Komentari

anitsirk.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • plavi

    pa imaš se ti uvjek nekome javiti "kad ti je teško" otići na kavu ili tako nešto samo ne znam jel se i sa drugima dogovaraš za šalice. Nemogu vjerovati da me netko toliko izmajmuniro, ali nema veze sve u svemu ljep post. Pa cak bi i ja mogo pasti na tako nešta, a kamoli ne netko drugi.

    avatar

    08.05.2008. (13:35)    -   -   -   -  

  • Tinamb

    ....ti si pametan ti sve znaš,šta pitaš,ti sve provjeriš...sva sreća pa imam,prve su megi i dea....tu što piše onako je kako je...ti možeš sve,otići svagdje i neću reći šta....a ja ako se dopisujem,samo dopisujem s nekim onda je to veliki problem i ja sam tebe napravila majmunom...dobro više neće,neću se više s nikim dopisivati....ako tako želiš dobro...ja pogriješila jesam što sam odg na bilo koji sms al Hrvoje ti si mene ostavio šta bi ja sad trebala?ne znam sve me jako iznenađuje za tebe,i ne znam šta da ti kažem,svađat se ne želim,nek bude kako ti želiš jer mene više nitko u vezi toga već duže vrijeme ništa ne pita!samo se izjasni a ne da pogađam,ok?

    avatar

    08.05.2008. (23:33)    -   -   -   -  

  • Tinamb

    sve će bit ok!samo reci šta želiš i kako želiš a ne da pogađam...al onda budi ustrajan u tome kao nekada što si bio...samo te to molim,ništa više,budi određeniji i reci....to je tako i bit će tako i točka...samo to tražim a ja ću onda,ne znam...jer ne znam ko šta hoće,ko šta neće...samo nek se makne sva zbrka...samo to...pozdrav...uživaj

    avatar

    08.05.2008. (23:39)    -   -   -   -  

  • ...make me believe...

    e plavi kao prvo ja mislim da ti imas dovoljno godina da naucis ljubomoru izrazavat kroz neke druge metode. A kao drugo s godinama si vec trebo naucit snositi posljedice za ono sto si napravio. Mislim da bi se malo trebo ipak zapitat kom ces vjerovat jer se ovdje mozd radi o prevelikim stvarima da bi vjerovao u sve sto ti neki tam ljudi kazu.De nemoj zagorcavat zivot i sebi i njoj i spusti se na zemlju.

    avatar

    08.05.2008. (23:59)    -   -   -   -  

  • ...make me believe...

    btw super ti je post

    avatar

    08.05.2008. (23:59)    -   -   -   -  

  • ...make me believe...

    mwa

    avatar

    08.05.2008. (23:59)    -   -   -   -  

  • ŽIVOT PIŠE VLASTITE ROMANE ....

    ..e znaš šta ti bezobraznice...rekla sam ti da ne staviš onu sliku u bijeli hlačama i ti staviš...nalupat ću te...me jepo je sve...pusim te...bokić

    avatar

    09.05.2008. (10:06)    -   -   -   -  

  • Snajder

    Evo, rekla si da komentiram pa ... komentirammmmmmmmmmmmmm..........................................
    Šalim se .... Dobar je blog

    avatar

    09.05.2008. (11:18)    -   -   -   -  

  • Tinamb

    Mislim,ono.....šnajder uozbilji se ;-),......šala....ajd pozzz viđamo se u školi

    avatar

    09.05.2008. (11:23)    -   -   -   -  

  • KRSIC-SB

    Pozdrav okupljenima :-)

    avatar

    09.05.2008. (21:31)    -   -   -   -  

  • plavi

    make me believe de se prestavi imenom i prezimenom i reci kakvi te problemi muce, imas svoj zivot i uzivaj, boli te ona stvar za sve, a ja da se spustam na zemlju nemem razloga. Ohladi i ne stvaraj si probleme.

    avatar

    10.05.2008. (09:05)    -   -   -   -  

  • ...make me believe...

