Komentari

islak.blog.hr

Dodaj komentar (37)

Marketing


  • MiniMaxine

    LOOOL, lude li žene!!!
    Samo ti piši, ja gren još jedan put ovo pročitat ;-PPP
    Šetemanči, da sam muško - mam bih te ženila! Ovako, em žemsko, em udata, jbg, nisam neka prilika......baćOn i gudnajt!
    P.S. Imamo iste frizure, hahaha, i ja samu sebe piturajem i prešišavam...

    avatar

    15.05.2008. (03:45)    -   -   -   -  

  • 7 dana

    medena moji petesi su pošandrcali, moran poć spat. blago tebi, fjume nima peteha
    ili? ;)))

    avatar

    15.05.2008. (03:56)    -   -   -   -  

  • fizikalac

    ma,ebo te ja raspisanu,u pol sedam sam krenuo čitati i skoro me marenda zateče u čitanju,a zašto-da bi dokazao da ponovno grešiš,jebe mi se za gnjide,i za frizerke i šta si sama fenirala no jebeš muve opet s pećinama,toljagama,evolucijom,,ista si ko slavka iz druge naše ulice-zna sve i o rimu,berlinu a nije otišla od kuće dalje od kilometra,,,nisu pećine ukrašavane zbog ukrasa-ko je lud slikat a vatra gori na zemlji pa zidovi pocrne-zadnji put ti velim da su to bili kameni bordeli-ak je slika antilope bila naslikana na pećini-onda si mogo uć s antilopom i sexat,ak je na zidu bio mamut-onda s mamutom iako meni nije jasno kolike je sise morala imat ta što je mamutom naplaćivala-to bi bilo nešto kao ove danas šta traže 3 tisuće eura za noć,,nemješaj sex i ukrase,molim te

    avatar

    15.05.2008. (06:53)    -   -   -   -  

  • levant

    nemoš bilivit. došla sam vidjet jesi dobila posao a ono post koji čitam 12 minuta...Sad moram brzo brzo ić radit. Znači drže se fige i dalje..:)). A ovo o frizerkama...što reć...? :))))

    avatar

    15.05.2008. (08:08)    -   -   -   -  

  • MiniMaxine

    Da ti ne govorim, prvi sused mi ima peteha...non-stop arlauče, ne možeš po njemu uloviti san ni za glavu ni za rep.
    Tako ni noćas, ali sad smo orneeee, u pobjede nove ;-)))))))!

    avatar

    15.05.2008. (08:26)    -   -   -   -  

  • Aribica

    Sada vidim što radiš cijelu noć. Ja odrezala kosu sa 9 godina i moj tata nije sa mnom govorio tjedan dana.
    A mrzim ići frizerkama, ali sama si više ne mogu pomoći.

    avatar

    15.05.2008. (09:12)    -   -   -   -  

  • file

    meanwhile....what?
    ajde, ne drži nas u neizvjesnosti!

    avatar

    15.05.2008. (09:22)    -   -   -   -  

  • greentea

    e, darling, nikad neće muški toliko uspjet evoluirat da shvate žene! njima su upravo žene omogućile da se ponose svojim ćelama i sad mogu glumit gljive i umišljat si da su sexi dok im tjeme blista ko kohinor (u stvari više ko cepter cjedilo-ali oni se rado doživljavaju ko da su dijamanti)(tu direktno suptilno aludiram na stanovnika megasela južno od mene, mislim da neće skužit, uvijek nosim zatamnjene cvikere kad TO stiže u osijek). strašno mi se sviđa onaj pećinski stil udvaranja-ćapiš ga čvrsto, čime ga automatski opipaš i time stekneš uvid u situaciju, pa ak je obećavajuća, odvučeš ga u neki grm, ak nije -zavitlaš ga pred otvor neke druge pećine...to je bio život! civilizacija je jajanima omogućila da prodaju maglu...samo ne mogu je oni toliko prodat, kolko mi možemo proizvest! e!
    zaintrigirala me ona mudrost o majmunima-jučer sam baš imala blizak susret s jednim i još mi nije sasvim jasno jesam veći majmun ja ili on. al dobro sam ga išutirala, mislim da se poduže vrijeme neće vraćat..aaaleluuuja! ebate kolko budala oko mene, osjećam se ko ajnštajn sve dok ne pogledam u ormar i shvatim da sam gola i bosa, albert s tim vjerojatno nije imao problema. u stvari, znaš šta, upravo razvijam jednu teoriju o ljudima koje većina zove čudacima - mislim da su to vrlo pametni ljudi koji žive po svom i ničije mišljenje ne zarezuju, pa si tako mogu dozvoliti da žive u istom autfitu sve dok se ne raspadne-to je vrlo praktično i razmišljam da to počnem prakticirat, jer spadam u one kojima šoping ide na onu stvar koju nemaju...
    jako ti dobar ovaj pećinski post...hoćemo u slijedećem iz pećina evoluirat, pa krenit u savane? ili su na redu zemunice i sojenice......jedva čekam da vidim di smo!
    držim fige i dalje...a, ti mantraj! nema da omane! cmoka:)))))))))))))
    promaši ja temu. ja imala i dugu i kratku, sad imam sve kraću...ne pamet, nego kosu.
    (iako.....ma, neeeee....a, možda.....hm)
    p.s. ako vamo navrati prirodno_ćelavi.....poštovanje, poštovanje man! veeelko poštovanje!:)))))

