitve. a svi koji vjeruju..pozvani su na molitvu. moleći za druge, mijenjamo sebe, mijenjamo druge. rastemo i bogatimo se!! postajemo bolji.
    pozdrav

    avatar

    19.05.2008. (15:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...