Komentari

podravec.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Sadako's apprentice

    "Iluminatu Marko, imam novi zli plan!"

    -"Iluminatu Slavko, reci, kakav zli plan si smislio?"

    "Skupa sa svojim iluminatskim prijateljima, postavit ćemo nekoliko naših iluminatskih simbola po gradu, što će uzrokovati širenje... ZLA!" (sablasna glazba u pozadini)

    -"Iluminatu Slavko, to je odlična ideja! Učinite tako! Ipak, nešto mi nije jasno. Svi znamo da je narod nesvjestan našeg postojanja. Kakav će onda utjecaj imati ono za što nemaju pojma da postoji? Koga je uopće briga?"

    "........."

    avatar

    11.05.2008. (16:34)    -   -   -   -  

  • Funky Momak

    "Iluminatu Marko, naš genijalni, nedokazivi plan upravljanja svijetom ćemo svako malo ugrožavati postavljanjem naših simbola na očita mjesta i korporativne logoe."

    "Zašto?"

    "Pa.... da zavjerničari mogu širiti gluposti."

    "Ahaaaaa, vidim. Dakle, kako nitko normalan neće povjerovati da tajna organizacija poput iluminata postavlja svoje znakove na tako jebeno očita mjesta, slobodno možemo nastaviti sa svojim zlim planom."

    "Upravo tako. Ubrzo ćemo im stavljati svoje simbole pod nos, a oni ih neće primjećivati."

    "Da! Hahahahahaha!.... A koji je ono naš cilj?"

    "Svjetska dominacija." (dramatična glazba)

    "A zar mi već ne vladamo svijetom?"

    "Ovisi koga pitaš."

    "A šta kad zavladamo?"

    "Onda ćemo postavljati iluminatske simbole na JOŠ očitija mjesta."

    "I? Što onda?"

    "Ma šta mene pitaš. Nisam ja izmislio ovu glupu teoriju."

    avatar

    11.05.2008. (17:04)    -   -   -   -  

  • cro-downloads

    nice ...

    avatar

    11.05.2008. (22:48)    -   -   -   -  

  • angelo

    @sadako i @funky - vaše antiiluminatsko šaljivo raspoloženje znak je da ste već totalne (a ne kolateralne) žrtve iluminatske zavjere, koja je argumentirano i znanstveno "debelo" obrađena čak i u mnogim tankim knjigama (da bude dostupnija lijenim mozgovima), ali to takvima kao što se vi (nažalost i milijunima drugih ispranih mozgova) - ne znači ništa!
    Ipak, ako pomislite da postoji i teoretska mogućnost praktične realizacije "paranoidnih nebuloza" - pročitajte barem sjajno djelo A. Huxleya VRLI NOVI SVIJET. Možda se barem tamo - iako ne poimenice - pronađete.
    Sretno vam putovanje u novodobnu robovsku "mogućnost otoka"!

    avatar

    11.05.2008. (23:53)    -   -   -   -  

  • bellarte

    Da,iluminati nas "iluminiraju" sa svih strana i svakog dana sve više samo neki žive u nekakvoj iluziji stvarnosti,nekakvom svojem svijetu ali to očito mnogi iz naše bliže ili daljnje okoline jednostavno ignoriraju tj.ovi su toliko suptilno infiltrirani u sve pore čovjekovih djelatnosti da zapravo njihovo djelovanje izgleda kao nešto što je jednostavno tako i gotovo!..i nitko ništa ne poduzima..oni upravljaju našim životima ,mislima i djelatnostima a sve to i "našim" novcem za koji nam oni tvrde da je naš a zapravo je njihov a sve one napuhane kamate (koje zapravo ne postoje) nego su nam ih oni nametnuli da izgledaju kao najstvarnija stvarnost.......a i naši vrli političari kao i stoka "sitnog" zuba ili guske u magli uporno hrle u nekakve europske ili svjetske asocijacije kojima ćemo ,zapravo biti samo više u njihovoj mreži beskrupoloznih in teresa..a sve kako bi imali njihovu "zaštitu"..njihove "savjetnike","bankare" koji će nam krojiti monetarnu politiku...a mi ćemo sa" osmjehom" tonuti u svakodnevna zaduženja sve više i više...radosni što smo si priskrbili novi auto..npr..ili novi mobitel..ili...
    Slijepi u svojoj "bajnoj" svakodnevici nevidimo one suptilne poteze(zapravo ih većina ne vidi..a neki i vide) koje nam stalno i stalno nameću kao nešto što je sasvim normalno a zapravo nije i ne može nikako biti...

    avatar

    12.05.2008. (11:14)    -   -   -   -  

  • podravec

    @ angelo i bellarte: svaka cast na komentarima. Osobito vrhunski odgovor dvojici komedijasa od strane angela :)

    avatar

    12.05.2008. (11:21)    -   -   -   -  

  • care smo pare

    odlican fotka

    avatar

    12.05.2008. (17:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...