Komentari

jja.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • Zvrk

    JJA - da li mozes staviti manje slike u post?
    Tesko je gledati slike ,preogromne su, tekst se rasiri jako ,pa se mora scrolati i lijevo-desno, a ne samo gore -dolje.

    avatar

    23.05.2008. (19:11)    -   -   -   -  

  • jja

    Zvrk - trebas gledati u mozilli, onda je format bas kako treba. Explorer jako iskrivi format, tj. ne prihvaca formatiranje u mozilli. Zato i upozorenje na vrhu bloga. Sad sam gledala u Exploreru, je uzasno je za gledati jer on poveca slike (na trostruki format), u orginalu nisu nikad tako velike.

    avatar

    23.05.2008. (20:39)    -   -   -   -  

  • ...Jani29...

    onaj otok, oduševljena sam.. kad smo putovali u dansku, u fazi priprema, isčitavala sam knjigu o danskoj, i zaljubila se u te otoke, ali ništa..ostali na kopnu.. drugi put, i vidim da ću se morati požuriti da stignem uhvatit još koji komadić tla.. a pas ? ja ti definitivno preporučam, ok briga je, ali i velika sreća, veliki test..uzmite si neku vrstu koja će se prilagodit vašem načinu života, ja od srca preporučam francuskog buldoga inače (mali slatki ne zahtjevan, miroljubiv, ne jako aktivan ) ali nažalost nije nikako za bicikle.. možda neki foksi ? pudla ? ne linja se, a krasan karakter, živahni.. uglavnom, proučite i pokret !!

    avatar

    23.05.2008. (22:15)    -   -   -   -  

  • jja

    Jani sto se psa tice - ja uopce ne volim male, slatke ;-)) dapace po nacinu zivota mi pasu pasmine koje trebaju puno istrcavanja, koje mogu pratiti ponekad moj bike, velike, naklonjene djeci, aktivni psi. Dakle labrador, retriver i slicno. Nisu me upozorlil da je pas koji je bio na cuvanju obozavatelj vode pa je u trenutku nepaznje skupa sa vodilicom zaletila se u rijeku dok ju patke nisu potjerale. Zamisli mog soka LOL. No hvala ti na prijedlozima.
    Jedino ne znam jel bolje uzeti zenku ili muzjaka?

    avatar

    23.05.2008. (22:55)    -   -   -   -  

  • malisa

    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAH JEDNO VELIKO HVALA OD MALISE . HVALA ZA TVOJ POPRILICNO ZAKASNJELI ODGOVOR U SVRHU OBRANE VLASTITOG KOMENTARA NA SILVESTROVOM BLOGU A NA POST O SAOBRACAJU ZASTO HVALA??? PA JEDNOSTAVNO STOGA STO SI MI OSUNCALA DAN SVOJIM ISTUPOM U OBRANI ZDRAVA RAZUMA I ETIKE...JEDINI SAM KOJI JE KRITICKI PRISTUPIO GLUPSONOVOJ TEZI GOSPON SILVESTRA U KOJOJ ON UPORNO TVRDI KAKO JE ON NAJBOLJI VOZAC NA SVIJETU....A EVO SAD VIDIM DA SI TI POSLA MOJIM STOPAMA I REKLA DIKLICU STO MU I PRILICI HEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE E STOGA TI HVALA....
    AL DA KAZEM NESTO I O TVOM BLOGU KAD SAM VEC OVDJE :
    KAO PRVO PREDIVNE SU SLIKE KOJE SU ME ODUSEVILE...NISAM NA ZALOST STIGAO AMA BAS NISTA CITATI (A STO MI JE NAMJERA VJEROJATNO VEC SUTRADAN KAD SJEDNEM ZA KOMPIC ) JER SAD NEMAM VREMENA.
    KAO DRUGO VIDIM IMAS MENI ZANIMLJIVIH TEMA PA CU TE ODMA OTIC REKLAMIRAT NA MOJ BLOGEK HEHEHEHEH ( ja to obicno tako radim kad me nesto odusevi) .

