Komentari

teacia.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Tina

    A zasto su vam predavanja tako rano?

    avatar

    09.05.2008. (04:06)    -   -   -   -  

  • Medena

    Bez kruha ne mogu da zivim! Ovi na slici izgledaju divno!
    Breads class sounds great!
    You sure are having fun!!! Blago tebi :)

    avatar

    09.05.2008. (05:15)    -   -   -   -  

  • jja

    Zasto morate ustati takor ano? Razumijem zasto pekare to rade ali vi ne proizvodite za kupce koji zele u sedam ujutro kupiti nesto kod vas, pa ne razumijem te rane sate...ja ne bih ni znala u kojoj sam drzavi! Ja ne znam radiit kruh, strpam sve u masinu kojam zamjesi i ispece ali muz radi na starinski nacin, usavrsio je skoro sve vrste kruha i to je fanzacija za nepce.

    avatar

    09.05.2008. (09:48)    -   -   -   -  

  • Tea

    Moramo rano ustati zato što mi proizuvodimo kruh za školske restoreane, školski cafe (što mora bit gotovo do 7), te same studente koji imaju lunch u 11 ;)

    avatar

    09.05.2008. (11:03)    -   -   -   -  

  • dalmacija moja inspiracij

    ovod ništa novega...dalmacija moja inspiracijafijera je prošla...još malo pa če lito...pozdrav i pamet u glavu...

    avatar

    10.05.2008. (22:46)    -   -   -   -  

  • ~ orange boy

    looks yummy....

    avatar

    11.05.2008. (12:38)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    lipa moja ja ti svakim novim opisom novih Classes sve vise zavidim :). kuhanje mi je uvijek bilo samo hobby a kao zanimanje su mi bile vaznije druge stvari. ali sada, dok citam ovo tvoje....mislim koliko se toga divnoga u tvojoj skoli moze nauciti. upravo predivno!
    ps. imam novi recept u mojoj kuharici, portugalski i vrlo jednostavan. da li ste radili nesto slicno i pripremate li ga na isti nacin ?

    avatar

    13.05.2008. (12:07)    -   -   -   -  

  • Zvrk

    Ja bih isla u tvoju skolu!

    avatar

    14.05.2008. (07:30)    -   -   -   -  

  • Kalista

    @Zvrk:eeeee i tata bi sine...ali skolarina je tako skupa:(
    Misljenja sam da nema dobrog kruha bez dobre pecnince. Ove kucne koje razvijaju temperaturu samo do 250 C nikada nece dati tako dobar kruh kao prave krusne peci, na zalost ili na srecu:)?
    Inace zadnje sto sam pravila je kruh koji se ne mijesi iz NY Times-a, odlican je, samo sto je reept izmisljen prije milijun godina. Takav sam kruh jela u Hercegovini, prave ga skoro sve domacice vec generacijama.

    avatar

    14.05.2008. (17:37)    -   -   -   -  

  • snjezana

    Draga Tea,

    Probali smo čokoladne krasote koje su stigle iz tvoje škole. Dakle!!! Trebala si vidjeti nas troje staraca (moja mama, Branko i ja) kako mljackamo i uzdišemo, analizirajući ukus svakog komada. Rezali smo ih na dijelove i stručno ih komentirali u stilu - mmmm.... Vanda je na dijeti i vježbala je snagu volje, a ja mislim da je to bila gadna greška. Ma, onako sebično rečeno, ostalo je više za nas.
    Bravo za vrijedne studente! Inače, redovito pratim tvoj blog i žao mi je kad zbog obaveza nemaš vremena staviti novi post. Stvarno je krasno čitati o zabavnim stvarima koje tamo učiš. Kad čovjek pomisli, odabrala si prekrasno zvanje u kojem ti je zapravo jedini zadatak djelom svojih ruku učiniti ljude sretnima i zadovoljnima. Malo je ljudskih djelatnosti koje pružaju čisto zadovoljstvo kao što je kulinarstvo, a u tvom slučaju još i više - slastičarstvo. E, tek je to vrhunac guštanja u hrani. Puno pozdrava iz Splita pa se vidimo kad dođeš.

    avatar

    14.05.2008. (18:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...