Komentari

diavola.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


 • Vinci

  Eeee...zbog tog Bojinca mi Zizi zamalo otkinula glavu :))

  avatar

  18.05.2008. (20:09)    -   -   -   -  

 • astrosailor

  Lipo.A nije bilo Mede u blizini? Pred par let sam pedesetak km u smjeru Rijeke srel Medu (kak je rekel stari Vlade iz Cesarice)... Napredujes, vidim. Ja sam prve sajle i klinove videl na Pragu pod Triglavom, u patikama. I bil gore i dole za 8 vur. Jer je padal mrak, a krenuli smo gore u 13h. Na jednoj "Milki" i 1.5 litri vode+voda iz ledenjaka na silasku. A koju vuru prije uspona sam mislil da se na Triglav da autom, jer je na auto karti tak zgledalo. Glupan. Idijot. Sam sebe sam pital "os' da ti majka ladno celo ljubi?"....

  avatar

  18.05.2008. (20:18)    -   -   -   -  

 • Diavola

  - Vinci: eee vas dvoje smo spominjali malo-malo! zapravo, sumnjam da vas je i jedan bloger spominjao kao ja *taj* dan... o tome u slijedećem postu :))
  - astrosailor haha joj morala sam tvoj komentar naglas pročitati društvancetu u sobi :D odličan! :))) ne mogu vjerovati da si se usudio ići na Triglavkovića prvi put i to još u patikama, ajmeee! ja ću na Triglav MOŽDA, ali vjerojatno samo do prvog baznog logora hehe bojim se sajli, o ne! :))

  avatar

  18.05.2008. (21:01)    -   -   -   -  

 • jana

  - ajde mala pretjeruješ... glatka stijena Bojinca, toplina koja se razlijevala okolo u ljetnom popodnevu iz kamena, nekoliko kišnih kapi koje su se posušile u trenu...oh, što bih dala da sam bila ponovo gore...

  avatar

  19.05.2008. (21:44)    -   -   -   -  

 • astrosailor

  well, ako oces 'do baznog logora' ne idi "Cez Prag" jer su tamo sajle na samom pocetku, kad stanes pod stijenu, krenuvsi iz Aljazevog doma (na 1010m, pocetak stijene je vjerojatno na 1100m, iznad tebe malo desno, 1230m Sjeverne Triglavske Stijene. Gust ;-)
  Zaboravil sam reci da je bila magla i oblacno i nismo nist vidli, dosli smo gore i dotrcali dole. Ali sam nadoknadil za par let, od Bohinja i Dolinom Triglavskih jezera. Kad prezivis uspon na 2000 koji je tipa Konja na Ivanscicu ali 5 put visi i blatniji i strmiji-ali kroz sumu, da-onda je pred tobom dan-dva hoda po planoti do pod sam Triglav. Tam hvatas deblju stranu Triglava, i osim jednog prevjesa, di jednostavno nabacis molitvu, ostalo je setnja. Dole ides cez Luknjo ili, ako ti je dosta zivota, cez Prag (ne, ne ne!), ili na Pokljuko, ako oces totalka turizam. Ja preporucam na Zadnjico i dole u Dolinu Soce, cime se zaokruzuje nesto stvarno lijepog :-) . Pogled koji sam snimil s vrha Mangrta na vrh Jalovca (desno) i Triglava (lijevo, mislim da je ocit) sve veli :-) S Mangrta na Jalovec i Triglav . Nagradna igra: to je celi jedan vugel Slovenije. Nadji drvo! :-)

  avatar

  20.05.2008. (11:22)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...