    avatar

    15.05.2008. (09:36)    -   -   -   -  

  • povuci-potegni

    isuse ona u pol 1 kad pošten narod spava piše post. i onda još odgovara u 4 ujutro. pobogu. a o poslu ni riječi. primjetila sam da se tebi nikako ne isplati ići frizerkama, dobro je da to radiš sama :))

    avatar

    15.05.2008. (09:41)    -   -   -   -  

  • Koraljka

    Imala sve kose i boje na njima, sad san šarena plavuša na glavi, al to ništa ne pomaže u glavi. Tamo stanje isto, više prema pećini :)

    avatar

    15.05.2008. (10:01)    -   -   -   -  

  • file

    Pa dobro ženo, kad ćeš ti počet živit ka ostali pošten svit? Sad spavaš, a? Mi ovdi izgaramo od znatiželje, a gospođa spava. Jer je cilu noć bockala po slovima! Jesi ti, ka moja dica kad su bili bebe, uzela dan za noć?

    avatar

    15.05.2008. (10:38)    -   -   -   -  

  • lomic

    Ajme, dugačko, ali temeljito izlaganje... i ja imam dugu kosu čekajući da se moja frizerka vrati s bolovanja... ne idem u tuđe ruke ni pod koju cijenu.... Pozdrav i ljubac od bakice :-))

    avatar

    15.05.2008. (10:47)    -   -   -   -  

  • brodjanka

    Podrobno izlaganje u više pravaca!!Prvo:vidim da si se spametila pa se ne liječiš više frizerima i frizerkama...sam svoj majstor je najbolje!ja odem dvaput godišnje,ali kod provjerene mi frizerke!!A jesi munjena..ono sa češljanjem dlaka ispod pazuha me nasmijalo do suza,pokušala sam to zamisliti...i uspjela,toliko da mi suze frcaju.Da svoje dlake ne odstranjujem,mogla bih kike plesti na više mjesta..hahaha!!Svaštara

    avatar

    15.05.2008. (11:13)    -   -   -   -  

  • 7 dana

    @fizi- dobro jutro ;) ma ne, nisu ti to bili bordeli nego poštene pećine, kad ti kažem!
    @levant- si vidila a? tooo ti je horror, toooo ti je pegula! sutra, mantram da mi jave sutra!!!!!
    @medena- da samo znaš kako san orna! po-zorna! i ti muku mučiš s petesima a? kako te razumin! ;)
    @aribica- ja sam jedina u familiji osakaćene frizure bila samo zbog frizera! sestra je izvela isti trik ko i ti pa si odrezala pletenice. brat joj ih je odrezao kad su opet narasle ...nećak je nećakinji napravio kralj artur friz...hehehe
    @filipinka- ma nisan viruj mi ;))) nadan se sutra znat oće li bit to be or not to be...
    @ya man! respect! ;))) o stanju gola/bosa pisat ću u slijedećem postu, onome danas popodne! mantram ...mantram...udišem svjetlost, izdišem tamu...što kod mene ima ludi efekt....ali o tome u večerašnjem postu ;)))))))))))
    @pp- pa šta da radim kad su frizerke poludile na čisto!? to je već pitanje za bambi...a još sam zaboravila onu jednu na otoku koja je svjetlosnom brzinom letala škarama oko moje glave da sam umirala od straha za svoje uši....pa onda stajala kraj prozora pola sata minimum i pričala s nekim dok sam ja brojila dlake na glavi. sve sam ih pobrojala. ludi broj! neparan!
    @kore- ma pooomažeeee! kako ne! ja sretna ko da san na lotu dobila ako friz ne šizi
    @lomic draga- PAMETNO!!!!!!!!!!! ;)

    avatar

    15.05.2008. (11:19)    -   -   -   -  

  • 7 dana

    @čokoladice- he! pa ja i pletem pletenice...ima dlaka ko u špiljske žene...jebeš takvu evoluciju! ;((((((((

