Komentari

whyc.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • kuga11

    Pozdrav,
    ja sam s igranjem u prošlom mjesecu na "pozitivnoj nuli", sva sreća da postoje bonusi i promocije koje daju smisao mojoj igri prošli mjesec.
    Kako si uopće čuo za PSO i Savvy?Postoji li još takvih affilate siteova?
    Gledam malo Savvy, ima baš puno promocija, ali ne mogu ocijeniti koja je koliko teška (od ovih kojih nema na PSO-u). Jesi ti prošao tamo većinu promocija ili samo one koje su ti na top ljestvici?

    avatar

    03.05.2008. (14:00)    -   -   -   -  

  • Poker blog

    Počeo sam igrat u 4.mj 2005. a za PSO sam čuo vjerojatno negdje u 9. ili 10.mj jer dotad nisam ni čuo za bonuse a kamoli za nešto drugo. A prvu promociju sam riješio tek u 11.mj slijedeće godine jer sam, vjerojatno kao i većina, mislio sam da je to neka prevara ili tako nešto jer mi je bilo nerealno da ti daju tolko para a za tako malo igre. Kad mi je za malo igre na Bodogu stigao onaj Nevada Jacks chipset, koji u Europi košta 239€, počeo sam vjerovat da je to stvarno. A za Savvy sam čuo dosta kasnije, jer su oni mislim malo noviji u tome i bili su manje poznat.
    I na Savvyu sam prošao većinu ali onih na kojima dotad nisam imao accounte. A na top ljestvicu stavljam i one koje nisam riješio zato jer sam igrao na gotovo svim mrežama i znam otprilike koliko bi trebale bit teške.
    Imaš još i Regalos i Boogster, ali manje se dobije preko njih pa se isplati riješit samo one kojih nema na PSOu ili Savvyu.

    avatar

    03.05.2008. (21:39)    -   -   -   -  

  • kuga11

    Kamo su na Betfairu bodovi? Odem na My account i tamo piše 0 bodova,a igram već 2 sata.

    avatar

    04.05.2008. (22:21)    -   -   -   -  

  • kuga11

    Nisam još im poslao dokument, možda radi toga?
    Što treba na Savvyu napisat, user name ili table name (različiti su mi)?

    avatar

    04.05.2008. (23:22)    -   -   -   -  

  • Poker blog

    Moraš se ulogirat na website i tamo pogledat. Ne vjerujem da to dokumenti imaju bilo kakve veze s time, oni su bitni za povlačenje para. A u Savvy trebaš unijet table name.

    avatar

    05.05.2008. (00:00)    -   -   -   -  

  • kuga11

    Hvala na pomoći!
    Mogu potvrditi da ne možemo igrati na PokerKings sajtu jer nema Hrvatske, čuo sam se s njihovim supportom.

    Počeo sam malo pratiti ove poker mreže pa me zanima da li svi sajtovi koji su na istoj mreži imaju isti software i bodovi se računaju na isti način?

    Dolaziš u Rijeku drugi petak na promotivni freeroll Hrv. Lutrije? Znam da si dolazio radi noge, možda i radi pokera........

    avatar

    05.05.2008. (01:20)    -   -   -   -  

  • Poker blog

    Hvala tebi na informacijama.
    Ako je sajt na istoj mreži onda moraju imat isti softver, zbog različitih pravila i ostalih postavki. Postoje i neki sajtovi koji imaju isti softver ali posebne stolove. Recimo Ladbrokes ima isti softver kao Microgaming (Prima) mreža ali ne dijeli stolove s ostatkom mreže. Unibet koji je dio Prima mreže, dijeli stolove s mrežom ali ima i neke samo svoje stolove. Ima još takvih primjera ali se sad ne mogu sjetit.
    Ma kakvi, daleko mi je to i preskupo. 4.5h vožnje autocestom u jednom smjeru te jedno 700-800kn za gorivo i cestarinu je malo previše. Inače uopće ne igram uživo, čak nisam išao ni na one promotivne u Vinkovcima.

    avatar

    05.05.2008. (03:26)    -   -   -   -  

  • kuga11

    Riješena misterija bodova na Betfairu, refreshaju se nakon svakog dana.

    Da li je na istoj mreži isti sustav dobivanja bodova? Na OnGameu vidim da je isti (PokerRoom, Hollywood, Mansion...). Ako je isti, onda po mreži mogu znati koliko je otprilike teška ili lagana promocija .

    avatar

    05.05.2008. (13:36)    -   -   -   -  

  • Poker blog

    I to je relativno. Na Ongameu svi imaju isti sistem bodovanja kao i na Merge, Crypto i Cake mreži dok recimo Prima i iPoker dozvoljavaju sajtovima da imaju posebne načine bodovanja.

    avatar

    05.05.2008. (16:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...