Komentari

muzickoraspolozenje.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • mysteryMJvideoclip

    I ptičice na grani znaju da je Porin postao apsolutno sranje od nagrada. Neopisivo mi je drago što su na ovaj način prosvjedovali za Tošeta..........jer Toše je stvarno bio neizmjerno kvalitetan pjevač. Istina je da je prošla godina bila apsolutno njegova, još i prije nego je poginuo, i ovakvo ponašanje Porina prema njegovom Imenu i djelu je sramota neviđena.
    I nije Toše jedini koji je bio sasvim neopravdano ignoriran, bilo je tu i naših izvođača kroz godine unazad koji su bili vrh, a jednostavno su bili ignorirani u svim kategorijama. Recimo, jedna od njih je i Colonija koja nije osvojila nikad Porin......ima li tu logike???? Mislim da ne.

    A drugo.......jesi vidio na šta je ličio taj ''show'' sinoć.........na kakve su oni jeftine fore išli pravit neku zabavu i humor?? Ostao sam zaprepašten. Čak je i Danijela, koja je po mom mišljenju što se HR voditeljica tiče jednostavno broj 1.........sinoć ''zakazala'' . Žena ima nevjerovatan smisao za humor i zna izvuć situaciju, zna se transformirati za svaku potrebu emisije, ali sinoć mi je to sve izgledalo nekako na silu. A možda je bio takav scenarij, tko zna. Uglavnom jako mi se svidjela njena šminka........btw....imao sam priliku i čast kratko vrijeme biti i njen šminker prije 3 godine.......isto za ''najslabiju kariku'' je tad radila.

    Znači......moja konačna poruka za Posin je..........sramota u što se to pretvorilo.....ruglo!!

    PS. Hvala ti na lijepimželjama kod mene u komentarima........i meni će svijet bloga jako nedostajati.....ali budem ja navraćao ponekad. Pozz :-)

    avatar

    12.05.2008. (15:51)    -   -   -   -  

  • Muzicko Raspolozenje

    ja nisam gledao tu sprdačinu od nagrade , pa milsim skoro da nikad , jer to je meni bez veze , a vijest sam linkao radi Toše , ja bi Porin ukinio kao i Doru ,msilim to je lakrdija jedno i drugo , jedino ako promijene upravu pa možda šta i bude od toga .
    Ma nema na cemu , nedostajat ces i ovdje i na svom blogu al navratit ces ti , znam ja tebe :)

    avatar

    13.05.2008. (01:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...