    Inace ako nisi to do sada znao, kad je ime onog ko komentira crveno to znaci da je on korisnik i da ima svoj blog. e, onda klikneš na to ime ( u mom slucaju ...make me believe...), a to se inace radi lijevim klikom na mišu, i saznas o kom se radi. A u ostalom ja nemam nist protiv tebe, al kad konstanto slusam o tebi i citam samo o tebi i znam u kojoj ste vas dvoje situaciji, kad znam cijelu kristininu stranu i kad znam ti ne znas o cem pricas onda mi je jako tesko ne petljat se. I necu se vise petljat jer stvarno nemam nist protiv tebe i napravila sam to samo zbog kristine jer tebe nit znam nit te uopce zelim znat al ona mi je prijateljica. Al imas pravo ne tice me se i to je vas stvar pa eto ja ti onda necu nist vise rec. Al de decko nauci prihvatit kritiku. Velika pusa od ....make mi believe... !!!!!!!!!!

    avatar

    10.05.2008. (11:07)    -   -   -   -  

  • Tinamb

    i sad u svemu tome ispada da sam ja dea nagovorila tebe da ti ostaviš komentar!-ovako ona je rekla kritiku i napravila to zbog mene i nema ništa protiv plavog....to znam ja i garantiram...ispalo je tako kako je ispalo....ja sam ti plavi rekla da je realna i jako super...ne paše ni meni uvijek primiti njenu kritiku al isplati se,zato što je izravna i bez dlake na jeziku...al ajd kad svi pišete komentare pišite tako da se krivo ne shvate....to vrijedi i za mene....a sad cu reci sve što se tiče mene i plavog bit ce između nas dvoje...znači ni u fabu,ni u selu,ni u školi,ni prijatelji i oni najbolji neće znati....mislim da je tako najbolje za sve....plavi,jel to ok?(nadam se da je ovo normalno od mene!)

    avatar

    10.05.2008. (11:36)    -   -   -   -  

  • Tinamb

    bajo ima tu povlasticu tj on ce uvijek znati sve!!!!!

    avatar

    10.05.2008. (11:40)    -   -   -   -  

  • Tinamb

    pozzzz njemu i velika pusa

    avatar

    10.05.2008. (11:40)    -   -   -   -  

  • Buketa

    Pozz svima. Jebote pa niste normalni. Sta o tome raspravljate na blogu? Tino ti si mi SUPER SUPER SUPER, plavac pogotovo (ipak smo cijeli zivot frendovi), a nekad bi vas obadvoje trebao izsamarati. Nekad (u posljednje vrijeme sve češće) vas uopce neshvaćam. Često se ponašate kao djeca. Znas da je moja i Martinina veza završila jednako ko i vaša. Ja i ona uopce nemamo takvih problema. Neznam u kome je stvar, tebi ili njemu al de jebote prekinite s tim.
    btw bili ste super sinoc na koncertu. Gledao sam vas cijelo vrijeme i najglasnije sam pljeskao.
    Nemoj mi zamjerit šta. Voljam te puno. PUSA
    ...a plavac će me još čuti večeras....

    avatar

    12.05.2008. (09:45)    -   -   -   -  

  • Tinamb

    ma nemaš beda ja prva ne bi željela da je to tako al ja ispadam za nešto kriva....onak šta da kažem,reći ću ono neće više biti toga bar s moje strane....možeš me išamarati i ja mislim da bi to kad-kad trebalo....ja sam rekla ja o tome šutim i od moje se strane neće više ništa čuti jer se ja svađati ne želim a pogotovo ne s njim...išamaraj me ;-)....fala što si nas gledao i fala na komplimentu....ne zamjeram ništa,dapače nek si rekao....pusa velika

    avatar

    12.05.2008. (13:42)    -   -   -   -  

  • ŽIVOT PIŠE VLASTITE ROMANE ....

    PRIKINITE SE SVAĐATI PREKO BLOGA...KAO DJECA STE...KILNIT ĆU VAS.....
    Bajo pusam te.....

    avatar

    13.05.2008. (09:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...