Komentari

mywayfoos.blog.hr

Dodaj komentar (32)

Marketing


  • matija-raul

    opet si me preduhitrio.. to sam i ja mislio da je najbolje da napravimo anketu jer bi se tako odražavalo mišljenje večine. naravno, nitko ne bi za sebe glasao valjda hehe.. moj glas imas kaj se tiče toga.

    avatar

    11.05.2008. (23:23)    -   -   -   -  

  • myway

    da uzburkam vode malo sam razmišljao o toj našoj reprezentaciji i tome tko bi sve za trebao tj. konkurirao za nastup. Ove sam igrače izdvojio čisto zato jer vidim puno koristi od njih na ovakvim pozicijama, što je zapravo i moj alibi jer nikako nisam mogao ne napisati neke igrače, pa sam dodao ovu kolonu 1na1.:
    obrana: Darjan, Roman, Domeniko, Tihi, Stojko
    napad: Dačo, Kemo, Sebo, Matija
    1na1: Vasa, Zec, Mario
    cure: Jeky, Ana, Mary
    ovo bi bio moj "preliminarni" popis igrača među kojima posebno dolazi do izražaja da nisam stavio neke igrače koje osobno smatram i više nego samo materijalom za reprezentaciju jer su to čak i dokazivali svojim nastupima. Ovo je samo moj trenutni popis koji se mijenja u mojoj glavi svaki tjedan :) a upravo sad mi je najvažnija odrednica bila "konstantnost dobre igre". Najlakši posao bio je kod cura gdje ako će igrati 3 cure idu ove 3 bez konkurencije, a ako bi išle samo 2 onda je moje mišljenje da Jeky u svakom slučaju (jer je nezasluženo izvisila zadnji put), dok bi se Mary i Ana ili dogovorile ili borile na stolu :) ili nadali da jedna baš neće moći doć jer izbrati između njih dvije nebi htio. pa da čujemo tuđa mišljenja...

    avatar

    11.05.2008. (23:25)    -   -   -   -  

  • myway

    a sad si ti mene preduhitrio - dok sam pisao komentar :) ajde napiši i ti nekakav sličan popis, kao što vidiš i ti imaš moj glas :) i baš to - veliš da nitko valjda ne bi glasao za sebe.. da, slažem se da to nije da nama nego na većini...

    avatar

    11.05.2008. (23:29)    -   -   -   -  

  • matija-raul

    bas sad malo razmišljam i definitivno si obranu napisao kako i ja mislim dakle..

    obrana: Darjan, Roman, Domeniko, Tihi, Stojko

    napad: Antonio, Dačo, Sebo, Mario

    1 na 1: Siniša, (jbg nisam bas upoznat sa igrom 1 na 1 na nasoj sceni) znam da si ti (Antonio) isto dobar ali posto sam te već stavio na popis napadača onda zaista ne znam..

    hm.. sto mislis dal bi mozda bilo bolje da anketa bude tajna? :)

    avatar

    11.05.2008. (23:37)    -   -   -   -  

  • myway

    ne, osim da bude pošteno (tj. da se nedajbože netko ne promovira) dobro je da se vidi tko kamo "naginje" jer to nije neki objektivni sud, to je samo mišljenje i baš da se nađu 2 ista - sumnjam. nije ti nikakav izbor po meni nego može biti samo pohvala svima na popisu da su stvarno dobro igrali u zadnje vrijeme.

    avatar

    11.05.2008. (23:44)    -   -   -   -  

  • kemo

    Cao. Sto se tice paintballa. Dogovirte datum, ja sredim za jeftine pare. 100-130kn, ovisno kolko nas se skupi, dvijesto kuglica, markeri, sva oprema, teren. Teren u medimurju, mozda i u Zagrebu.
    Prvo bi se trebali cuti sa slovencima pa predlazem da Antonio posalje mail slovencima da se i oni dogovore oko svog tima i kolko bi po njihovom misljenju trebalo biti igraca u reprezentaciji te na koji nacin bi se igralo. Opet nebi smjeli pretjerati sa brojem igraca u reprezentaciji, 12 je i vise nego dovoljno, racunajuci da nam trebaju barem trojica u rezervi zbog mogucih izostanaka nekih sa turnira. Sa anketom se nebi moglo puno postici, zbog mogucih varanja i upada nekih nezeljenih korisnika koji budu bezveze glasali. To se u Jaski mozemo dogovorit. A i svi imaju tvoj broj mobitela pa nek se porukom izjasne koga bi stavili u reprezentaciju.

