Komentari

diavola.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • curka_iz_kvarta

    Fora post.

    avatar

    20.05.2008. (10:46)    -   -   -   -  

  • curka_iz_kvarta

    i blog također

    avatar

    20.05.2008. (10:46)    -   -   -   -  

  • astrosailor

    hvala, sad znam kud idem iduci put na Velebitu, kad se docukam opet na Sjever. I ici cu puno pripremljeniji, zahvaljujuci Tebi. Ne, nije Velebit za zezat se. Ja obicno po Pagu trcim po kosama preko rupetina, ak se zurim da dodjem dole zbog ovog ili onog razloga, ali to je fakat samo kad si u top formi i hodas preko njih par put tjedno, ne kad sa ravnice uklizes. Inace, napredujes, prava planinarka, ovo "sto je to meni trebalo" i "kukur.. nisam ostal doma u fotelji s pivom pred telkacem" mi se klasicno dogadjalo u mladjim danima, npr. kad sam puzal uz Ojstricu (kamenje, Dolomit, se lomi pa se ti drzi...) ili u Tatrama po ledu naguzno klizal s "Baranih roga" u dolinu s 2300 na 1800m... strah, samo cisti, nepatvoreni strah je ono sto cini da jos uvijek mogu ponekad neko brdo osvojit, inace bi se odavno zatukel negdi vec. Moj naklon :-)

    avatar

    20.05.2008. (10:57)    -   -   -   -  

  • Vinci

    dobro si me podsjetila da imam još neke neračišćene račune s Bojincem, ali moram reći da je Bojinac još ljepši po kiši. cijelo vrijeme imaš neki čudan, gotovo nadnaravan, feeling da će ti štap završiti preko glave :)))

    avatar

    20.05.2008. (12:44)    -   -   -   -  

  • jana

    Čestitam ti!!!
    Eto, draga moja djavolice, baš sam sretna zbog tebe što si uspjela doći gore!!!
    Prošle godine, dan prije "tvog Anića" mi ispenjale Bojinac, he, he...
    Da je Bojinac prelijep, veličanstven i da ga treba poštivati, treba ga...
    Da bih se trebali svi vratiti i uživati u njemu, "rasčistiti" račune (kao Vinci), pa ajmo , mogli bi napraviti susret planinarsko-blogerski...
    Pozdrav, lijepo je pročitati tvoje postove...

    avatar

    20.05.2008. (13:57)    -   -   -   -  

  • šumarKA

    Morala sam se podsjetiti svoj uspona na bojinac. :-o
    opako, i dalje tvrdim opako. u životu se nisam nauživala toliko straha koliko tada. ne znam da li sam nešto krivo pokopčala, ali iz tvog teksta sam zaključila da je na tom najtežem putu postavljena i sajla?!

    avatar

    20.05.2008. (16:03)    -   -   -   -  

  • Diavola

    - =))=: hvala :)
    - astrosailor: joj, obožavam Pag, nešto premagično se tamo događa... uvijek rado tamo idem... i tamo sam napravila neke od mojih najljepših ever fotki, a to se pamti :)) mene strah ne tjera gore, mene tjera avanturizam, fotografiranje, to što mogu poslije napisati koju riječ, što volim putopisne postove, to što ću sresti nove ljude... ali kad se susretnem sa strahom vrlo brzo me pokoleba :)) ja se i sad ježim kad se sjetim nekih detalja s Bojinca, tak' da nisam baš od onih koji kad osvoje vrh - zaborave na sve slabosti :)) a jel planinariš ti šta po Tajvanu ima li tamo šta za popeti se? ili samo pješačiš?
    - Vinči: ti mi se ne javljaj s Bojincem, znaš!! :P ajd što se preznojavam u svoje ime, ali što sam se morala preznojavati u tvoje ime, u čovječe... usput, nismo našli ni jedan štap hehehe
    - jana: hvala ti! :)) znaš da smo vas spominjali i pitali se skićete li za 1. maj tim krajevima i mislila sam ti se javiti, no, bilo je toliko nekih događanja tamo da sam bila sva izvan nekog realnog vremena, vjeruj... kako smo na Bojincu malo-malo spomenuli Anića, tako smo se i vas sjetili i spominjali u više navrata... samo mi kaži jel ti teži Bojinac ili Anić?
    - Šumarka - s tobom sam se SMRZLA tek nakon što sam pročitala tvoj post, a to je bilo nakon silaska s Bojinca... ženo, šta tebi bi da ideš tim putem, ne znam... KLINOVI, halo!! tamo gdje ste vi išli klinovima sad su sajle, a meni su se i te sajle činile kao najgore sprave za mučenje u doba kad je kreativnost mračnog Srednjeg vijeka dosegla kulminaciju! halo!! klinovi!? inače, komentar "pa jesu klinovi postavljeni za dvometraše!? tko to radi!? jel neki šovinist!?" sam i ja u dva-tri navrata znala spomenuti... ne sjećam se više gdje sve, ali znam da je na Bijelim stijenama sigurno pao takav komentar. ono... neki kao da zabranjuju planinarenje nižima od 1,80m... strašno! ;))