    avatar

    15.05.2008. (11:21)    -   -   -   -  

  • tigastibobi

    Just so you know 7 friendice ..achewwwwww pardon..alergija me ubija..i muski se moraju konkurirat sad sad depeliranje i manikiranje i pedikiranje i svake monade ja san ti cisti dokaz:)

    avatar

    15.05.2008. (12:26)    -   -   -   -  

  • fizikalac

    sad nakon ovih komentara jedan ozbiljan čovjek poput mene bi se trebao uključiti u neke akademske diskusije koje ni-a-od akademskih nemaju,zelena zapizdila post od komentara napadajući tamo nekog meni nepoznatog ćelavca takvom snagom da mi ga načisto žao,ti voziš uzbrdo s ručnom kočnicom a ostali misle da su jaja proizvedena u krašu pa ih treba samo uhvatit i u đep,,,fosil kao vrhunski dokaz kad bi slučajno pronašle stavile bi u đep misleći da je karmin,,,najbitnije je koliko vidim da se mužjaka uhvati za onu stvar pa ako se u ruci osjeti--ohhoho-onda u pećinu na posao a ako je-jaoooo-onda ga baci i hvataj drugog--hrabro,herojski,slavljenički,požudno,žedno....i kako god bilo,a noge sve odredom stisle takom snagom da butovi više nisu fini obli nego od stiskanja kao daske,,čuva se valda za pokoljenja kad moji šukun-prakun-pra-unuci budu kopali fosile i nađu nepoznatu nekorištenu stvar da se zaprepaste i poput vas nagađaju jel se radi o onoj stvari ili ovoj stvari,,,ludnica,,,a sve je jednostavno-ja bi jebo a da nemoram naganjivat antilopu,vi bi se jeble pa taman nedobile antilopu,no cijelu jednostavnu jednađbu kvari ta usrana pećina jer oko nje se i nakon nekoliko milenija ponovno sve vrti

    avatar

    15.05.2008. (13:42)    -   -   -   -  

  • Advent

    Eh draga, šišat se ne mogu sama (osim šiška) a farbala se jesam, ali od kad mi boje na glavi ne ispadnu onako kako bi ja htjela(kao na slici) radije idem frizerki, kojom sam jako zadovoljna! PUSA!!!!

    avatar

    15.05.2008. (13:44)    -   -   -   -  

  • 7 dana

    akademiče! kažem ja! RESPEKT! zakomliciralo se, a ko je tome kriv, pitam ja tebe!? ko????
    @advent-blago ti se! ja više ne vjerujem frizerkama i čekam da neki frizer nastani boduliju pa da ga isprobam..........

    avatar

    15.05.2008. (13:53)    -   -   -   -  

  • fizikalac

    ko je kriv??,znaš šta nediljka,meni drago da ti tu nisi ništa kriva,anđeo,ma di bi ti,,da nisi ti slučajno u tirani diplomirala zamazivanje očiju?

    avatar

    15.05.2008. (14:30)    -   -   -   -  

  • morska zvijezda

    Svasta si napisala i sve dobro. Imamo iste frizerske navike, a nakon pituravanja kose ja dodijelim sebi napojnicu.

    avatar

    15.05.2008. (16:00)    -   -   -   -  

  • MiniMaxine

    Blogme, ja nisam kriva.
    Podviknem i nema nesporazuma.
    A kad smo već pri pitanju zašto još uvijek postoje majmuni, mada već godinama uzgajamo muškarce, ja bih stvar obrnula.
    Zašto, zabloga, i dalje uzgajamo muškarce?!
    Majmuna bar možeš nekažnjeno držati u kavezu, a frajera moraš ženit...i nikad, nikad nisi sigurna jesi li odabrala stvorenje s pravog stupnja evolucijske ljestvice...

    avatar

    15.05.2008. (16:06)    -   -   -   -  

  • srdelica

    ko te sisa :))))))))))))))))

    avatar

    15.05.2008. (16:25)    -   -   -   -  

  • www.boljun

    Ajme koji dugi post....treba to pročitati....od šenci pa preko mladalačke frizure do muško-ženskih odnosa iz prethistorije pa na ovamo....Pozdravljam te i ostavljam baćin...pičim dalje da ne dobijem toljagom po glavi......P.S.....Nadam se da ćeš dobiti taj posao

    avatar

    15.05.2008. (16:43)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    raspisala se ti :))) tema odlicna, idem jos jednom citat i posebno gledat slike hihihi

    avatar

    15.05.2008. (18:16)    -   -   -   -  

učitavam...