    avatar

    12.05.2008. (00:07)    -   -   -   -  

  • Darjan

    Morao sam vidjeti što se kuha u vezi repke pa sam se uspio dokopati neta na recepciji hotela :)
    Prvo, mislim da neko glasanje za igrače koji bi ušli nema nikakvog smisla i da na taj način ne bi bilo izabrano 10 ili već koliko najboljih igrača. Prirodno je da će svatko glasati za svoje frendove ili one ljude s kojima najviše igra ili nekoga tko mu je simpatičan i teško je tu biti nepristran. U krajnjoj liniji, ne znaju svi jednako dobro procijeniti korisnost nekog igrača. Dakle, trebamo izbornika. Niti u slučaju izbora izbornika nisam za glasanje (očito nisam baš prijatelj demokracije ;)). Kasnije bi ga mogao određivati savez, a za prvu ruku je po meni Antonio najbolji izbor za v.d. izbornika (ipak ima izborničkog iskustva :), pozna igru skoro svih igrača, a i njegov je blog). Uostalom, ni u jednom sportu se repka ne određuje referendumom, kao ni izbornik! A ako izbornik ne postiže rezultate dobije nogu :)
    Neki kvalifikacijski turnir nije toliko loša ideja, ali mislim da se niti na taj način ne bi dobili pravi rezultati jer svatko jako ovisi o paru, a u repku ipak biramo pojedince.

    A evo i moje "križaljke" igrača:

    obrana: Roman, Domeniko, Tihi, Kićo
    napad (velika gužva, abecedni redoslijed): Antonio, Dačo, Kemo, Mario, Matija, Sebo, Vlado
    1 na 1: Siniša, Mario, Antonio
    cure - Ana, Mary

    avatar

    12.05.2008. (00:50)    -   -   -   -  

  • kemo

    Obrana: Tihi, Mario, Roman , Emi, Domeniko, Darjian
    Napad: Antonio, Daco, Zec, Jan, Matija , Vasa
    Cure: Ana, Mary, Jeki

    Po meni je ovo ekipa za reprezentaciju. U napad bi jos stavio starog Ivo, no posto ga ne vidam cesto na turnirima ne mozemo racunat na njega. Vasi je krenulo u zadnje vrijeme, samo nek poradi na svojem emocionalnom stanju prilikom gubljenja:-). Ja cu bit iskren pa cu napisat koji od ovih 15 bi isli u rezervu, to su Roman, sorry al imao samo samo jedanput prilike s tobom igrati i nisi me previse impresioniral, to bi i za mene ti mogel reci:-). Drugi je Darijan, dok sam protiv tebe igrao uvijek su mi je povlacenje na prvu prolazilo skoro pa u 100% slucajeva, proradi na tome. Emi, muka za moj napad:-), super branis protiv svojih suigraca no dok dode malo jaci nepoznati par, zakazes, Daco te odero u Zagrebu, probaj malo proradit na brzoj obrani 3-2.

    avatar

    12.05.2008. (00:57)    -   -   -   -  

  • matija-raul

    ovo za neki turnir na kojem bi se vidjelo ko je za reprezentaciju nije najbolje mjerilo..
    dobro kaze Darjan, svatko ovisi o svom paru .. mislim, ja se nemam sto zaliti hehe..
    definitivno onda podrzavam ovu ideju da jedna ili dvije osobe budu izbornici. Antonio npr. on nas bas sve poznaje i ne sumnjem u njegovo poštenje..

    avatar

    12.05.2008. (01:14)    -   -   -   -  

  • myway

    iako "tim igra" ima jako puno s dobrom igrom na turniru itd.. sta onda reci npr za vasu i anu koji su u zivotu sve skupa igrali samo u 2-3 navrata a osvojili zadnji turnir, ili pak one treninge dok mijenjamo partnere pa netko posebno iskoci i ostane extra dugo na stolu..ima jos puno takvih primjera, ja sam čak malo kad sam "svoje" igrace sastavljao razmisljao o tome ko bi s kim mogao igrati i po tome kolko su im igre kompatibilne milslim da bi parovi kao: domeniko&kemo, darjan&matija, roman&dačo,zec&sebo, stojko&vasa predobro funkcionirali.. recimo da sam uzimao u obzir povezane stvari-preciznost udarca iz obrane+hvatanje na trojku, kolicina random lopti iz obrane+hobotnice na trojki, napadaceva stanka u davanju golova+obrambeni koji opako sutira, smirenost igraca, itd itd... iako ako se dogodi da standardan par udje unutra - da bi nastupali skupa najvjerojatnije (osim ako se na nekom treningu reprezentacije ne bi probale te kombinacije npr)

