jo ka pasionirani ljubitelj tikvici evo olma da napišen pohvalu temu frutu koji se ka ono kad je nadalina mutila joja moredu parćovat na moli milijun nočini.
15.05.2008. (21:56)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ana
tema je super . i tikvice domoce.ni_ kad uvik parvi ostavi komentar tako i tribo
15.05.2008. (22:59)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
katarina
EEEEEEEEEE.JO CU ZA KUHARA AKO MI MENGO DO 3 IZ ZEMLJOPISA.........POZDRAV NI_KAD
16.05.2008. (12:29)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
katarina
evo neki recept za tikvice. 4 VECE TIKVICE 4ZLICE UJA 250g MLIVENEGA MESA(JUNETINE ILI JANJETINE) 1 GLAVICA LUKA 3 POMIDORA SVEŽANJ KOPRA 50g RIŽE....SOL ,PAPAR,PERŠIN,2ČEŠNJ CESNJAKA,TABASCO UMAK. TIKVICE SE ISICEDU PO DUZINI IZDUBI IH SE ZLICO I MALO POSOLI.ZATIM PRIPREMITE NADJEV TAKO DA NAKRATKO TEK DA PROMJENI BOJU POPRŽITE MESO NA DVI ŽLICICE UJA.DODA SE NARIBANI LUK I USITNJENU RAJCICU JOS MALO POPRZITE I MAKNETE SA ŠPAHERA.UMIŠOJTE RIZU KOJU STE PRETHODNO NAMOCILI KRATKO U VRUCOJ VODI I OCIDILI.DODAJTE NASJECKANI PERSIN,KOPAR MENTU,IZGNJECENI CESNJAK,PAPAR,NEKOLIKO KAPI TABASCO UMAKA I DIO TIKVICE KOI STE IZDUBILI.U SMJESU SE DODOJE JOS 3ŽLICICE VODE I PO ŽELJI DO SOLI.TIM NADJEVOM NADJENITE TIKVICE SLOZITE IH U VATROSTALNU POSUDU I NA SVAKU STAVTE KRISKU POMIDORA.ZALIJTE MJESAVINOM 2dl POSOLJENE VODE I 2 ŽLICICE UJA.PECITE POKRIVENO 30 40 MIN NA TEMPERATURI OD OKO 200STUPNJEVI.MORE SE SA OVIN JELON PO TURSKOM OBICAJU JOS POSLUZIT I JOGURT SA CESNJAKOM CA CE GA DODATNO OSVJEZIT
16.05.2008. (15:51)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
katarina
krivi nick name mi je osto na ovo gore ali ni vazno
16.05.2008. (15:53)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ana
valjda ce ispast dobro ovo ca smo napisali
16.05.2008. (15:54)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ni_kad
ane i kate najjaće ste znate. tikvice volite zemljopis neznote al za trud tricu ste dobile
16.05.2008. (22:09)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ana
ma bravo profesore noj boji ste
17.05.2008. (00:24)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ana
JESU OVO VINKINI KAKTUSI??????????????????????????????????????
17.05.2008. (17:09)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
škanzi lista
di je ta skula di se za tikvice dobiju trice???
17.05.2008. (19:56)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ni_kad
škanzi to ti je po HNOS-u.integrirana nastava. ni tega bilo u tvoje doba
17.05.2008. (22:10)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ljisan
evo jedan recept za tikvice:4TIKVICE SREDNJE VELIČINE 2MANJA KRUMPIRA MALO SOLI,SODE I MASLINOVOG ULJA U UZAVRELU VODU STAVITIT TIKVICE ISJEČENE NA KOMADE I TAKO I KRUMPIRE,KADA JE KUHANO DOBRO OCJEDITI VODU,POSOLITIT ZAČINITI SA MASLINOVIM UJLJEM I PO ŽELJI SA MLADIM ČEŠNJAKOM.KAO PRILOG UZ TO IZREZATI FETA SIR.DOBAR TEK!!!!!!
