Komentari

kokodakalica.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • avantureMicha

    svi su pokvareni na Farmi. Ona jedna vlasnica, sva nevina, a vidi joj oči. Misim da je to bila Dvina, nisam siguran.

    avatar

    12.05.2008. (18:50)    -   -   -   -  

  • avantureMicha

    češ se prijaviti na moj portal. Besplatno je. Moći ćeš naći ljude za druženje, vidjeti slikice. Portal je u izradi/doradi, pa se strpi. Lijepo te molim da klikneš na ovaj link. Hvala

    avatar

    12.05.2008. (21:30)    -   -   -   -  

  • Kokodakalica

    avantureMicha - portal ti je mrak!! Mogu li te kontaktirati ako će mi trebati dizajnirati portal ili blog? za lovu, jasno.

    avatar

    13.05.2008. (11:59)    -   -   -   -  

  • avantureMicha

    Hvala. Mogla bi se prijaviti (besplatno je). Nisam ja napravio svoj portal. Meni su ga drugi napravili. AKO HOĆEŠ PORTAL PITAJ NJIH. bOLJE TI JE DA OSTANEŠ S BLOGOM JER PORTAL IMA PUNO TOGA, PA NIJE LAKO. OK AKO MI NE VJERUJEŠ, STAVITI ĆU SLIKE KOLIKO PORTAL IMA MJESTA I TO. NIJE LAGANO. ZATO IMAM POMOČNIKE KOJI SE VIŠE KUŽE U TO. KUŽIM PISATI POSTOVE, A NE ZNAM RADITI KATEGORIJE. NIJE LAKO, VEĆ JE TEŠKO. POKAZATI ĆU TI SLIKE KOLIKO TOGA IMAŠ. JA SAM SE IZGUBIO U PORTALU, A MISLIM DA BI I TI SE IZGUBILA. AKO ĆEŠ NAPRAVITI PORTAL, IDI NA ONAJ LINK OVDJE, PA IH ZAMOLI DA TI NAPRAVE PORTAL. IMAM NOVI BLOG, EVO LINKAOVDJE. Ako hoćeš nešto da ti blog bude više cool, kaži pa da ti ja nađem kod koji ti najviše ide uz to. Na mom blogu imaš par kodova s uputama, ali sam stavio zabranu desni klik miša pa nećeš moći kopirati kodove. Ako ćeš kodove, reci, pa ć ti ih poslati emailom, i naravno da ću ti dati upute... Pozdrav.

    avatar

    13.05.2008. (12:59)    -   -   -   -  

  • Dante

    Farma će postati najzanimljivija kad sva ova ljudska rugla odu s nje i ostanu samo životinje. Znam da je život na selu ponekad vrlo brutalan i sirov no ovo kaj se na ovoj farmi događa toga nema niti u najgoroj zabiti.
    Prava močvara bezosjećajnosti, laži, podmetanja i hrvatskih cele"vrit" ija.

    avatar

    13.05.2008. (14:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...