    avatar

    12.05.2008. (01:38)    -   -   -   -  

  • SalluS

    Samo ovako jedan neutralan pogled iz ugla. Ovakva kvalitetna organizacija za relativno kratko vrijeme jasno pokazuje da imate kapaciteta da napravite ubjedljivo najjaci savez u regionu. Nemojte da se razocarate zbog jednog "promasaja" sa zujom jer oni imaju EP u fudbalu a i pocinje im ljetnja sezona, vjerovatno njihova komercijala ima pune ruke posla. Njima trenutno treba mnogo jaca reklama. Moje misljenje je da je tajming za saradnju sa njima najgori moguci. Cinjenica je da imate prilican broj "zagrijanih" igraca vec duze vrijeme sto je i vise nego dobro. Obicno, ljudi koji sa velikim entuzijazmom krenu u ovakve ideje prilicno brzo im padne moral i sve propada, sto nije slucaj sa vama i to je najbolji znak. Nadam se da za jedno otprilike 2 mjeseca imam poslovnih obaveza u Zagrebu i Karlovcu pa cu drage volje odvojiti dan-dva kako bih se i upoznao sa vama i naravno odigrali koju partiju. Tada mozemo i da popricamo o nekoj finansijskoj podrsci na nivou saveza ili odredjenog kluba, sa cime neki pojedinci vec upoznati. Sto se tice same igre veliki sam pobornik 1na1 duela jer smatram da jedino tako moze da se bude kompletan igrac stolnog nogometa. Naravno nemam nista protiv parova, naprotiv, ali je jako tesko naci saigraca koji odgovara svakome od nas.

    Ivancevic Sinisa
    Podgorica

    avatar

    12.05.2008. (08:36)    -   -   -   -  

  • vasa

    pozdrav noćnim pticama :)
    ovako, što se repke tiće, nisam baš nešto zainteresiran cijelom tom pričom, jer to je ipak ( bar zasad) samo jedan dvoboj sa slovencima i to je to... činjenica je da nam repka nemože igrat nigdje zbog vrste stola na kojoj treniramo, tako da ne vidim baš nekog prevelikog smisla u svemu tome, ići tako u detalje za samo jedan ogled protiv slovenaca...al ako već raspravljate slažem se da se uzme antonio kao izbornik, i to zato jer je u poziciji da jedini poznaje sve igrače iz hrvatske (99%) i ima volje za nešt takvo...
    ono o čemu se meni raspravljalo na turniru, a može i tu ( iako nema u ovom postu) je naš sustav natjecanja. hrvatska liga, kup, i ostalo... ako napravimo kvalitetan sustav tu, šta će vam izbori za repku. sve bu se tu pokazalo... imam bezbroj ideja na tu temu, i nipošto nebi htel da jednostavno iskopiramo slovence i to je to. ne, idemo napravimo nešt kaj bude pokazivalo konstantnost i vještinu nekog igrača kroz cijelu godinu, na malo više turnira... neću govoriti o ničem konkretno, jer ideja imam za cijeli post, a i uletio sam vam sad s ovom pričom malo nevezano... samo da potaknem malo. po meni barem bi bilo puno važnije prvo riješiti to. pa da od 9-10 mjeseca krenemo s nečim pravim, organiziranim. te ideje nabacajte na papir pa da nešt riješimo u jaski.

    avatar

    12.05.2008. (08:51)    -   -   -   -  

  • don'Omeniko

    pozdrav!
    da, donekle se slazem s vasom kada kaze da jos nije pravo rijeme za reprezentaciju, jer nemamo protivnika, to jest samo jednog. trebalo bi osmisliti kvalitetan sustav natjecanja te poceti s njime u devetom mjesecu i odrzati to natjecanje da postane tradicija. u slucaju potrebe za repkom moji favoriti su: obrana- darjan, roman, mario i miso za veterane. napad- antonio, matija, sebo, daco, jan-ali mora jos radit, curke- marija. mozda sam nekoga zaboravio. to su ljudi s kojima sam cesce u zadnje vrijeme igrao i koji imaju dobru igru za kvalitetnu reprezentaciju. vjerujem da tu ima jos potencijalnih igraca koji ce uz kvalitetne treninge i volju doci na popis "jedanaestorice". izbornik- antonio radi poznavanja svih nas i velikih ambicija.