18.05.2008. (14:04)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sheik
Naj šofer ponovo jaše dolskim prostranstvima... ;)
18.05.2008. (14:22)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ana
slika dana je super.bravo stori
18.05.2008. (18:42)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ni_kad
ova slika dana je više iz fićota na tovara.e da ni tovarih...... a ovo je mislim zodnji u selu. ako ko imo drugčiju informaciju neka me ispravi. bilo bi mi drogo. znon za još jednega tj jednu zvana Sonja al ona vrši funkciju somo žeronja. ni još osedlona
18.05.2008. (21:00)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
cool world 126
ova stranicaa je suuuper. možete posjetit moju web stranicu na adresi t-portal abbafan ili blog na abbafablog. bilo bi mi drago da ostavite koji komentar. ove tikvice su super obžavan ih .
20.05.2008. (12:53)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kutchkica
Ovako, ovo je po meni nojboji recept za tikvice: kad iskuhote tikvice na standarni nočin i lipo večerote, 99% je siguro da će von u tećici ostat pinku i za sutra jer je mama iskuhola, po običaju, veće od potribe. onda tin ostatak prihitite u manju tećicu, da ne vazimje puno mista i stavite u frižidijer. sutradon, naravno za večeru (jer se tikvice jidu za večeru, a za obid se ji maništra usuho), potoplite ih i unutra ulijte domoće kvasine. onda to lipo jite iz te tećice jer je to nojveći gušt i tikvice su još slaje. to je po meni nojboji recept, ako ne virujete, provojte ili pitojte starije! dobar tek i pozdrav svima!
20.05.2008. (16:16)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ana
vecer!!!!!!!!!!!!!!!nesto malo ovi recepti za tikvice!!!!!!!!!!!!napisala bi sad jednega ali ni kad tako da cu sutra.stojte mi dobro
21.05.2008. (23:07)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
karuzo
Moram i jo se ukljucit u recepte tikvicih.Iznenodilo me je da puno Doljanih nezno, ili je zaboravilo da se nojboje tikvice kuhoju u lopizu.Neznom sigurno vi mlodi Doljani tuo neznote, zatu vojo pitat straije, pa cete vidid koji je nojboji recept.Pozdrav iz dijaspore.
22.05.2008. (12:33)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ana
EVO JOS JEDON RECEPT ZA TIKVICE. RIZA SA TIKVICAMA!!!!!!!! 250g RIZE 500gTIKVICA 5 ŽLICA MASLINOVOG UJA 20g MASLACA 105g MLADOG LUKA 2 ČEŠNJA ĆEŠNJAKA 1 PILECA KOCKA ZA JUHU PAPAR,SOL 0,5dl VINA BOSILJAK, PERSIN RIBANI PARMEZAN 1 ŽLICA VEGETE TIKVICE DJELOMICNO OGULITE I NAREZITE NA KOCKE ILI KOLUTICE.MLADI LUK NAREZITE NA KOLUTIVE I OCISTITE.(ISKORISTITE I ZELENO LISCE OD MLADOG LUKA)NA HLADNO MASLINOVO ULJE STAVITE LUK IZGNJECENI ĆESNJAK I TIKVICE IZMJESAJTE PA ZAJEDNO POPRZITE.DODAJTE VEGETU I RIZU,KRATKO PROPIRAJTE UMJESAJTE MASLAC,KOCKU ZA JUHU,MALO SOLI,PAPRA I ZALIJTE SA OKO 8dl VODE.DOBRO PROMJESAJTE I POLAKO KUHAJTE POD POKLOPCEM.RIŽU POVREMENO PROMJESAJTE.KAD NAPOLA OMEKSA,DODAJTE VINO I PO ZELJI KVASINE,BOSILJAK I NASJECKANI PERSIN...........POSLUZITE TOPLO SA RIBANIN PARMEZANON......KO VOLI NEKA PROVA JER JE OVO STVARNO LIPO
22.05.2008. (14:01)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ana
ÇARPACCIO OD TIKVICA 4 MANJE TIKVICE 2 ŽLICE MASLINOVOG UJA SOK OD JEDNOG LIMUNA 1 VEZICA PERŠINA SOL,PAPAR 1 ŽLICICA CRVENOG PAPRA U ZRNU 50g PARMEZANA TIKVICE OPERITE ODREŽITE IM VRHOVE PA IH PO DUZINI NAREZITE NA VRLO TANKE PLOŠKE(NOJ BOJE JE TO UCINIT SA ONIN CA SE GULE KUMPIRI)MASLINOVO UJE,PAPAR I SOL DOBRO IZMISOJTE.DODAJTE SITNO NASJECKAN PERSIN.OVIN PRELJEVOM POLIJETE TIKVICE KOJE STE SLOZILI PO TANJURU.PROSPITE IZGNJECENIM ZRNIMA CRVENOG PAPRA I LISTICIMA PARMEZANA.
