Komentari

fotoprica.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • seoska idila

    ne draga, ti koji se u šest ujutro voze vlakom - ti kvalitetetno (u smislu prehrambenih navika, a ne kvalitete mesa ili povrća) hrane sebe i svoju djecu. oni koji se s dva auta odvezu na posao (koji im je negdje u blizini) - e o njima se ovdje govori!! svojedobno smo nakon jednog sl. ručka, kada sam se ja digla i rekla da moram doma ići kuhati večeru i ručak za sutra svi moji muški kolege (njih jedno 7-8) začudili - njihove supruge kuhaju eventualno preko vikenda!! Pitam ja - a šta vaša djeca jedu (ako se smatra da oni i supruge jedu neke gablece na poslu, pa poslije doma neke sitnice)???

    avatar

    07.05.2008. (06:45)    -   -   -   -  

  • lion queen

    ma žao mi je zbog toga što se dogodilo sirotoj teti u vrtiću. teta u vrtiću koja je pokazala da joj je stalo do djece i njihova zdravlja grubo i beskrupulozno je natjerana na tu klimu: javnost joj je otvoreno poručila: "tko te šiša, tebe i tvoje ideje, mi želimo da nam djeca budu lijepa i debela. tko si ti da se u to petljaš". garantirano ta teta nikad više neće takvo što napraviti, niti će ikad više brinuti za tu djecu, kako bi bila brinula za njih da se to nije dogodilo. ubili su u pojam jednog od rijetkih entuzijasta, koji je pokušao nešto dobro učiniti. to je strašno. strašno je što javnost nije prepoznala što je teta htjela reći. prestrašno.

    avatar

    07.05.2008. (22:54)    -   -   -   -  

  • Sanja

    @Seoska idila - Ok je meni da se nekome ne da kuhati... ali sada se može kompletan ručak kupiti kada ideš kući s posla. Pa bude svejedno kupiš li varivo ili krumpiriće...

    @Lion Quen - Ubili su u pojam jednog od rijetkih entuzijasta. I ovo društvo to čini svaki dan... :(

    avatar

    08.05.2008. (06:05)    -   -   -   -  

  • trill

    Da, tempo života je definitivno jedan od krivaca, ali mislim da se ipak mora čovjek potruditi oko važnih stvari kao što je prehrana djece, recimo. Ne mora baš svaki dan biti sve po nekom strogo zdravom jelovniku, ali koliko god se može.
    Kažem ja i razmišljam hoću li spremiti pikburgere za ručak jer su svi gladni a ja tek s posla došla :)

    avatar

    14.05.2008. (18:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...