    avatar

    12.05.2008. (09:43)    -   -   -   -  

  • myway

    @sallus - da, definitivno se slazem da pojačamo malo i turnire i opcenito stavimo naglasak na igranje 1na1 tj. da se organizira kad se stigne - to obicno traje krace, pa bi se dalo i u sklopu nekog turnira parova... ti se definitivno javi kad ces dolaziti (malo prije javis) jer bas u ljeti ce nas vecina biti doma, ali nije opet preveliki problem doci u jasku ili zg na par dana. ma nije da nam je to ožujsko uzelo volje nego jednostavno očekivaja su bila daleko veća.

    @vasa - bitan dio svakog sporta je državna reprezentacija, ima uvijek nesto posebno kad igraju "naši".. i zašto onda ne bi sami sebi pružili to zadovoljstvo? i šta onda ako ne igramo na itsf stolu? pa to je prijateljski ogled sa jedinom reprezentacijom u blizini. kakve detalje? pa zasto ne definirati kako se igra? ako nista drugo bit ce teren pripremljen za vrijeme kad počnemo mijenjat stolove. mislim, ako se nekome ne igra onda ga se nece nagovarat, tko god to bio, ali kao i stolni opcenito onaj davies up turnir mi je ostao u jako lijepom sjecanju i zasto ne raditi vise takvih "dobrih" stvari. i ne, nece to biti samo jedan ogled protiv slovenaca, to bi bio drugi ogled po redu - i dok sam ja tu - definitivno ne posljednji. Sto pak se tice lige, to se slazem s tobom vec otprije kad si rekao da bi trebali napraviti nesto drugacije, svoje.. croway. i zato jedva cekam sve te ideje, koje svakako mozes napisati u postu pa ga objavim kroz par dana. makar nisam pobornik toga da se sad sve odluci u jaski, razgovor je potreban i super ako se razbacamo s idejama, ali za ligu moramo vise vremena posvatiti, mislim za njeno oblikovanje. zato je i dobro da cim prije pocnemo..

    @domeniko - ista stvar kao sto sam vasi napisao. a uostalom, protiv koga ces igrati? pa kad smo jedini zasad.. gle, kad se osnuje savez i upadnemo u ITSF neće mi biti većeg zadovoljstva od putovanja u austriju ili italiju na neki turnir, ali bojim se da nas nema puno takvih još. hocu reci da sad kad je još to malo "daleko" da ne treba sjediti i čekati, dosta smo vremena gubili, sad treba raditi bilosto i bilokako, ali glavno da se radi. i da - početak te lige neka svakako bude zakazan za jesen!

    avatar

    12.05.2008. (10:46)    -   -   -   -  

  • vasa

    hej, polako... jedino kaj sam ja rekel je da mislim da je liga trenutno puno puno puno važnija... i ništ više... a sve ostalo nisam rekel... tak da... ono nije bilo @ vasa :)
    ne se svađati, nego napraviti nešt. ja sam svojevremeno dal jedan prijedlog za ligu. sad kad ga pogledam vidim da je loš, jer su se stvari odonda jako promijenile... neznam dal ti nije sad bezveze raditi još jedan post. al do kraja dana bum napravil nešt, pa ti bum poslal da objaviš...

    avatar

    12.05.2008. (12:27)    -   -   -   -  

  • MARY-RI

    hej haj!!!

    Evo što se tiče te reprezentacije, ideja je genijalna jer je onaj susret protiv slovenaca (iako je bio nenadan) bio baš super i koliko god bio iznenadan mislim da je Antonio to dobro rješio i mislim da bi on i trebao bit izbornik jer je i najviše u tome. Ali ni anketa nije loša ideja. U svakom slučaju muških igrača ima malo poveći broj pa bi za njih trebao biti neki izbornik, a cure ako budu tri u reprezentaciji i nije neki problem kad nas i je tri ako se ne varam... A ako budu samo dvije neka o tome odluči isto izbornik...
    Što se tiče muškog djela moj bi odabir bio: Dačo, Zec (ne zato što su moji riječani nego to i zaslužuju jer su na svakom turniru među prva dva mjesta što nešto i govori), Ivo, Darijan, Kemo, Antonio, Vasa, Matija, Sebo.

