Komentari

podravec.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • snoopyshist

    ha ha ha, samo sam čekala neku ovakvu temu od tebe :))) Meni je Kapetan Miki bio puno zgodniji.

    avatar

    09.05.2008. (13:27)    -   -   -   -  

  • bellarte

    ..prije par dana na trgu u Pazinu je neka firma prodavala knjige,stare i nove a među njima bijaše sijaset starih brijeva Stripoteke...i meni nenedmašivog poručnika Bluberija...dakako volim strip u cjelini...samo da je kvalitetan..neke naše edicije u boji malo su mi preskupe..ali zasluže sve pohvale..

    avatar

    09.05.2008. (13:30)    -   -   -   -  

  • podravec

    snupa znaš mene :)

    avatar

    09.05.2008. (14:38)    -   -   -   -  

  • Tinolovka

    ...odlican clanak,stvarno bi bilo fenomenalno kad bi amerikanci snimili film o zagoru nesto poput spidermana ili supermana,batman mi je malo premracan,osim ona prva dva sa michael keatonom i ovaj zadnji,batmanov pocetak sa michaelom cainom kao batlerom...ovako ovo po sumadiji mi izgleda kao parodija,i ne profesionalno,no bolje ista nego nista..
    ..sad o zagoru iako mlad imam sve i jednan strip o zagoru koji je izasao u hrvatskoj jos tamo od davne 1994 godine i prvog izdanja u nakladi slobodne dalmacije i LOV NA VUKA,pa do danasnjih LUDENSOVIH izdanja..naravno i sva izdanja zagor extra krenula 1996.godine,i izvanredna izdanja,pomalo sam tuzan sto su tvorci zagora GVIDO NOLITA ( scenarist i pisac te tvorac zagora ) ,zatim prva dva i najbolja crtaca GALIANO FERRI i FRANKO DONATELI danas osamdestogodisnjaci i vise..jer bez njih nece biti isto,duh sa sjekirom nece izgledati nikad tako dobro kao sto ga je to mogao i znao prikazati galiano ferri..koji srecom i danas crta naslovnice zagorovih romana..
    ..naravno kakav bih ja to kolekcionar bio kad nebih imao i sve najbolje klasike u izdanju novog sada kad se davnih sezdesetih pojavio u tadasnjoj jugoslaviji,meni najdrazi i najpoznatiji koje imam su :

    1.ZAGOR PROTIV ZAGORA
    2.FANTOMSKI ZRACI
    3.MORSKA NEMAN
    4.IDOL VIJADINATA
    5.HILJADU ZAMKI
    6.GOSPODAR DARKWOODA
    7.IZAZOV KITOLOVCIMA
    8.TITAN
    10.RASKRINKANI VAMPIR
    .11VUK SAMOTNJAK
    12.ZAGOR PROTIV BARONA
    13.NOC DEMONA
    14.TEROR SESTE PLANETE
    15.PLAMENA LUBANJA
    16.NA KRILIMA NOCI
    18.BLAGO CRVENE PLANINE
    19,VUKODLAK
    20.UKLETA KUCA ..I mnogi drugi..

    ..zagorov svijet veoma je sarolik od njegove voljene fride koja ih je spasila od mrava u onoj pustinji,do ludog ali vjecnog profesora helingena njegovog najmrzeg neprijatelja..ludog barona rakona..vampira koji se pojavio u nekoliko puta u sukobu sa zagorom,jednookog džeka,do simpaticnog digging billa,i njegovog prokletog blaga,dragog ali prevrtljivog jima gitare,tonke poglavice mohava,advokata,obitelji sulivan koji su zagora pretvorili iz patrick wildinga u duha sa sjekirom,pokajnika supermajka,crnog gospodara,morda,peria pukovnika,barona ikarovo pero,fakira ramata,kandraksa zlog druida,rokia torpa kojeg je zagor pobjedio u MECU STOLJECA i mnogih drugih,da ne zaboravio trapere doca,rohasa,vraca mnogookog,makuatia,doista bogat svijet cudesa i plemenitosti sa pocetka 19 vijeka srednje amerike...

    avatar

    09.05.2008. (15:58)    -   -   -   -  

  • Tinolovka

    ..ispricavam se na tako dugom komentaru i na zaboravnosti najdrazeg lika,malog debelog covjeka sa velikim trbuhom..pozdrav..

    avatar

    09.05.2008. (16:00)    -   -   -   -  

  • podravec

    Tinolovka, odlican komentar :)

    avatar

    09.05.2008. (19:25)    -   -   -   -  

  • meridijan16

    Kao velikom ljubitelju stripa, nalazim da bi ti bilo interesantno pročitati nešto o povjesti Zagora i Čike, pa baci pogled kod mene na 15.04.

    avatar

    09.05.2008. (22:11)    -   -   -   -  

  • podravec

    @ meridijan16: odličan post :)))

    avatar

    09.05.2008. (22:20)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Volio sam pogledati Zagora, a Chico je bio kao dobar začin. Srijem sa rukavcima Dunava i nije loša zamjena za Darkwood. Naravno, volio sam i naše Maurovića, Julesa i druge.

    avatar

    10.05.2008. (01:43)    -   -   -   -  

  • blogomoljac

    Vidi, vidi, pa ti si stripoljubac :). Najpopularnija era stripa kod nas je ipak mislim bila u doba Maurovica, a kasnije "Plavca" sa Bekerom, Radilovicem, Bordom i ostalom ekipom. U medjuvremenu mrzim stripove. Zakaj? Ja ih risem ... ;))

    avatar

    10.05.2008. (12:44)    -   -   -   -  

  • macka_u_martama

    Ajme, pogodija si me u žicu! Stripoljupka sam, a najviše za A.Fordom, Martinom i Dylanom. Jako zanimljiv post o Zagoru - on je kultni lik, nezaboravan Duh sa sjekirom...
    Kad sam upoznala Ferria, činilo mi se ko da gledam Zagora himself...ima njegove oči!

    avatar

    10.05.2008. (13:30)    -   -   -   -  

  • Smrt za riblji fond

    Hvala na pohvalama, pod prvo! Zagor, kao i Alan Ford, stripovi su koji su nas sve uveli u svijet stripa. Sada kada vidim ovaj film, zapitam se - kako pri trčanju sjekira tipu nije razbila koljeno? Ali, pozdravljam ovaj projekt i oduševljen sam kao i ti - veliki trud je tu.

    avatar

    12.05.2008. (18:59)    -   -   -   -  

  • snješka

    ala Zagor,ludilo, al čiko mi je legenda ! ka dite sam gutala sve stripove. sa najdražim sam ukrasila svoj blog. svrati

    avatar

    14.05.2008. (19:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...