Komentari

medicinskasestra.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • strah i trepet

    Citiram "...ali ne virujem da će profesor po običaju doći prvu uru."

    E, mogao bi i ja pokrenuti blog, ali o učenicima koji ne znaju nacrtati pravac u koordinatnom sutavu i zbrojiti 1/2+1/3 i nose pola šestara i pola trokuta na geometriju, domaći pišu samo 30.II. i htjeli bi dva na kraju godine, a sutra će nas i naše roditelje njegovati u bolnicama.

    avatar

    28.05.2008. (11:41)    -   -   -   -  

  • ja

    pa ddd, ova ideja o blogu je odlična bar bi svaki dan dobiva najmanje 10 kommova od svojih dragih učenika. i to šta neko ne zna matematiku nema nikakve veze sa njegovanjem ljudi dddd...to šta nekome ne leži glupa matematika koju ionako imamo samo 2 godine nema veze sa šta ja znan npr.vađenjen krvi....a domaće ionako niko nije ima e i još nešto ja mislin da onog dana kad si pregledava trokute i to sve samo je njih par osoba imali potpuni set, svi su se dobacivali po klupama i sve to samo šta ti to naravno nisi vidija...a domaći rad ionako niko NIKAD ne piše nit će pisat

    avatar

    10.06.2008. (09:52)    -   -   -   -  

  • ...

    ja se slažen sa ''ja'' zar ćemo mi pacijentu tribat znati kut kad mu budemo vadili krv i tamo ga mirit trokutima i šestarima?!?!??!!?!

    avatar

    10.06.2008. (10:04)    -   -   -   -  

  • Joso

    hm, hm ostro ostro......ja se slažen sa ''ja'' zar će pacijentu tribat znati kut kad mu budu vadili krv i tamo ga mirit trokutima i šestarima?!?! !!?!
    strahu i trepetu ocito ste neki profesor iz matike pa onda cemo na vi. ne znam ko sta ni di... ali mislim,,,,,zaliti se nekoj ucenici na blog to samo kukavice znaju to se inace iz kulture kaze u lice al isto tako ne nasilno vec mirnom raspravom da izgladite odnose bilo bi vam svima super. MIslim cura ide za sestre i sad on ce njoj kom kako ne zna matematiku pa da je zna isla bi u gimnaziju ddddd, a jos vidim da je na pol imala 5. ne kuzim ko zna...... al isto tako savjet obama stranama. mislim da bi ucenici tribali postivati svog profesora no matter what... al isto tako on mora postivati i ucenike jer nisu one neke bestije kojima se moze svasta raditi, pogotovo kad nitko nece stati na njihovu stranu jer profesori su svi za profesore.... rijetko ko je takav da ce biti pravedan.. i vi ste bili ucenik sad zar vam je bija bolji profesor koji vam se ruga bzvZ vam dava 1, izivljava se i dera svada ...... ako je bilo takvih ONDA, ili neki na ciji ste sat dolazili sa zeljom i voljom, jer je taj pravedan i voljan pomoci makar 10 puta ponoviti isto ako vec je izabra PROFESORA ciji je zanat da pomogne uceniku a ne da samo ispredava ju ko zna zna ko ne ne zna tad ste trebali ici za inzinjera ili nesto slicno... sta nema veze s ucenicima a ne ovako...............................razmislite, iduci put udite u razred, pitaj te ih kako su, jel ima sta novog 5 minuta popricajte s njima, pa imate lipo jos 40 za ispredavat i pred kraj zadnjih 10 min pitajete je li sve jasno, recite nek se slobodno javi onaj komu nije jasno, i objasnite mu jos jedan put a oni koji pricaju, zamolite ih da prestanu da lipo ispredajete svoje, katkad im i odgodite provjeru jer i vi ste u osnovnoj i srednjoj bili natrpani i sigurno vam je znacilo kad se provjera odgodi.... tada ce se sve smiriti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    10.06.2008. (10:12)    -   -   -   -  

  • heh

    Joso je u pravu...
    Ma suvisni su kommovi...
    I ne kuzin kad je neki profesor komentirao neciji blog...
    STRASNO
    Nisam se odavno ovako nasmijala...
    Neznam tko su ova djeca niti tko je ovaj profesor,ali stvarno.
    Ja se nebi pojavljivala ispred svojih učenika nakon ove blamaze.
    pozz iz metropole(zg-a)...

    avatar

    10.06.2008. (11:52)    -   -   -   -  

  • heh

    i da jos nick strah i trepet...
    haha

    avatar

    10.06.2008. (11:52)    -   -   -   -  

  • žweljko :P

    hhh a biž bože

    avatar

    10.06.2008. (12:01)    -   -   -   -  

  • Vojnik

    Preko sata prije provjere treba pitati na zahod i otići u zbornicu, naći provjeru i prepisati pitanja na papir. Ali treba otići kad nema nikoga u zbornici! Tako ja preživljavam.

    avatar

    02.04.2009. (12:45)    -   -   -   -  

  • ffjnghuvh8zbvtrhvghighruw

    a bolesnog profesora

    avatar

    02.04.2009. (18:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...