Komentari

nksladorana.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • msusac

    Definitvno rezultat kadetske utakmice u Cerni nije odraz izrazite premoci NK Tomislava, vec nase lose realizacije, Pohvaljujem maksimalan trud u drugom poluvremenu, kako mladog vratara tako i svih igraca.

    Trening vratara u ovom tjednu je:

    Utorak u 15.15
    Cetvrtak u 15.15


    Lijep pozdrav svima.

    avatar

    12.05.2008. (09:55)    -   -   -   -  

  • Sagna

    ...Momira za trenera....čovjek nas je vodio protiv Cerne za svaku pohvalu....svaka čast,treneru.....

    avatar

    12.05.2008. (11:09)    -   -   -   -  

  • Sagna

    ja mislim da se skoro cijela kadetska ekipa slaže s tim!!

    avatar

    12.05.2008. (11:10)    -   -   -   -  

  • msusac

    Ne znam tko je iza nick-a Sagna, no zahvaljujem na komplimentu. Meni je bio uzitak voditi vas makar i tu jednu utakmicu koju smo doduse izgubili, ali barem u drugom dijelu bilo je to "muski", sportski i sa srcem.

    Lijep pozdrav svima.

    avatar

    12.05.2008. (11:46)    -   -   -   -  

  • anonimus

    u pitanju je vrlo loše vođenje ekipe pionira a bogami i kadeta ..Ako ekipa konstantno gubi nešto se mora mjenjati nisam stručnjak ali ne može se desiti da na utakmicu kadeta igra 5 pionira..
    To je više nego glupo dečki gube moral i igra se svodi na kako tako pariranje u prvom poluvremenu dok u drugom obavezno popuše par jeftinih golova .. dečke treba motivirati i voditi neko ko ima adekvatno znanje ..Bio sam na par utakmica i očito ništa ne štima osim galame koja dominira na terenu bez ikakvog efekta..
    Pričao sam sa mnogim dečkima i mnogi žele mjenjati gubitnički tim ako se uskoro ne popravi način rada i pristupa igri bolje ukinuti igru nego biti u sastavu .Očito da trenera treba platiti ili nema uspijeha ovako i pioniri ikadeti uglavnom služe kao kanta za nabijanje..
    Mjerodavni neka se zapitaju!

    avatar

    13.05.2008. (17:59)    -   -   -   -  

  • Sagna

    ...ne može nitko reć da se treneri ne trude oko kluba,,,ovo govorim za naše trenere (kadeti i juniori)....al da se treba nešt mijenjat,,,,to stoji!!!...mali neno na svakoj utakmici da sve od sebe....tak da nije loše da pojedini pioniri igraju za kadete.....treba dovest još par kadeta il pokušat ove mrtvace nagovorit da dolaze na treninge i tekme....mi možemo al nećemo.....tako da smo sami sebi krivi....

    avatar

    13.05.2008. (19:44)    -   -   -   -  

  • trener

    Nemogu da se ne osvrnem na komentar br.5 odnosno komentar koji nije potpisan jer ne vidim razloga da bi se netko trebao skrivati iza nekoga. Ovaj blog i je između ostalog namijenjen komentarima koji bi pospješili rad našega kluba. Moram reći da se ne mogu složiti sa tvrdnjom komentara i da su dečki kanta za nabijanje i itd.. Ti rezultati su samo odraz njihovih karaktera, njihove želje za radom, htjenja i potrebom da igraju nogomet kojeg oni kao jedan od sportova "vole", mada se ne mogu složiti s tim jer ako nešto voliš i poštuješ onda ćeš dati sve od sebe da budeš u tome najbolji. Svakako oni to ne rade!

    avatar

    14.05.2008. (21:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...