22.05.2008. (14:15)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ana
ni_kad steta canis isa na ekskurziju jer u subotu gredu na utakmicu hrvacka moldavija
22.05.2008. (16:47)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sheik
Evo jedna zanimljiva informacija - Dol će uskoro dobit meteorološku postaju. Naravno, zahvaljujući Udruzi Tartajun i sponzorima (ne bud in zla!). Zapravo, mjerni instrumenti su već stigli, ali još se trebaju riješit neke sitnice i uvest Internet u prostorije uredništva. Uglavnom, na ovim linkovima možete vidit kako će to izgledat: Lista svih postaja Postaja Spinut u Splitu
24.05.2008. (21:55)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Barack Obama
Čestitke našim krizmanicima uz nadu da je većina darova Duha svetoga sišla na njih. Ujedno čestitke njihovim kumovima i naravno kumi.
24.05.2008. (22:23)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sheik
Čestitke krizmanicima, a zahvaljujući slici koju je poslo Barack O., moremo vidit kako su šesni, ali i produhovljeni
25.05.2008. (00:04)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ni_kad
jo ka pasionirani ljubitelj tikvici evo olma da napišen pohvalu temu frutu koji se ka ono kad je nadalina mutila joja moredu parćovat na moli milijun nočini.
15.05.2008. (21:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ana
tema je super . i tikvice domoce.ni_ kad uvik parvi ostavi komentar tako i tribo
15.05.2008. (22:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
katarina
EEEEEEEEEE.JO CU ZA KUHARA AKO MI MENGO DO 3 IZ ZEMLJOPISA.........POZDRAV NI_KAD
16.05.2008. (12:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
katarina
evo neki recept za tikvice.
4 VECE TIKVICE
4ZLICE UJA
250g MLIVENEGA MESA(JUNETINE ILI JANJETINE)
1 GLAVICA LUKA
3 POMIDORA
SVEŽANJ KOPRA
50g RIŽE....SOL ,PAPAR,PERŠIN,2ČEŠNJ CESNJAKA,TABASCO UMAK.
