Komentari

asboinu.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • oklopni

    nikad ne komentiram, ali stalno čitam blog, pa da se cijenjeni autor ne iznenadi od kuda sad par pitanja. naime par stvari mi nije jasno.
    čitao sam o njemačkoj ratnoj proizvodnji, koja dostiže svoj vrhunac u 12/1944. kako je to moguće? kampanja bombardiranja industrije i gradova bila je strašna a i kritično je nedostajalo osnovih sirovina, pa mi je sumljiv taj podatak jasno. što ti misliš o tome.

    i čudim se da nisi pisao o nekim atomskih bombama hitlera, naime došao sam u doticaj s nekom knjigom gdje piše da je 3 reich imao atomsku bombu, po mojem razmišljanju to je jako malo moguće, ali ipak postoji sumlja, uzmeno li u obzir vrhunske znanstvenike.

    avatar

    01.05.2008. (23:54)    -   -   -   -  

  • oklopni

    ova faza bitke koju si opisao u ovom postu je zanimljiva,
    u bitkama u 2. svj ratu još se moglo postati herojem te dokazati na bojištu vrhunskim taktiziranjem i sličnim pothvatima

    prošlo je vrijeme velikih bitaka nažalost

    avatar

    01.05.2008. (23:59)    -   -   -   -  

  • Athumanunh

    oklopni, Athumanunhu je ostala još samo jedna sovjetska pukovnija u forsiranju i nakon što odradi prije dana obećanja započet će s novom serijom koja bi se mogla nazvati Athumanunhova promišljanja o zračnoj nadmoći kroz povijest. Naime, upravo u toj seriji mogao bi pronaći neke od odgovora na ova pitanja koja si postavio. U tim natpisima bit će govora o nekim tajnim njemačkim oružjima, možda se Athumanunh dotakne i uporabe atomskih i hidrogenskih bombi koje na svu sreću tijekom 'Hladnog rata' nikad nisu uporabljene. Ta nova serija o kojoj će Athumanunh pisati više će biti njegovo promišljanje nego opisi samih bitaka, ali bit će sigurno zanimljivih podataka za koje nikada ne bi ni rekli da postoje. Budi strpljiv i pozoran i pronaći ćeš odogvore sigurno.

    avatar

    02.05.2008. (08:51)    -   -   -   -  

  • oklopni

    ZAHVALJUJEM! :o

    dA Srećom nisu upotrebljenje, ali je bilo dosta nesreća sa tim atomskih bombama da je pravo čudo da rat nije zbio zbog neke greške i sl.

    avatar

    03.05.2008. (11:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...