Komentari

tvojimtragom.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • leticia

    Vjera je baš to-iskorak u nepoznato, nesigurno. Sigurno je samo da Bog jest. Prije smo bili lažno sigurni, sigurni u svoje kule od karata.....A kad čovjek vjera zaživi, srce postaje ono glavno u čovjeku, njegova duša i normalno da postajemo i osjetljiviji, ranjiviji, osjećajniji, sućutniji. I ja sam kod sebe to primjetila kad sam odbacila lažnu sigurnost. Znala sam pomisliti O Bože, što si ovo učinio sa mnom...
    Postala sam i plačljivija, i nježnija, zapravo sve sad prolazi kroz to srce koje je prije bilo zatrpano ispraznostima, koje su se činile strahovito važnim....Moram napisati kako je to Isus učinio meni u jednom postu.

    avatar

    13.05.2008. (21:37)    -   -   -   -  

  • tvojim tragom

    napiši, mila.... svjedoći. Da bude na blagogslov

    avatar

    13.05.2008. (21:56)    -   -   -   -  

  • mamaposebnogdjeteta

    Kao što opisuješ i u meni su ovakve oluje lomile misli i osjećaje prije svakog odlaska u Međugorje. Dođem tamo i Kraljica Mira dotakne srce. Neočekivani obrat (i obraćenje), milosti. Ne posustaj od tog puta. Jednom sam htjela odustati. Sin cijeli dan ima temperaturu. Lomim se. Bojim. Nikada ga nisam ostavljala bolesnog. A moram ići, jer vodim dvije duše koje ni same ne znaju što će sa svojim život. Suprug reagira. "Ideš." Krećem. Slomljena. Ne mogu ni moliti. Misli lete kući. Ujutro na Podbrdu gasimo mobitele. Teška poput olova uspinjem se. Majčice, oprosti, ne mogu ti se predati. Moje dijete... plačem, gorke suze padaju i padaju... U zavoju gdje se spuštamo prema mjestu ukazanja, moj mobitel zazvoni. Neugodno mi. Voditeljica kaže: "Ne gasi, pogledaj poruku." Zastanem. Suprug javlja: "Sin je u redu. Nema temperaturu. Doručkovao." I danas se pitam kako se mobitel upalio, jer NIKADA niti prije, niti poslije nije se sam upalio. Znam reći da mi je Gospa poslala SMS.
    Još ne znam kako ostaviti potpis koji označava moj blog pa idem kao "anonimac". Pozdrav.

    avatar

    14.05.2008. (08:41)    -   -   -   -  

  • meani

    Odg. na komentar kod mene:
    Dobro si napravila. Tu hladnoću i ja sam često osjetila kod svoje "prijateljice", pri našem zadnjem susretu također. Meni je drago da sam ja otvorena i čista srca došla do nje kad joj je trbala podrška. Koliko je njoj to značilo, ne znam.
    Često sam s Bogom pričala o tome kako bih voljela samo shvatiti razloge našeg udaljavanja i sinoć sanjam kako mi ona kaže kako sam nemoguća osoba s kojom se ne može kao s čovjekom razgovarati. Probudim se preznojena. Nadam se da to nije Božji odgovor na moje pitanje. Vjerovat ću da je to samo plod mog uma i da nema veze sa stvarnošću.

    avatar

    14.05.2008. (20:06)    -   -   -   -  

  • meani

    Mogu samo reći da mi je slično. Užasno me lako povrijediti. ponekad se osjećam kao tempirana bomba. Kako mrzim sebe ovako osjetljivu.

    avatar

    14.05.2008. (20:15)    -   -   -   -  

  • neko

    Sretan ti svibanj... mjesec tvoje majke Marije

    avatar

    15.05.2008. (12:18)    -   -   -   -  

  • Magdalena

    već zamišljam nove postove nakon povratka...
    ...zamišljam te tamo...i pred očima mi jedna slika...
    ..mlada djevojka pred udaju....kleči u crkvi ...pred Gospinim kipom u Remetama...
    ...i sva je uronjena u molitvu....a ja stojim kraj nje....i prožima me toplina...
    ...od pogleda na taj prizor...

    avatar

    15.05.2008. (23:11)    -   -   -   -  

  • don branko

    pozdrav

    avatar

    17.05.2008. (12:16)    -   -   -   -  

  • Apstraktna misao

    nemoj se gubiti u mislima da nisi puno učinila danas...nisi mnogo molila...i samu sebe koreći...budi prema svima blaga i ponizna srca...čak i prema sebi...i ne stavljaj na sebe preteške terete jer te Bog voli takvu kakvu jesi...i želi ne da činiš mnogo, već će ti sa vremenom dati više, nego da činiš iskreno i sa srcem...da ljubiš jednostavno, u običnosti...prolaznike da promotriš sa ljubavlju...i vjerom...jer za sve nas je umro..trpio...sjeti se toga...
    Najveće što mi možemo učinit kod Boga danas je biti djeca...sve gledati dječjim pogledom...
    Neka te ispuni snaga i milost Gospodina i ispuni Duh Ljubavi i radosti...

    avatar

    18.05.2008. (13:08)    -   -   -   -  

  • solinjanka

    Zanimljiv blog i razmišljanja. Lipi pozdrav ti šaljem i obilje Božjega blagoslova!

    avatar

    18.05.2008. (22:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...