TIKVICE SE ISICEDU PO DUZINI IZDUBI IH SE ZLICO I MALO POSOLI.ZATIM PRIPREMITE NADJEV TAKO DA NAKRATKO TEK DA PROMJENI BOJU POPRŽITE MESO NA DVI ŽLICICE UJA.DODA SE NARIBANI LUK I USITNJENU RAJCICU JOS MALO POPRZITE I MAKNETE SA ŠPAHERA.UMIŠOJTE RIZU KOJU STE PRETHODNO NAMOCILI KRATKO U VRUCOJ VODI I OCIDILI.DODAJTE NASJECKANI PERSIN,KOPAR MENTU,IZGNJECENI CESNJAK,PAPAR,NEKOLIKO KAPI TABASCO UMAKA I DIO TIKVICE KOI STE IZDUBILI.U SMJESU SE DODOJE JOS 3ŽLICICE VODE I PO ŽELJI DO SOLI.TIM NADJEVOM NADJENITE TIKVICE SLOZITE IH U VATROSTALNU POSUDU I NA SVAKU STAVTE KRISKU POMIDORA.ZALIJTE MJESAVINOM 2dl POSOLJENE VODE I 2 ŽLICICE UJA.PECITE POKRIVENO 30 40 MIN NA TEMPERATURI OD OKO 200STUPNJEVI.MORE SE SA OVIN JELON PO TURSKOM OBICAJU JOS POSLUZIT I JOGURT SA CESNJAKOM CA CE GA DODATNO OSVJEZIT
16.05.2008. (15:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
katarina
krivi nick name mi je osto na ovo gore ali ni vazno
16.05.2008. (15:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ana
valjda ce ispast dobro ovo ca smo napisali
16.05.2008. (15:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ni_kad
ane i kate najjaće ste znate. tikvice volite zemljopis neznote al za trud tricu ste dobile
16.05.2008. (22:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ana
ma bravo profesore noj boji ste
17.05.2008. (00:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ana
JESU OVO VINKINI KAKTUSI??????????????????????????????????????
17.05.2008. (17:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
škanzi lista
di je ta skula di se za tikvice dobiju trice???
17.05.2008. (19:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ni_kad
škanzi to ti je po HNOS-u.integrirana nastava. ni tega bilo u tvoje doba
17.05.2008. (22:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ljisan
evo jedan recept za tikvice:4TIKVICE SREDNJE VELIČINE
2MANJA KRUMPIRA
MALO SOLI,SODE I MASLINOVOG ULJA
U UZAVRELU VODU STAVITIT TIKVICE ISJEČENE NA KOMADE I TAKO I KRUMPIRE,KADA JE KUHANO DOBRO OCJEDITI VODU,POSOLITIT ZAČINITI SA MASLINOVIM UJLJEM I PO ŽELJI SA MLADIM ČEŠNJAKOM.KAO PRILOG UZ TO IZREZATI FETA SIR.DOBAR TEK!!!!!!
18.05.2008. (14:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sheik
Naj šofer ponovo jaše dolskim prostranstvima... ;)
18.05.2008. (14:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ana
slika dana je super.bravo stori
18.05.2008. (18:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ni_kad
ova slika dana je više iz fićota na tovara.e da ni tovarih......
a ovo je mislim zodnji u selu.
ako ko imo drugčiju informaciju neka me ispravi.
bilo bi mi drogo.
znon za još jednega tj jednu zvana Sonja al ona vrši funkciju somo žeronja. ni još osedlona
18.05.2008. (21:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
cool world 126
ova stranicaa je suuuper. možete posjetit moju web stranicu na adresi t-portal abbafan ili blog na abbafablog. bilo bi mi drago da ostavite koji komentar. ove tikvice su super obžavan ih .
20.05.2008. (12:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kutchkica
Ovako, ovo je po meni nojboji recept za tikvice: kad iskuhote tikvice na standarni nočin i lipo večerote, 99% je siguro da će von u tećici ostat pinku i za sutra jer je mama iskuhola, po običaju, veće od potribe. onda tin ostatak prihitite u manju tećicu, da ne vazimje puno mista i stavite u frižidijer. sutradon, naravno za večeru (jer se tikvice jidu za večeru, a za obid se ji maništra usuho), potoplite ih i unutra ulijte domoće kvasine. onda to lipo jite iz te tećice jer je to nojveći gušt i tikvice su još slaje. to je po meni nojboji recept, ako ne virujete, provojte ili pitojte starije! dobar tek i pozdrav svima!
20.05.2008. (16:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ana
vecer!!!!!!!!!!!!!!!nesto malo ovi recepti za tikvice!!!!!!!!!!!!napisala bi sad jednega ali ni kad tako da cu sutra.stojte mi dobro
21.05.2008. (23:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
karuzo
Moram i jo se ukljucit u recepte tikvicih.Iznenodilo me je da puno Doljanih nezno, ili je zaboravilo da se nojboje tikvice kuhoju u lopizu.Neznom sigurno vi mlodi Doljani tuo neznote, zatu vojo pitat straije, pa cete vidid koji je nojboji recept.Pozdrav iz dijaspore.