    avatar

    20.05.2008. (18:14)    -   -   -   -  

  • jana

    Rekla sam ti već da si sad spremna za Anića :), a priznala sam ti još prošle godine kad mi je prestrmo da se spuštam licem okrenuta k stijeni.
    Inače smo Ren i ja bile nešto južnije - Drveničke stine, Matokit, to ti je isto jedno lijepo iskustvo, pogotovo za nas kratkonoge; he, he!

    avatar

    20.05.2008. (20:00)    -   -   -   -  

  • Diavola

    oho bravo, kak' se i vas dvije skićete... gdje ćete dalje? kakvi su vam planovi, ajd šibni mi na private na forumu ako imate šta u planu zanimljivog... :)) pozdravi ren! :))

    avatar

    20.05.2008. (21:30)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Zbilja lijepi vrh i mjesto koje bih rado posjetio, možda i sa bivakiranjem u onoj spilji. Vodio sam Slavonce po stijenama Paklenog, ali nismo imali Bablji put za doći na vrh Nape, "Lakši" im je bio pretežak , ali siguran sam da bi ga ti ispenjala. (U boj na Bojinac, he)

    avatar

    21.05.2008. (04:32)    -   -   -   -  

  • milicza

    Bila,čitala i uživala..svaka čast,draga!

    avatar

    21.05.2008. (15:36)    -   -   -   -  

  • Cranberrie

    Dakle planinarka koja se voli šminkati :) Ne znam što će Vinci reći na to :)) Išla sam na tečaj u Callegari. Nemaju te tečajve baš često, koliko sam čula ovu grupu su oformljavali od nove godine, i na kraju se od 10 zainteresiranih pojavile nas tri, s tim da je frendica mene i sebe prijavila tjedan dana prije tečaja. Tak da ti stvarno ne znam kad će biti slijedeći. A pošto je bio poklon od frendice, ne znam ni koliko košta. Nisam baš od pomoći ha? :))

    avatar

    21.05.2008. (22:29)    -   -   -   -  

  • Sanja

    Odličan post i odlična fotka tamo gdje ona četvorica psuju onoga u heliću... :D

    avatar

    22.05.2008. (00:23)    -   -   -   -  

  • Diavola

    - gogoo: joj, goooogooo, obožavam takve podrške i kad drugi vjeruju u moje planinarske sposobnosti daleko više nego ja! :)) moramo se naći! ;))
    - milicza: o, draga moja, nismo se dugo čitale :)) baš mi fališ! jel ovo "bila" znači da si bila ovdje ili bila na Boji? ;))
    - cranberrie: je, je i nisam jedina! voli se i pustoloFka :)) inače, našla sam na netu o Callegari tečajevima i onesvjestila se. osim ako nisu spustili cijene zbog manje odaziva, ali na netu san ostala ŠOKIRANA kolika je cijena tog jednodnevnog tečaja... mislila par sto kuna... kad ono! :((
    - Sanja: hehe da to je bilo smiješno... ali stvarno ih je to unervozilo... ja nisam smjela naglas reći da bi baš bilo fora da nas helić skuži i "dođe pozdraviti"... hehe... tnx za pohvalu :))

    avatar

    22.05.2008. (09:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...