Komentari

esabor.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • kubica

    eej super blog
    imam novi post pa
    bi bilo red da svratis
    i punoo komas pusa

    http://citycaic456.blog.hr/

    avatar

    10.05.2008. (07:53)    -   -   -   -  

  • E-SABOR

    KUBICA, dolazim!

    avatar

    11.05.2008. (06:11)    -   -   -   -  

  • BY: HELYCA

    supp blog

    avatar

    11.05.2008. (12:45)    -   -   -   -  

  • BY: HELYCA

    svrati

    avatar

    11.05.2008. (12:45)    -   -   -   -  

  • E-SABOR

    VODENJAK 4EV, bio sam. Super je, kao i kod KUBICE.

    avatar

    11.05.2008. (15:44)    -   -   -   -  

  • wiva

    Devalvacija bi nas odmah ubila. Ovako imamo još vremena.

    avatar

    23.05.2008. (12:12)    -   -   -   -  

  • E-SABOR

    WIVA - Nešto bi trebalo napraviti. Uočavam nesinkroniziranost između Vlade i Predsjednika (možda između Vlade i Života). To stanje hrvatskog gospodarstva podsjeća me slikovito na slona koji u sebi ima ugrađen mehanizam za ići utabanom stazom, pa kad naiđe na prepreku, umjesto da ju zaobiđe on ju ruši (staza slonova).

    avatar

    24.05.2008. (07:56)    -   -   -   -  

  • wiva

    Ali, dobro, sve to stoji, ali ako među narodom nema konsenzusa, a kamoli razumijevanja kako stvari stvarno stoje, onda je pitanje izašlo izvan opsega političke diskusije. Evo neka je upola teško, a upola umišljamo, zar nije apsurdno da su jedini buntovnici sedamnaestogodišnjaci? Ako pogledate medije - zaglupljujuće, dosadne slike i prikaze svaki dan. Za mene je to državni neukus. Ako javnost već ni to ne vrijeđa u ovom trenu.. gdje smo mi još od toga da je politika socijalno osjetljiva..

    avatar

    24.05.2008. (22:44)    -   -   -   -  

  • E-SABOR

    WIVA - To što su srednjoškolci napravili još i nije tako apsurdno, oni su samo iskoristili uspavanost čuvara i iskočili iz kolotečine. Na njih nitko nije računao, a njima se i ništa ne može. Nisu još punoljetni, a to što su zreli još nije kažnjivo. Apsurdnije je po meni nešto drugo. A to je da masa dulje i temeljitije pripremanih radnika ne može pomaknuti ni stoti dio onoga što su uspjeli srednjoškolci. Zapravo, apsurd se sastoji u tome da su srednjoškolci morali uspjeti radi efekta iznenađenja i radi toga jer nisu tražili materijalna (financijska, novčana) prava, već samo organizacijske promjene koje su Vlastima čak financijski rasteretile budžet (gotovo da su Vlasti same organizirale prosvjed srednjškolaca koji im koristi, ali recimo da nisu), a da oni koji stvarno imaju razloge za prosvjed (tražiti povećanje plaća) nikada to neće uspjeti dobiti. Eto pravog apsurda po logici: tko ne treba - dat će mu se, a tko treba - uzet će mu se.

    avatar

    25.05.2008. (19:12)    -   -   -   -  

  • wiwa

    Jasno nam je dakle da se šansa za boljitak mora tražiti izvan okvira postojećih radno - socijalnih odnosa, u novim stilovima življenja i tehnologijama rada. Kada to svi zažele, onda ćemo naprijed.

    avatar

    26.05.2008. (10:19)    -   -   -   -  

  • E-SABOR

    WIVA - Točno je da šanse za boljitak treba tražiti izvan postojećih okvira. I ovaj e-sabor k tome teži. Skok, da to svi jednovremeno zažele, se neće dogoditi, već neprekidno pisanje i djelovanje, pa i ovim putom, doprinosi povećanju broja ljudi koji rade i djeluju drugačije. No, to je proces i sretan sam da se tim smjerom dalje ide. Osobno me raduje da broj e-sabornika raste i sad nas je već preko 1200. To svakodnevno povećanje broja novo-pridošlih e-sabornika najviše me uvjerava da će se proces novog djelovanja zaista proširivati.

    avatar

    26.05.2008. (23:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...