Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    U potpunosti se slažem sa sadržajem posta u kojemu autor ukazuje na nedosljednost nekih članova HHO-a, pa i njihovu povezanost/slizanost sa strukturama vlasti što je za jednu nevladinu udrugu nedopustivo. Vidjet ćemo kakav će biti Banac kao predsjednik HHO-a, ali jedini koji je do sada bio dosljedan je bivši a sada pokojni predsjednik HHO-a, Vjekoslav Vidović, prvi predsjednik Vrhovnog suda Republike Hrvatske na kojega se prvi predsjednik Republike Hrvatske, Franjo Tuđman doslovno izderao samo zato što je iz pritvora pustio D. Paragu jer mu državni odvjetnik nije dostavio dokaze protiv Parage pa ga nije nedužnog htio držati u zatvoru izvan zakonskog roka. To je Vidovića stajalo političke podobnosti, po drugi puta u životu, a prvi puta kada je kao javni tužitelj u Zagrebu odbio Titovu zapovjed o montiranju političkih sudskih procesa protiv nedužnih hrvatskih proljećara. Na sprovod pokojnom Vjekoslavu Vidoviću nitko iz državnog vrha RH nije došao (ostao je politički nepodoban i kao pokojnik) osim njegovog kolege, aktualni predsjednik VS RH i nekih njegovih partizanskih suboraca koji su, međutim, ostali u potpunom šoku kada je sprovod počeo voditi svećenik Rimokatoličke crkve jer, g. Vidović se nakon totalitarnog jugoslavneskog ateizma i komunizma preobratio. (Zaboravih reći, nakon što se Franjo Tuđman izderao na Vidovića - izbacio ga je iz hrvatskog sudstva - kao posljednji dokaz da hrvatsko pravosuđe pod vrhovnikom neće biti neovisno tijelo...tako je ostalo do danas.) Velikom demokratu Mesiću, koji se voli hvaliti kako ispravlja Tuđmanove krive Drine, nije palo napamet da bi rehabilitirao Vjekoslava Vidovića.)
    Pitanje žigosanja poplitički nepodobnih u ovoj zemlji postati će krucijalno da se taj "institut" ukine ako mislimo postati demokratska zemlja i pravna država, jer samo u tom slučaju će hrvatsko društvo shvatiti domoljublje Milana Levara koji kao časnik HV nije htio dozvoliti da padne kolektivna krivnja na Hrvatsku vojsku (zato je pred haaškim tužiteljstvom svjedočio protiv nekih ubojica). Novi predsjednik HHO-a, g. Banac i njeogve kolegice i kolege, imati će puno posla. Lijep pozdrav 45 Lines! PS:odlični (edukativni) tekstovi.

    avatar

    16.05.2008. (08:33)    -   -   -   -  

  • taj sam koji jesam

    Moram priznati da je ovo mali pomak u tvom stavu, nakon hapsa. Možda malo kasni - iako si i prije jednom bio "kritičan" prema određenom lobiju, ali mi je drago da si ovo napisao. Zašto tek nakon micanja Puhovksog, neću ulaziti u razloge?

    avatar

    16.05.2008. (21:22)    -   -   -   -  

  • Darija T.

    Osim samoreklamiranja i samopromocije bavio se i lažnim prijavljivanjem, i tko zna čim još. Očito mu više "klima" ne odgovara, već će se on negdje drugdje "pronaći".
    Nažalost.

    avatar

    17.05.2008. (17:17)    -   -   -   -  

  • Odvratno

    ...novinarima žrtvama šefa POA-e Franje Tureka, koji su pred državnim vrhom optuženi da su strani agenti. - pa sto ti stvarno mislis da nisu ? Ma daj se uozbilji, negdje drugdje bi zavrsili na robiji.

    avatar

    26.05.2008. (00:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...