13.05.2008. (22:03)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Erda
Reci mi molim te najbolji recept za gradele ! Da li ribu kad stavljaš prvo malo "provozaš" po gradelama da se ne zalijepi !? Svaki majstor ima neki svoj recept za pečenje a mene zanima onaj najjednostavniji i najpraktičniji ! P.S. Malo češće obnavljaj blog, ovo je milina za gledati :))
14.05.2008. (13:55)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
14.05.2008. (21:48)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
južnjak v self-dinailu
i mi vas sovražimo!
14.05.2008. (22:56)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dalmacija moja inspiracij
@erda...ima i još jedna metoda...ribu namazat ujen i onda meknit u puno morske krupne soli da se zalipi za ribu...nakon gradelavanja sva sol pane sa ribe a nima lipjenja...skužaj me @guštanje ča ti se pačan u komentare...ali ovo je isto tako dobra metoda provaj koji put... dalmacija moja inspiracija
14.05.2008. (23:10)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
15.05.2008. (05:16)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Erda
@ dalmacija moja inspiracija = Hvala na savjetu. Ja sam čuo treću metodu (koja nekad baš i ne upali kako spada) i nju najčešće koristim a to je da kad ribu staviš na gradele onda ju treba malo provozati (gore-dolje) te se time gradele naulje i tako se ne lijepi !
15.05.2008. (07:45)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ti svaki put nadmašiš samoga sebe... puno pozdrava iz Poreča i jedva čekam novi post!
15.05.2008. (18:43)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
FJAKA
dalmacijo sve ti cvalo ,a e
15.05.2008. (19:39)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dore
kako volim škampe na gradele to mi je nešto posebno ,posebno ,a umene su ih uvik pravili nabuzaru ,a tumačilo se ka odtoga se nemoš najist ,,skoro da ije tako ..,možda sam neskromna ,ali inače sam skromna ,ali šta se škampa tiče ,a da ih se možeš najist ,ja bi jednu večeru koja bi bila od samih škampi od početka do kraja ,a za kraj dinje ..i čaša srednje slava crnog vina ,,ajme..toliko se uspisat o škampama ,ali ne samo šta san sad gladna nego se uvik uzme ka malo ..škampi
15.05.2008. (19:51)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
delnice
mrzin vas..
13.05.2008. (22:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Erda
Reci mi molim te najbolji recept za gradele !
Da li ribu kad stavljaš prvo malo "provozaš" po gradelama da se ne zalijepi !?
Svaki majstor ima neki svoj recept za pečenje a mene zanima onaj najjednostavniji i najpraktičniji !
P.S. Malo češće obnavljaj blog, ovo je milina za gledati :))
14.05.2008. (13:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
GUŠTANJE
Triba namazat gradele uljen da se riba ne lipi.
14.05.2008. (13:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
suzi q.
i ja vas mrzin
14.05.2008. (21:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
južnjak v self-dinailu
i mi vas sovražimo!
14.05.2008. (22:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dalmacija moja inspiracij
@erda...ima i još jedna metoda...ribu namazat ujen i onda meknit u puno morske krupne soli da se zalipi za ribu...nakon gradelavanja sva sol pane sa ribe a nima lipjenja...skužaj me @guštanje ča ti se pačan u komentare...ali ovo je isto tako dobra metoda provaj koji put...
dalmacija moja inspiracija
14.05.2008. (23:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
GUŠTANJE
Svakako ču provat,to sa soli san gleda jedino kod veljka na tv pa u pećici peče ribu.
14.05.2008. (23:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Tina
Yummy, obozavam skampe i jos ako su bili friski s koce, di ces bolje
14.05.2008. (23:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Teeja
predobra spiza.. obozavan rostilje! evo iduci tjedan se sprema jos jedan, al nema ribe
15.05.2008. (01:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
don branko
predivan post
15.05.2008. (05:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Erda
@ dalmacija moja inspiracija = Hvala na savjetu. Ja sam čuo treću metodu (koja nekad baš i ne upali kako spada) i nju najčešće koristim a to je da kad ribu staviš na gradele onda ju treba malo provozati (gore-dolje) te se time gradele naulje i tako se ne lijepi !
15.05.2008. (07:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
čiovka
Ogladnila san gledajuć oni čips! :-))))
15.05.2008. (10:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ribaribibinje
da super! ma ne može biti bolje! :)
15.05.2008. (15:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pantagananera
ti svaki put nadmašiš samoga sebe...
puno pozdrava iz Poreča i jedva čekam novi post!
15.05.2008. (18:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
FJAKA
dalmacijo sve ti cvalo ,a e
15.05.2008. (19:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dore
kako volim škampe na gradele to mi je nešto posebno ,posebno ,a umene su ih uvik pravili nabuzaru ,a tumačilo se ka odtoga se nemoš najist ,,skoro da ije tako ..,možda sam neskromna ,ali inače sam skromna ,ali šta se škampa tiče ,a da ih se možeš najist ,ja bi jednu večeru koja bi bila od samih škampi od početka do kraja ,a za kraj dinje ..i čaša srednje slava crnog vina ,,ajme..toliko se uspisat o škampama ,ali ne samo šta san sad gladna nego se uvik uzme ka malo ..škampi
15.05.2008. (19:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sefica
Tejsti!
15.05.2008. (20:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ludi Splitcho!!
Savrsena ti je stranica!!
16.05.2008. (15:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
lebicada
..e stvarno spize..sve miriše na dobar gušt
..a ove flambirane banane i sladoled..to me oduševilo i podsitilo da odavno nisam to spremila..lebić
17.05.2008. (17:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gastrodiva
Nisam odavno jela ovakve delicije sa gradela. A šta kazat, osim blago vam se.
18.05.2008. (16:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
šlomey
ja na dijeti...nisan triba kliknit ovi blog
19.05.2008. (20:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
niniane
Eh, znači nismo jedini;-) Malo mi je lakše;-)
U ovom postu bi moj muž kuhar uživao... ;-)))
20.05.2008. (12:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Plaavusha
ovo je tako finooooooo i jabi:)
22.05.2008. (17:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...