Komentari

moonsafari.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Lijeva

    hmmm...kreativna? definitivno...
    lijena? ponekad...
    corava? stalno...
    prvi ovisnik o fejsu, ako se ne varam...barem u mome sicusnome svijetu...
    razocarana rijetko...gruba samo prema nekima u tim rijetkim momentina...
    najzesca u jedenju prstiju u raspravama...najvise ljuta sa slatko podignutim nosicem, pa kada te nekim svojim glupim pokusajem jedva nekako uspijem nasmijati, s jednim iz palete najsladjih osmjeha popustanja, kazes: "glupa si"...samo tako znas voliti...meni dosta...
    u pms-u je cijeli zenski svijet...bas danas...kada se ne mozes rijesiti mrvica duhana...sutra donosim iglu i konac...Pag je precjenjen i pomalo bolestan, nisi znala?
    procitana? uvijek!!!

    avatar

    10.05.2008. (17:30)    -   -   -   -  

  • inja

    sad cu ti ostaviti komentar

    avatar

    13.05.2008. (20:45)    -   -   -   -  

  • zelena, zelena inja

    ja sam u pms-u, cutim nadlazecu b.sunday, kujem planove u kojima cu ispadati zelena princeza.... i cesce se smijem, ne znam zasto. i nemoj pljusnuti dok ti ne zasmrdim!
    enivej, ako nema ovakvog murfijeva zakona onda ce to biti univerzalan zakon br 4. : ako imate nekoga s nekim imenom, postoji vrlo velika vjerojatnost da ce se to ime u nekom 'obliku' ponoviti u vasoj blizini (to je bilo samo arhivski, znas ono kad za 2 god budes citala blog).
    (naravno, taj bi zakon imao i dopunu: vrijedi isto ako upoznate strijelca, onda ce sigurno biti roden kad i bach, to je sumarno i iskustveno)
    ofaj, nego.....dani su dugi, fakat. ima prostora za pice, ali su nesretnih 7kn postale2 i 45, jbg....nemos imat toliko para koliko ih mozes popit ili....se vozit taxijem, drugi put cu se prokurvat na putu do doma i zaradit ili mozda ipak ne :D
    ne. mislim, vidjet cemo, od sada zivim hipijevski, smrdim jer nema toliko spreja da ubije sve sto curi iz mene kad se pješice uputim s faxa, a ne brijem se do petka, my middle name is dikobraz, kosata jesam po prirodi jel, sexualiziram slicne objekte sa odredenim, kako to lijepo izreci, ....iskustvom(!), da.
    nego ovaj pms ce me dokosurati jer ocu iskocit kroz prozor i zasto te nema blizu da idemo setat...jebale vas dugave, E samo da znate vi koji njuskate restaljene cestice sa ranzirnog kolodvora (iako bih bila presretna da se tina taj nacin obratis meni).
    fali mi trava... ona pokosena ispred mocvare, s tim da ne mora nuzno bit pred mocvarom....razmisljam o tome koliko se vise mozes vezati za pod ako si na njemu sjedio sa prijateljem. zelim ponoviti avenue mall raskrizje i hranu neku....
    pusa

    avatar

    13.05.2008. (20:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...