Komentari

arhangel.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Sanja

    Kada sam, svojevremeno, u školi učila o kapitalu i njegovim karakteristikama i prednostima (nedostatke nitko nije znao spominjati... :D) - jedna karakteristika njega je bila da ne poznaje granice i nacije.... No, da pripadnik HVIDRE, koji vjerojatno ima solidnu mirovinu (na račun istih tih građana čiju lovu je pomogao popljačkati) da pomaže u pljački je zbilja bljakasto.

    avatar

    14.05.2008. (09:53)    -   -   -   -  

  • Reggie

    Bas me zanima dal ce Stipe i Jozi oduzeti odlikovanja?!

    avatar

    14.05.2008. (20:43)    -   -   -   -  

  • promatram, razmišljam

    Bivši predsjednik kaštelanske HVIDRE, gospodin Strize čini mi se da se zove, PROŠAO je pakao zbog ovog debila = lopova i zločinca koji je iz novinskih članaka vidljivo SURAĐIVAO s četnicima, izdao svoju Državu da bi je četnici pokrali a on se NAVODNO za Nju BORIO !
    Strizi svašta smještali da bi lopova stavili za predsjednika HVIDRE !
    TREBA Strize i svi u HVIDRI pokrenuti postupak protiv ONIH koji su ga postavili. Odavno ONI planirali što će raditi kad ON bude postavljen i to je sada izašlo na vidjelo !
    Strize je lijepo izjavio da je OVA LOPOVČINA bio samo oko 3 mjeseca u HV, da je pod mutnim okolnostima invalid u činu satnika !

    Znači mirovina mu je oko 7.000, 00 kuna i njemu malo !

    Kad tad, ako ih DRUGI ne otkriju, naprave oni OPET neko ZLO i otkriju se sami !

    ZAŠTO odgovarajuće službe ne istraže SVE u vezi njegovog statusa, postoji TRAG ako se samo hoće ... ZBOG OVAKVIH baraba NE DAJU JAVNO popis branitelja !

    I na kraju moram dodati, Vesna Vuco ... krtica iznutra, još je bila na liječenju zbog traume zbog prve pljačke, dali joj odštetu i sada opet a LOVU braća sakrili na Firulama, u bolnici ... koja banda !
    Treba njih pred zid !
    Ne bi više nitko pomislio na ovako nešto !

    Balkanci se udružuju kad treba raditi zlo !

    avatar

    14.05.2008. (20:59)    -   -   -   -  

  • promatram, razmišljam

    @ Reggie ... Ako NETKO odluči RASKRINKATI ovu LOPUŽU od predsjednika HVIDRE i ako se utvrdi da je lažni invalid, naš presidente bi trebao djelovati !

    Nekad smo govorili kako je Tffuđman pretjerao s podjelom odlikovanja, 'ajde bio rat, trebale razne usluge sa svih strana ali danas, danas baš nema razloga za TOLIKU podjelu odlikovanja !
    Malo pretjerano ...

    avatar

    15.05.2008. (16:35)    -   -   -   -  

  • Uvijek za

    Zanima me samo dali će se gospodin predsjednik sjetiti, oduzeti mu povlašteni status ili će morati netko nevin pasti da bi se to dogodilo. Uistinu, svakim danom riječ Hrvatski branitelj dobiva nezamisliv smisao. Devedesetih, moji dečki i ja smo krenuli dobrovoljno na front diljem Hrvatske, samo iz domoljudnih pobuda. Sretan sam jer sam se vratio živ, no neki nisu imali tu sreću. Ni danas im se neznaju mjesta grobova . Za ovo se borili nismo, za ovo ginuli nisu i mislim da smo moji dečki i ja na putu da vratimo spomenice, odlikovanja i priznanja jer od njih se ne živi. Ne samo da treba objaviti registar branitelja nego treba objaviti i tko je dobio stan, nepovratni kredit, pozajmicu, auto. Istinski Hrvatski branitelj nema se čega bojati i sramiti i bilo što skrivati!

    avatar

    15.05.2008. (18:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...