Komentari

malaanja.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Janich

    Nikad nisam bila tamo , voljela bi otići...Lijepo mi izgleda.
    Pozdravić =)

    avatar

    05.05.2008. (18:25)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Predivno! Neka Anja i mama uživaju u potpunosti u predivnom ambijentu, a ujedno korisnom i potrebnom za zdravlje! Pusa, vole Vas Luki+Goldie+bebač :)))

    avatar

    05.05.2008. (18:39)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Evo konačno i mene :) Kao prvo, odmah bih vam se htjela ispričati što se nismo vidjeli u Zg, ali doista nisam stigla. Vidjela sam se sa samo 2 blogerice i to su me obje progurale u vrijeme svog radnog vremena, zbog čega mi je posebno neugodno, a vi imate pretrpan dnevni raspored pa bi mi dogovor s vama sigurno bio još kompliciraniji. Tim više što ja nisam bila autom pa mi je mobilnost bila ograničena, kao i snalaženje u Zg, a neke obveze već unaprijed zacrtane i neodgodive :(( Nadam se da ćemo to ipak uskoro promijeniti i jako mi je žao što je tako ispalo :(
    Inače, baš gledam Anjinu stranicu i preslatka je u toj ružičastoj boji, a vidim i da ste stavili dio moje pjesmice, baš me razveselilo to :)
    Želim princezici uspješan oporavak u tkao lijepom okruženju i da bude zdravija kada se vrati svojoj kući. Svima pusa od Kinky :)

    avatar

    05.05.2008. (18:45)    -   -   -   -  

  • walpurga

    imala sma priliku ljetovati u malom lošinju. nravno posjetili smo i veliki. što drugo reći da je to raj za dušu, oči, tijelo. ne mogu reći koliko mi je draggo da mala anja i njena mama uživaju u tom lijepom mjestu. dovoljno je smao doći na obalu i prepustiti se mirisu mora, drveća.

    bilo bi zgodno da im se na kratko pridruži i tata i da skoknu ui u mali lošinj, koji je veći od velog, isto lijep, ali ne tako kao ovaj.

    puno pusa dvjema princezama

    avatar

    05.05.2008. (20:42)    -   -   -   -  

  • Mala Anja

    Janich (eto nadam se da sam Ti barem malo pomogao pri odabiru ljetnog odmora...pozdrav od princeza iz Losinja kao i od tate Tomislava)
    Luki 2 (hvala i pozdrav)
    Kinky (ma bit ce jos prilike da se vidimo...nema nikakve ljutnje, znamo mi sto je to gad si vremenskom tjesnacu...hvala Ti na dobrim zeljama a princeza Ti salje jednu veliku morsku pusu)
    Wal (nazalost, tata ovdje ima jako puno obaveza no nadam se da cu uspjeti biti s njima par dana u zadnjem tjednu....pozdrav tebi i gogicu)

    avatar

    05.05.2008. (21:04)    -   -   -   -  

  • niskozemac

    Vecer iz Amsterdama!!
    Davnih davnih vremena bio sam na mali i veliki losinj,a kad bi te me upitali;kako je tamo nebi Vam mogo odgovora dati! Ali kako ste to Vi prekrasno Losinj opisali ja vidim da se treba tamo navratiti!
    Drago mi je cuti da su mala Anja i mama Jasmina dobro..Ja im jos jednom zelim ugodan boravak u Losinju .I samo da znate;MNOGO MI FALITE!!!!!!!!!!! Pusa maloj princezi a tati i mami jedan srdacan pozdrav!

    avatar

    05.05.2008. (22:04)    -   -   -   -  

  • Stelina mama

    Samo da ostavim pozdrave, drago mi je da su Vaše najdraže djevojke dobro. Sam boravak na moru puno znači i glavno da je Anja zdrava i da izdrži sve terapije.

    P.S. Tata Tomislav, poslala sam mail....kad stignete pogledajte..
    Čujemo se.

    Sandra, Stelina mama

    avatar

    06.05.2008. (10:58)    -   -   -   -  

  • Đus

    nisam nikada bio... veli lošinj zvuči lijepo, ali bio bi puno siromašnije mjesto da 2/3 obitelji Kostanjevečki nije tamo. nadam se da žene u familiji uživaju i ozdravljuju, a da se "stari" snalazi sam u kući. :)

    avatar

    06.05.2008. (11:52)    -   -   -   -  

  • Bad girl

    meni je puno ljepši Mali Lošinj!!!
    velika pusa Vama i Anjici!!!
    nadam se da će rehabilitacija punooooo pomoći!!

    avatar

    06.05.2008. (14:38)    -   -   -   -  

  • Mala Anja

    Niskozemac (puse su prenesene i Anja uzvraca jednom velikom morskom pusom.....pozdrav i nadamo se da se uskoro i vidimo)
    Stelina mama (postovana Sandra; mail sam procitao i poslao sam Vam odgovor...jos jednom velika Vam hvala....u mislima sa Vama, obitelj Kostanjevecki)
    Đus (e prijatelju moj, prgrmio sam je i gore stvari a gdje ne bi ovo...naravno da se snalazim...cure za sad uzivaju i nadamo se da ce tako i ostati a ja eto ovdje "crncim" :-) jer netko mora i raditi....pozdrav)
    Bad girl (pozdrav)

    avatar

    06.05.2008. (16:27)    -   -   -   -  

  • Jasmin

    Drago nam je da je boravak Vaše princeze Anje i mame Jasmine počeo ugodno u našem Lječilištu. Ponajprije se nadamo da će biti i koristan. Hvala Vam za pohvale upućene djelatnicima naše ustanove koji će se truditi da i do kraja budete zadovoljni i sretni, i naravno, ponovno dođete.

    Jasmin Bojić
    Voditelj nemedicinske djelatnosti

    LJEČILIŠTE VELI LOŠINJ
    Podjavori 27
    51 551 VELI LOŠINJ
    Mobitel: 099/236 1113
    Tel: 051/236 111
    Fax: 051/236 224
    e-mail: ljeciliste-veli-losinj@email.t-com.hr
    web: www.ljeciliste-veli-losinj.hr

    avatar

    08.05.2008. (07:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...