    I ostali su svi super ali ako napišem sve bit će to malo poveća reprezentacija hahahahahaha
    :-)))

    avatar

    12.05.2008. (14:28)    -   -   -   -  

  • SalluS

    Nije moje da se mijesam ali mislim da bi bilo dobro da pokusate da organizujete neku ligu. Mozda ovako, izvinjavam se unaprijed ako ce vam zvucati glupo ali moze da bude dobra ideja i da se u buducnosti iskoristi. Umjesto turnira, podjelite se u odredjeni broj skupina po regijama ako je to moguce. Npr. Zagreb,Jaska,Karlovac...(geografski) radi lakse mogucnosti gostovanja. Ovo ce Vam dati priliku da igrate prakticno svaki vikend i da radi toga nemate neke velike finansijske izdatke. Kotizacija neka bude simbolicna,samo za zakup stola kako bi prosli jeftinije i u tom dijelu nema nagrada. Na kraju odredjenog ciklusa koji nesmiju biti dugi(recimo 2 mjeseca) odigra se jedan glavni turnir kao neka vrsta play off-a. Ako imate 6 parova po skupini neka 4 idu dalje. Mislim da cete cescim igranjem afirmisati nove ljude i prakticno imati vise sati igranja sto je jako vazno. Za pocetak moze biti interno a ne na nivou saveza. Posto ova ideja nije razradjena neznam koje su joj mane i prednosti. Razmislite i pokusajte na taj nacin organizovati takmicenja. Ovo sa turnirima je ok, ali se trebate cesce sastajati i odmjeravati snage. Jos jednom bez zamjerke, lagani predlog, ipak nije moje da se mjesam. I jos nesto, mislim da reprezentacija nema neku preveliku funkciju ukoliko nemate finansijskih sredstava da putujete na evropska takmicenja. Veliki pozdrav

    Ivancevic Sinisa
    Podgorica

    avatar

    12.05.2008. (15:09)    -   -   -   -  

  • myway

    apsolutno se slažem da nam je puno bitnija liga i da to treba kvalitetno napraviti tj. uopće smisliti neki dobar sistem, i da je možda bio potrebniji post o tome, ali kad sam vidio kakav dobar odaziv ljudi je na tu temu bio... trebalo je vidjeti to do kraja :) mislim da će se Stojko ugodno iznenadi kad vidi koliko se ljudi glasa u roku pola dana na pravu temu :) ponekad je on taj koji drzi aktivnost na razini, pa mi je drago da su i drugi povukli malo. (ps: @mary ;-) ajde nije bas uvijek medju prva dva mjesta hehe, ali slazem se da takvu razinu igre treba nagraditi :)
    ps: ovdje pozivam par ljudi da se malo priključe jer znam da čitate, uvijek mi napomenete to, ali dajte da vidimo da postojite - Vlado, Štef, Tihi, Emi, Ante, Lac, Jan, Ana, a svakako bi htio na bilokoju temu čuti i ostale koji vjerojatno nisu ni 2puta bacili neki komentar... takvih ima i Rijeka i Jaska,Bjelovar, Sten, i Zgfoos.. što je veeelika šteta. dajte se javite da vas piknem gore sa slikama
    pss: žao mi je sto unatoč svemu neki igrači nestaju s naše scene, od Sokija, Franza nadalje...
    i još jedna stvar - svi vi s kojima sam se upoznao, dao vam adresu - il je to bilo tko drugi napravio, makar možda mislite da i niste toliko iskusni, ako imate volje, dajte javite se..glavno da se igra..

    avatar

    12.05.2008. (15:18)    -   -   -   -  

  • SalluS

    @myway, mozemo malo i na msn, mislim da je prakticnije.

