Komentari

ludlud.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • sagittariusclassic

    ...zaboravi, kod mene u dvorištu su lasicu opkolili oko starog panja pas s jedne i mačka s druge strane. Prošla je između njih ko kraj spomenika, a njih dvoje, u savršeno sinhroniziranom duetu, nisu šala zabava. Sebe mogu preskočit, ja sam sa ribičkom mrežom ( podmetačem ), bio samo promatrač...:)))))))

    avatar

    17.05.2008. (00:33)    -   -   -   -  

  • Bego

    Da dođem ja pa to nešto istjeram pjevanjem?

    avatar

    17.05.2008. (01:21)    -   -   -   -  

  • Majstorica s mora

    To je kunica, dobro si je opisao, ima lopovsko lice, kod mene gostuje svaku večer u vrtu, a ponekad navrati i srnica i pojede ono što smo posadili, blagodati življenja pokraj šumice...

    avatar

    17.05.2008. (08:08)    -   -   -   -  

  • ludlud

    @Majstorica: srnica, kunica, šumica... daj molim te, kakva pastorala! Ovaj džingiskan mi pleše kazačok nad glavom dok hoću spavat, sere mi po tavanu, jede ptice i još mi se bezobrazno ceri u facu. Ubit ću ga k'o zeca, samo ne znam kako ga dohvatit...

    avatar

    17.05.2008. (08:18)    -   -   -   -  

  • pametni zub

    uf, dobro je, mislio sam da je divovski paličnjak

    avatar

    17.05.2008. (09:46)    -   -   -   -  

  • MiniMaxine

    Kakav si, pa brižno blago samo nastoji preživjeti.
    Eh, tko zna što bi Zlatousti rekao na ove prijetnje nasiljem...
    P.S. Pripadaš Majčici Zemlji, ha ;-))))?

    avatar

    17.05.2008. (10:28)    -   -   -   -  

  • Majstorica s mora

    Trebaš mu u stilu Ćire Blaževića ostaviti hranu da ne radi dar-mar...a kad se ugoji pa ga središ prepariraj ga kao opomenu drugima...

    avatar

    17.05.2008. (14:10)    -   -   -   -  

  • Bego

    Evo me na mom blogu, na postu o našem grahanju (ili grahiranju, uh taj hrvatski!) u ZG, prijatelj K. upozorio da je ideja o Udruzi za zaštitu dužnosti tvoja, a ne njegova. Ludlude, primi moje najharnije ispričotine! I opet sam zasrao. Po običaju.
    Tvoj najdraži kreten, Bego

    avatar

    17.05.2008. (15:21)    -   -   -   -  

  • ludlud

    @Mini: Pa nema u tome ništa kontradiktorno. Naravno da pripadam majčici zemlji, kao i svi mi, uključujući i lasicu. Samo što ja nisam nekakav ljigavi ekolog njuejdžer, nego ponositi ratnik Tupog Ćuka! Mrmot je dostojan izazov i neće umrijeti kao budala (bude li morao umrijeti) nego kao pravi sin zemlje, u fer i ravnopravnoj borbi. A Zlatousti zna da je nasilje zabranjeno među ljudima, s ostalom braćom već prema tome, ovisno jesmo li lovci ili lovina. :))

    @Majstorica: Jede on, jede, meni je problem što sere... ;)

    @Bego: Daj molim te, ne razbijaj glavu! Nema kopirajta kod općeg dobra, pogotovo je svejedno tko je što smislio u slučaju prijatelja K i mene. Ali ako ćemo cjepidlačit istinoljubit, onda istine radi treba reći puni naziv: Udruga za zaštitu LJUDSKIH dužnosti, kao opreka raznim udrugama za zaštitu LJUDSKIH prava. Taj pridjev je dosta važan jer se inače promijeni smisao. Ljudska dužnost broj jedan je biti čovjekom. Već to je teško premostivo.... ;)

    avatar

    17.05.2008. (19:45)    -   -   -   -  

  • rU

    hihi, pogodila sam, već u samom početku.

    jedna je prošlog ljeta dolazila u moj vrt i krckala mačje keksiće ...
    hitra je bila no nimalo plašljiva, znala mi je na trenutak dojuriti gotovo do nogu ...

    nema je, ovog proljeća, iako nisam paprom posipavala ... :-))

    avatar

    17.05.2008. (22:36)    -   -   -   -  

  • ludlud

    @rU: Eh, ne bih se ni ja uzrujavao da se mota oko kuće, da mi nije prodrla u životni prostor. Ipak sam teritorijalni sisavac! Nekoć, dok mi ulica nije bila jako prometna imali smo u vrtu svakakvih stanovnika: vjevericu, ježeve, puha, čopor pasa... ova zvjerka je pretjerala. Voljena mi se malo uznemirila jer se pribojava da ne pronađe put u sam stan.