22.05.2008. (12:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ana
EVO JOS JEDON RECEPT ZA TIKVICE.
RIZA SA TIKVICAMA!!!!!!!!
250g RIZE
500gTIKVICA
5 ŽLICA MASLINOVOG UJA
20g MASLACA
105g MLADOG LUKA
2 ČEŠNJA ĆEŠNJAKA
1 PILECA KOCKA ZA JUHU
PAPAR,SOL
0,5dl VINA
BOSILJAK, PERSIN
RIBANI PARMEZAN
1 ŽLICA VEGETE
TIKVICE DJELOMICNO OGULITE I NAREZITE NA KOCKE ILI KOLUTICE.MLADI LUK NAREZITE NA KOLUTIVE I OCISTITE.(ISKORISTITE I ZELENO LISCE OD MLADOG LUKA)NA HLADNO MASLINOVO ULJE STAVITE LUK IZGNJECENI ĆESNJAK I TIKVICE IZMJESAJTE PA ZAJEDNO POPRZITE.DODAJTE VEGETU I RIZU,KRATKO PROPIRAJTE UMJESAJTE MASLAC,KOCKU ZA JUHU,MALO SOLI,PAPRA I ZALIJTE SA OKO 8dl VODE.DOBRO PROMJESAJTE I POLAKO KUHAJTE POD POKLOPCEM.RIŽU POVREMENO PROMJESAJTE.KAD NAPOLA OMEKSA,DODAJTE VINO I PO ZELJI KVASINE,BOSILJAK I NASJECKANI PERSIN...........POSLUZITE TOPLO SA RIBANIN PARMEZANON......KO VOLI NEKA PROVA JER JE OVO STVARNO LIPO
22.05.2008. (14:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ana
ÇARPACCIO OD TIKVICA
4 MANJE TIKVICE
2 ŽLICE MASLINOVOG UJA
SOK OD JEDNOG LIMUNA
1 VEZICA PERŠINA
SOL,PAPAR
1 ŽLICICA CRVENOG PAPRA U ZRNU
50g PARMEZANA
TIKVICE OPERITE ODREŽITE IM VRHOVE PA IH PO DUZINI NAREZITE NA VRLO TANKE PLOŠKE(NOJ BOJE JE TO UCINIT SA ONIN CA SE GULE KUMPIRI)MASLINOVO UJE,PAPAR I SOL DOBRO IZMISOJTE.DODAJTE SITNO NASJECKAN PERSIN.OVIN PRELJEVOM POLIJETE TIKVICE KOJE STE SLOZILI PO TANJURU.PROSPITE IZGNJECENIM ZRNIMA CRVENOG PAPRA I LISTICIMA PARMEZANA.
22.05.2008. (14:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ana
ni_kad steta canis isa na ekskurziju jer u subotu gredu na utakmicu hrvacka moldavija
22.05.2008. (16:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sheik
Evo jedna zanimljiva informacija - Dol će uskoro dobit meteorološku postaju. Naravno, zahvaljujući Udruzi Tartajun i sponzorima (ne bud in zla!).
Zapravo, mjerni instrumenti su već stigli, ali još se trebaju riješit neke sitnice i uvest Internet u prostorije uredništva. Uglavnom, na ovim linkovima možete vidit kako će to izgledat:
Lista svih postaja
Postaja Spinut u Splitu
24.05.2008. (21:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Barack Obama
Čestitke našim krizmanicima uz nadu da je većina darova Duha svetoga sišla na njih. Ujedno čestitke njihovim kumovima i naravno kumi.
24.05.2008. (22:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sheik
Čestitke krizmanicima, a zahvaljujući slici koju je poslo Barack O., moremo vidit kako su šesni, ali i produhovljeni
25.05.2008. (00:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...