    lucky@cg.yu

    p.s. naravno poziv vazi i za sve ostale koji koriste msn

    avatar

    12.05.2008. (15:29)    -   -   -   -  

  • mudra

    Pozdrav svima... evo da se i ja onda malo ukljucim u raspravu.... NAPAD: Antonio, Daco, Kemo,Vasa,Matija OBRANA:Tihi,Darjan,Roman,Stojko ....i ja mislim da za cure treba odluciti neko drugi...svida mi se ideja da imamo izbornika koji bi odlucio o tome a i sa time da to bude Antonio jer mislim da nas sve skupa on najbolje poznaje... Pozdrav....i evo potrudit cu se da malo vise komentiram

    avatar

    12.05.2008. (23:06)    -   -   -   -  

  • kemo

    Pozdrav...Jucer bio trening u Fortuni pa smo se malo raspricali oko lige i reprezentacije. Vasa dao prijedlog da se reprezentacija izabere na temlju rejtinga lige. Znaci prvih najboljih obrambenih i napadacakih igraca ide u reprezentaciju. No to bi tek sljedece godine mogli primjenjivat kad jos uvijek nemamo ligu. Neznam kad bi poceli sa reprezentacijskim turnirima, ako ove godine nista ne planiramo onda je po meni Vasin projedlog najbolji.

    avatar

    13.05.2008. (11:08)    -   -   -   -  

  • matija-raul

    kad dogovorimo meč sa Slovencima tad cemo okupit reprezentaciju.. a mogli bismo i repka protiv ostalih igraca sa bloga pa da vidimo kako bi to funkcioniralo..

    uglavnom Antonio rekao si da neki nestaju sa scene.. bas smo u nedjelju igrali Pero i ja protiv Ifche i Sokija i dobili su nas 10-8 u žetonima. sve do 8-8 je bilo izjednaceno i tad mi gubimo 2 zaredom.. uglavnom Soki je valjda poceo igrati pa cemo vidjeti.
    mozda sam u krivu ali nekako mi se cini da uvijek Vasa ima drugacije misljenje od ostalih :))

    avatar

    13.05.2008. (12:38)    -   -   -   -  

  • myway

    @matija: onda mi je bas drago, ja ga vec duugo nisam vidio, a nije ni na zadnjih par turnira bio, ali ako igrate onda super. A to je isto ko i Pero, on je predobar obrambeni i to jedan od onih koje bi svakako stavio u repku, ali kad ga nema i nema... a kaj se tice Vase i njegovih misljenja , pa to je dobro. uvijek treba imati vise razlicitih (argumentiranih) misljenja kao što se znaju istaknuti Ifcha, Vasa, Stojko pa da svi imamo koristi od takvih rasprava. Ej, jesi dogovorio? posaljem mailove ekipama iz Slovenije za turnir u jaski? jel dogovoreno kad i kk..itd?

    @kemo: sto se tice Vasinog prjedloga - odlična ideja, ali kao što velis-kad se oformi liga i odigra 2/3 turnira tek to može postati pravo mjerilo. A do onda sigurno da ce biti reprezentacijskih susreta -makar mislim da ste i ti i Vasa malo to sve skupa krivo shvatili. Taj "reprezentacijski okršaj" nije neki poseban turnir, to bi bilo kao u Sloveniji, u sklopu nekog ligaškog turnira na koji bi pozvali i slovence (kao što su i oni nas na neke turnire lige kalčeto), pa bi se izmedju skupina i knockout faze odigralo tih par tekmi reprezentaija koje ne traju vise od neznam 1h. - tu se igra samo za onaj prjelazni pehar. pobjeednici se pamte i to je to. nastavlja se sa daljnjim djelom turnira te naše lige... to je otprilike ta vizija.

    avatar

    13.05.2008. (13:22)    -   -   -   -  

  • Ivan-Siget

    Pozdrav......
    Evo došao sam malo na blog po Antonijevoj preporuci. Čitao sam malo neke vaše komentare i užasno mi je drago što sam našao ljude koje taj,slobodno mogu reć sport, toliko zanima.....
    Inače,mlad sam,tj.bar se nadam:) te bi volio kad imate priliku ostvaljate svoje komentare tipa gdje se održavaju turniri i razno razna okupljanja pa da se upoznam s vama,makar sam neke od vas i upoznao u caffe baru "Johny be good"....Ništa,toliko od mene,pozzzz

    avatar

    13.05.2008. (16:02)    -   -   -   -  

  • kemo

    Antonio, kak si zapocel temu sam mislil da si jako ozbiljno shvatil reprezentaciju. Onda bi bilo jednostavnije napravit da se izaberu oni za reprezentaciju kojima ide taj dan na turniru isto kak smo i u Kopru napravili, rjesena stvar.

    avatar

    13.05.2008. (17:43)    -   -   -   -  

učitavam...