    Eto prilike da iskažem muževnost! ;))

    avatar

    17.05.2008. (23:52)    -   -   -   -  

  • MiniMaxine

    A što li je drugo nego kontradikcija ubiti sitnog golubojeda samo zbog poboljšanja vlastitog testosteronskog nalaza?!
    Spominješ lovce i lovinu; da, ali tvoj i beštijičin hranidbeni lanac ne hvataju se niti u jednoj karici jedan za drugoga. Međusobno se ne konzumirate; beštijica jede golubove, ti ne...valjda ;-)))... Dakle, slijedi ubojstvo ubojstva tj. odmazde radi, što je svojstveno samo ljudskoj rasi.
    A o njoj nećemo; tražio si svojevremeno da ti pokažem tu našu ekipicu, pa se složno složismo da baš i nismo neko miomirisno i oku ugodno cvijeće. Silom nemilom, bugovima u vlastitom softwareu ili čime već, osujećeni smo u pokušaju da se zavitlamo prema zvijezdama poput mladenkinog šalji-dalje-do-zadnje-budale buketića.
    Biti čovjekom, hm...
    Ni majmuni - navodno - na jednoj davnoj, kliskoj evolucijskoj škalini nisu prihvatili status quo, zašto bi mi bili gori od njih? Možda je povijest kraja krajnje vrijeme za napraviti korak dalje, pa što bude.
    I ne jezi se na mene, človek ;-)))))!
    Ne pripadam nikakvoj čudnovatoj grupaciji, nisam za unisono pojanje, hehe...osim u mom amaterskom zboru, povremeno. A i tamo malo-malo pa zafalšam, iz čiste tvrdoglavosti ;-D
    Samo mi je žao beštijice, eto.
    *slijedi čuvena dilema: to "klik" or not to "klik". Ah, kvragu...ako tebi ne mogu reć...*
    *klik*

    avatar

    18.05.2008. (17:31)    -   -   -   -  

  • ludlud

    @Mini: Ma možeš reć što hoćeš, ali opet me nisi uvjerila. Malo mi je to "akademski", da ne kažem s visoka, to što pričaš o evolucijskim skalama, moralnim dilemama, testosteronu... Budi bez brige: ta zvjerčica bi i mene i ženu mi pojela bez da trepne. Samo da može. Ali ne može. Ne snujem ja nikakvo umorstvo. Istjerat ću je iz svoje kuće kako znam i umijem, ali vidim da je lukava i tvrdoglava pa će na kraju sve završiti - do istrage naše ili vaše. Majčica priroda se pobrinula, hvala bogu, da ne bude "naše". Kad budem siguran da je vani, živa ili mrtva, začepit ću rupe u krovu i spavati kao beba. I moralno i - doslovno! ;)))

    avatar

    18.05.2008. (20:08)    -   -   -   -  

  • MiniMaxine

    Konkretno i vrlo prizemljeno: u opasnosti ste jedino ako je kuna/lasica bijesna.
    To je, na žalost, živa istina s kojom se čak i ja moram suočiti - bilo koji sisavac može imati bjesnoću, nije rijetkost da gradom prošetavaju zaražene životinje i blablabla, da ne gnjavim dalje, znaš i sam.
    Namjera mi je bila samo reći koju u beštijičinu obranu, pa i jesam.
    No, eto, ispade da sam loš advokat-amater; bolje da se vratim pjevanju-i-zlo-ne-mišljenju, da i ja mogu spavati kao beba ;-)))
    Nadam se da neće sad i ovo ispasti klik viška ;-)))))))

    avatar

    18.05.2008. (21:01)    -   -   -   -  

  • ludlud

    Obrni, okreni, mjesto joj je u šumi. Pa ako nađeš način kako je privoljeti na dragovoljnu selidbu, spašen joj je život. Do sada se nije neprirodno ponašala (plaha je), pa se nadam da nije bijesna. Vidjet ćemo što će se dalje događati... opet, što ja znam o njihovom ponašanju?

    avatar

    18.05.2008. (22:24)    -   -   -   -  

  • author known as Voice

    Kunica mila,
    il lasica. Gdje li
    je sada vrabac?

    avatar

    19.05.2008. (09:33)    -   -   -   -  

  • ludlud

    @Voice: :D Nadam se da je dovoljno lukav i brz i da nije postao obrok. Kad završi lasičji rat i počne obnova i izgradnja (popravak krova) brojat ćemo izbjeglice i žrtve.

    avatar

    19.05.2008. (12:23)    -   -   -   -  

  • Nik

    To ti je Lasica jedno 90000000000% kod nas u naselju je zivi rat ! I slicno mi se dogodilo kao tebi... prije svega frend mi se jada kako nemoze spavat jer je u potkrovlju i skroz se nesto kotrlja, lupa, trčkara... onda se umiri... sutra dan isto... Nakon par noci pozvali su deratizaciju, no oni su rekli da nesmiju pucat na njih, zbog okolnih stanovnika i sta ja znam, a za zamke nek se sami snadju, kad su pogledali na tavan, a ono džizs, neuredne zivotinje prije svega :D brdo smeća svega... i tako mu eto vec par dana nelupaju.... pa se on nada da su otisle... pricao sam sa susjedima skoro svima su bile neko vrijeme na tavanu... do jucerasnjeg dana kada nisam mogao spavat, gledo kroz prozor na ulicu, i nesto mi obrati pozornost, a ono 2 lasice mi trce po dvoristu, i jedna ode u moje dvoriste a druga u susjedovo, i vidim ju kako se popela za nekih 4-5 sekundi po rini na 8 metara visine, prvo nisam mogo vjerovat svojim ocima a onda sam zatvorio prozor jer mi netrebaju lasice u sobi :)

    avatar

    15.06.2010. (19:26)    -   -   -   -  

  • ludlud

    @Nik: Da, tako su se i meni penjale. Nevjerojatno su brze. I onda, kad sam ih se napokon oslobodio, veli mi netko da ih je pun grad, kao, što se čudim :DDD

    avatar

    20.06.2010. (00:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...