Komentari

ob.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • gogoo

    Puno lakša tema, za razliku od one u prošlom postu. Preko nekih brojki zbilja lako prelazimo, ali prelazili smo i prije, kao da nismo ništa naučili

    avatar

    15.05.2008. (02:18)    -   -   -   -  

  • trill

    Na žalost, ne vide ti se slike. Samo dvije.
    Što se tiče Andreje, malo sam gledala Hrvatski top model i čini mi se da niti ona niti ostale djevojke mogu imati samo pluseve od tog showa, za razliku od ostalih emisija koje viđamo.
    Naučile su svašta šta će im vrijediti ako se nastave baviti tim poslom, stekle ime i prepoznatljivost pa i skrenule pažnju na sebe.

    avatar

    16.05.2008. (10:15)    -   -   -   -  

  • feby

    imam li ja to dojam da si zabrinut? nemas se zasto brinuti jer biti top model ili nesto slicno nije nista lose i nemora te zabrinjavati ukoliko bi tvoje djevojcice zeljele slicno kao i njihova prijateljica: netko ima sposobnost lijepo govoriti stihove (zar bi mu to trebalo braniti) netko lijepo izgleda pa je svoj izgled iskoristiti da radi odejedjeni posao (zar je tu potrebna zabrana ili dilema) ... covjek u sebi ima kvalitete dobivene ponajprije edukacijom i odgovjem kod kuce, pa tvoje djevojcice sigurno imaju stabilan pogled na svijet ... lijepe su - zar bi mozda bilo lose da konacno u prvi plan izbiju lijepe, pametne i moralne mlade osobe (ukoliko se zele baviti takvim ili slicnim radom na tebi je da ih potaknes jer na taj nacin dajes hrvatskoj javnosti mogucnost da upozna drugo lice svoje mladosti) ... poz :)

    avatar

    16.05.2008. (10:51)    -   -   -   -  

  • alkion

    Nisam gledao pa sam po pitanju top modela jednostavno bez komentara. Što se tiče lakih i teških tema? Tu bi se izgleda mogli razići u mišljenjima. Naime po meni nema teških i lakih tema - ima teških i lakih osoba koje o tim temama žele ili ne žele diskutirati. Naravno da svi nisu u stanju shvatiti sve, ali većina školovanih i obrazovanih ljudi bi po meni trebala moći (bez obzira na temu) izreći i osmisliti validno mišljenje. Veće je pitanje koliko su u svemu tome spremni na prihvatanje drugačijeg mišljenja ili drugačijih stavova... Naravno o ovoj temi možemo do besvesti. Pozdrav ostavljam i čitamo se bez obzira na težinu teme... :)))

    avatar

    17.05.2008. (15:24)    -   -   -   -  

  • don branko

    pozdrav profesore pervan kada pošinje večrnja škola

    avatar

    17.05.2008. (16:41)    -   -   -   -  

  • caricavrta

    ooo medijske zvijezde na tvom blogu

    avatar

    17.05.2008. (20:07)    -   -   -   -  

  • sitke

    gogoo- prije su bile manje brojke i rijeđe ...
    Trill - ...ne znam zašto ne vidiš sve , provjerio sam sve tri slike ...
    feby - da malo sam zabinut - da ne bi zanemarile fakultet ili neke druge vrijednosti koje bi trebale biti prioritet ...
    alkion - slažem se (uglavnom ) s tvojim komentaraem, no mislim da ima osoba , ili bar nekih trenutaka i faza u životu svakog od nas , koji bježe od teških tema.
    don ...- škola je počela , ali nema učenika ...
    carica ...- da , svega ima u mojoj butigi

    avatar

    17.05.2008. (23:52)    -   -   -   -  

  • trill

    Vratila sam se provjeriti na drugom računalu. Vide se tri slike :)

    avatar

    19.05.2008. (18:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...