    DAKLE OD MENE IMAS VELIKI POZDRAV I JEDNO VELIKO SAMO NAPRIJED HEHEHEHEHEH
    jahacepokalipse.bloger.hr

    avatar

    24.05.2008. (05:35)    -   -   -   -  

  • turimti

    joj, sjetim se posjete "libeku" 1980. u vrijeme kada smo imali par ne par vožnje, štednje struje po kvartovima...najela sam se marcipana za cijeli život. od 2 kile poklon marcipana , kući je stiglo manje od 250 gr. bila sam fascinirana točnošću njihovih busova. bus po redu ide 11,59 bez greške. ni sekunde prije ni kasnije...eh, traveminde...

    avatar

    24.05.2008. (08:36)    -   -   -   -  

  • Sapunerija

    Baš zamljivo, i jako lijepe slike.

    avatar

    24.05.2008. (09:03)    -   -   -   -  

  • malisa

    eno pjegica uzgaja dalmatinske peseke.... priaj sa njom i procitaj blog mozda te zaiteresira paz vamo http://pjegavi.bloger.hr/

    ili ovaj

    http://pjega.bloger.hr/

    avatar

    24.05.2008. (17:04)    -   -   -   -  

  • Irida

    ciujeli post je jedna predivna razglednica koja mami; dođite vidjeti uživo...

    avatar

    25.05.2008. (12:00)    -   -   -   -  

  • Azriel

    Post krasan i zanimljiv kao i uvijek.
    Pas je jedna prekrasna obaveza, postane dio obitelji i doživljavaš ga kao svoje dijete, barem mi doma tako. Moj pas je neki mješanac ali ima sve karakteristike obiteljskog psa, vjeran i dobroćudan, čuvar i domobran :). Uzela sam ga iz jednog azila i valjda nam svojim ponašanjem zahvaljuje što smo ga udomili. Oni stvarno imaju osjećaje i razumiju vas, prekrasna bića. Jako volim pse i baš sam zaljubljenik u njih, ali mačke, uh mačke ne volim nikako.
    Veselim se idućem postu! :)
    Puno pozdrava.

    avatar

    26.05.2008. (10:00)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Predivne slike dvoraca, uvijek se opustim kad ih kod tebe gledam i uplovim u vode maštanja pa se teže prešaltam u svakodnevicu :) A što se tiče pasa, jesi vidjela onog štenca atilu u postu od Tyche? E, takvi su mi predivni, a budu veliki jednog dana :))

    avatar

    26.05.2008. (11:36)    -   -   -   -  

  • jja

    Da Kinky, odmah sam otisla na stranicu od uzgajivaca kojy je tyche dala i tamo sam sve slike pregledala po nekoliko puta...zaljubljeno gledajuci u ekran :-))

    avatar

    26.05.2008. (13:02)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    prelijepi su mi ovi dvorci a i ovaj otok zvuci jako primamljivo.....a tek restorani s michelinima :). u hrvatskoj koliko znam NITI JEDAN nije dobio niti michelin zvjezdicu a niti je u gault millau. niti ima haube. mozda bi bilo zanimljivo da napises napomenu o tome?

    od ostalog - psi su takvi. tko ga sece i hrani ili se jos s njim i igra - tome poklanja bezrezervnu ljubav :)

    avatar

    26.05.2008. (13:04)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    prvo, krasne slike ali fakat u IE su preglomazne pa mi razvuce ekran do u beskraj, no svejedno sam uzivala gledajuci ih. :))))
    Sto se tice psa, i ja sam uvijek i u svakom slucaju ZA (imam ih dvoje), obogate covjeka definitivno.
    Glede donjeg posta i komentara (mog): kad kazem "ovdje" mislim na dio Italije, grad u kojem zivim. I zato ponavljam da je "ovdje" stvar po mnogim pitanjima gora nego u HR a mislim i sire dakle ne samo "ovdje". Sama cinjenica da je Italija u EU nikako ne znaci da se propisi i zakoni koji mozda vrijede u drugim zemljama provode i ovdje. Ovdje je problem da se masu zakona uopce ne provodi a kamoli ostali akti manje zakonske vrijednosti. O psecim izmetima da i ne govorim, sve prepuno (a o smecu valjda ste i vi sve culi). O ilegalnim odlagalistima opasnog odpada, o propalim drzavnim investicijama, o katastrofalnom zdravstvu....da ne nabrajam dalje. dakle, masa problema i ne rijesenih stvari.

