Zasto morate ustati takor ano? Razumijem zasto pekare to rade ali vi ne proizvodite za kupce koji zele u sedam ujutro kupiti nesto kod vas, pa ne razumijem te rane sate...ja ne bih ni znala u kojoj sam drzavi! Ja ne znam radiit kruh, strpam sve u masinu kojam zamjesi i ispece ali muz radi na starinski nacin, usavrsio je skoro sve vrste kruha i to je fanzacija za nepce.
09.05.2008. (09:48)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Moramo rano ustati zato što mi proizuvodimo kruh za školske restoreane, školski cafe (što mora bit gotovo do 7), te same studente koji imaju lunch u 11 ;)
09.05.2008. (11:03)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dalmacija moja inspiracij
ovod ništa novega...dalmacija moja inspiracijafijera je prošla...još malo pa če lito...pozdrav i pamet u glavu...
10.05.2008. (22:46)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
lipa moja ja ti svakim novim opisom novih Classes sve vise zavidim :). kuhanje mi je uvijek bilo samo hobby a kao zanimanje su mi bile vaznije druge stvari. ali sada, dok citam ovo tvoje....mislim koliko se toga divnoga u tvojoj skoli moze nauciti. upravo predivno! ps. imam novi recept u mojoj kuharici, portugalski i vrlo jednostavan. da li ste radili nesto slicno i pripremate li ga na isti nacin ?
13.05.2008. (12:07)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@Zvrk:eeeee i tata bi sine...ali skolarina je tako skupa:( Misljenja sam da nema dobrog kruha bez dobre pecnince. Ove kucne koje razvijaju temperaturu samo do 250 C nikada nece dati tako dobar kruh kao prave krusne peci, na zalost ili na srecu:)? Inace zadnje sto sam pravila je kruh koji se ne mijesi iz NY Times-a, odlican je, samo sto je reept izmisljen prije milijun godina. Takav sam kruh jela u Hercegovini, prave ga skoro sve domacice vec generacijama.
14.05.2008. (17:37)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
snjezana
Draga Tea,
Probali smo čokoladne krasote koje su stigle iz tvoje škole. Dakle!!! Trebala si vidjeti nas troje staraca (moja mama, Branko i ja) kako mljackamo i uzdišemo, analizirajući ukus svakog komada. Rezali smo ih na dijelove i stručno ih komentirali u stilu - mmmm.... Vanda je na dijeti i vježbala je snagu volje, a ja mislim da je to bila gadna greška. Ma, onako sebično rečeno, ostalo je više za nas. Bravo za vrijedne studente! Inače, redovito pratim tvoj blog i žao mi je kad zbog obaveza nemaš vremena staviti novi post. Stvarno je krasno čitati o zabavnim stvarima koje tamo učiš. Kad čovjek pomisli, odabrala si prekrasno zvanje u kojem ti je zapravo jedini zadatak djelom svojih ruku učiniti ljude sretnima i zadovoljnima. Malo je ljudskih djelatnosti koje pružaju čisto zadovoljstvo kao što je kulinarstvo, a u tvom slučaju još i više - slastičarstvo. E, tek je to vrhunac guštanja u hrani. Puno pozdrava iz Splita pa se vidimo kad dođeš.
14.05.2008. (18:38)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Tina
A zasto su vam predavanja tako rano?
09.05.2008. (04:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Medena
Bez kruha ne mogu da zivim! Ovi na slici izgledaju divno!
Breads class sounds great!
You sure are having fun!!! Blago tebi :)
09.05.2008. (05:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
jja
Zasto morate ustati takor ano? Razumijem zasto pekare to rade ali vi ne proizvodite za kupce koji zele u sedam ujutro kupiti nesto kod vas, pa ne razumijem te rane sate...ja ne bih ni znala u kojoj sam drzavi! Ja ne znam radiit kruh, strpam sve u masinu kojam zamjesi i ispece ali muz radi na starinski nacin, usavrsio je skoro sve vrste kruha i to je fanzacija za nepce.
09.05.2008. (09:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Tea
Moramo rano ustati zato što mi proizuvodimo kruh za školske restoreane, školski cafe (što mora bit gotovo do 7), te same studente koji imaju lunch u 11 ;)
09.05.2008. (11:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dalmacija moja inspiracij
ovod ništa novega...dalmacija moja inspiracijafijera je prošla...još malo pa če lito...pozdrav i pamet u glavu...
10.05.2008. (22:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
~ orange boy
looks yummy....
11.05.2008. (12:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fotkam, kuham, putujem...
lipa moja ja ti svakim novim opisom novih Classes sve vise zavidim :). kuhanje mi je uvijek bilo samo hobby a kao zanimanje su mi bile vaznije druge stvari. ali sada, dok citam ovo tvoje....mislim koliko se toga divnoga u tvojoj skoli moze nauciti. upravo predivno!
ps. imam novi recept u mojoj kuharici, portugalski i vrlo jednostavan. da li ste radili nesto slicno i pripremate li ga na isti nacin ?
13.05.2008. (12:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zvrk
Ja bih isla u tvoju skolu!
14.05.2008. (07:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kalista
@Zvrk:eeeee i tata bi sine...ali skolarina je tako skupa:(
Misljenja sam da nema dobrog kruha bez dobre pecnince. Ove kucne koje razvijaju temperaturu samo do 250 C nikada nece dati tako dobar kruh kao prave krusne peci, na zalost ili na srecu:)?
Inace zadnje sto sam pravila je kruh koji se ne mijesi iz NY Times-a, odlican je, samo sto je reept izmisljen prije milijun godina. Takav sam kruh jela u Hercegovini, prave ga skoro sve domacice vec generacijama.
14.05.2008. (17:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
snjezana
Draga Tea,
Probali smo čokoladne krasote koje su stigle iz tvoje škole. Dakle!!! Trebala si vidjeti nas troje staraca (moja mama, Branko i ja) kako mljackamo i uzdišemo, analizirajući ukus svakog komada. Rezali smo ih na dijelove i stručno ih komentirali u stilu - mmmm.... Vanda je na dijeti i vježbala je snagu volje, a ja mislim da je to bila gadna greška. Ma, onako sebično rečeno, ostalo je više za nas.
Bravo za vrijedne studente! Inače, redovito pratim tvoj blog i žao mi je kad zbog obaveza nemaš vremena staviti novi post. Stvarno je krasno čitati o zabavnim stvarima koje tamo učiš. Kad čovjek pomisli, odabrala si prekrasno zvanje u kojem ti je zapravo jedini zadatak djelom svojih ruku učiniti ljude sretnima i zadovoljnima. Malo je ljudskih djelatnosti koje pružaju čisto zadovoljstvo kao što je kulinarstvo, a u tvom slučaju još i više - slastičarstvo. E, tek je to vrhunac guštanja u hrani. Puno pozdrava iz Splita pa se vidimo kad dođeš.
14.05.2008. (18:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...