    avatar

    27.05.2008. (15:01)    -   -   -   -  

  • tyche

    LLLOLLLL jesi vidla one pase ??? Sto je to nesto predivnooo!!! A tamo medu stencima na stranici uzgajivaca, u galeriji ima i slika Atile s gazdaricom-to je nasa groomerica. Sad, zamisli ovo - ona je velika zena, ima u njoj preko devedesetipet kila - pa usporedi onda koliko je beba stenac velika ( mozes vidjeti na slici kod mene na blogu gdje lezi pokraj stolice pa usporedi s nekom svojom stolicom i znat ces kolika mu je otprilike glava, samo nesto manja od razmaka nogu stolice )... A tamo na istoj slici s groomericom je i njen pas Diabolo, isto ovcar samo nisam vise sigurna koje vrste. TO su ogromni i predivni pasi.
    A pasja odanost nema premca, ja obicavam reci kako je pas dobri duh kuce i obitelji s kojom zivi i u to doista vjerujem. Kad si dobre volje raduje se s tobom, kad si bolesna i to osjeti pa te lize po ruci, kad si ljuta uklanja se sa strane da ne bude na pogledu i putu - ma SVE razumije!
    Pred spavanje lijepo piski pa se onda sklupca u svoj krevetic nadomak moga. Neces pogrijesiti kad uzmes cukca, zivot ce ti postati bogatiji. Onaj tko to nema, ne zna sto propusta :))
    Inace, ja bih bolje uzela curicu, imas dva puta godisnje po deset dana malo posla oko onih zenskih stvari, ali to je onda to. Muski psi pate cim osjete kuje koje se tjeraju, a ako se ne mogu pariti to je onda ozbiljan problem - moj necak je trazio kuje preko novina za svog vucjaka! KOlegica mi je imala dalmatinca, zivjeli su u samom centru Osijeka i svi su tamo s psima na setaliste i vazda se neke kuje tjerale naizmjence - jadan kad se uljubi je zavijao stalno, odbijao hranu i bio naizmjence mizeran i nervozan... Mislim da je to veci problem cijele godine za muske pse nego li dvaput godisnje sa zenkom. Osim toga, muzjaci imaju neki pi pi spray, neko izlucivanje koje se ne moze kontrolirati nego je to nesto sto kao - isparava - pa kazu da se stan osjeti po psu ma koliko cistio - ne znam je li istina, to sam samo cula od kolegice, ja sam imala samo zenske pse.
    btw, ovi breederi imaju ogranicen uzgoj, samo jedno leglo godisnje - ako mislis nabaviti takvog cukca, imaju jos samo jednu curicu - Ambru - do nagodinu :)

    avatar

    27.05.2008. (19:10)    -   -   -   -  

  • jja

    Upravo sam ponovo sa zakonitim pogledala stranicu, mislim milina jedna, jedino ta zena mi djeluje bas vitko, nikako ne bih rekla da ima 95 kila, mislim bas vitko izgleda.

    A ovo joj joj

    http://www.leonberger-vom-bernsteinmeer.de/savannah21dec/IMGP1498_jpg_v iew.htm

    avatar

    27.05.2008. (22:06)    -   -   -   -  

  • tyche

    LLOLLL da znas, zenina jedna podlaktica ko moje obje, a mene imaaaaaa ...

    avatar

    28.05.2008. (10:04)    -   -   -   -  

  • Viola (sul palco)

    ja si trenutno zelim zlatnog labradora....
    starci imaju godinama mjesanku labrador-ptičar, to je točno pas kakvog bi ti htjela, osim što se linja :), dok je bila mlađa se trebala puno istrcavati, a inače je maza velika.
    ja sam uvijek imala ženke, nemam iskustva s muškima (psima :))

    avatar

    28.05.2008. (17:21)    -   -   -   -  

  • orbica

    *sigh* evo jos jednog dijela DE gdje bih htjela ici (odn. bila sam u dijelu koji granici s NL, no nisam vidjela bas ovoliko dvoraca). JJA, ispraznit ces mi bankovni racun s ovim postovima! :-D

    avatar

    28.05.2008. (23:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...