Komentari

bellistra.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Tinolovka

    ..je matematika je svuda oko nas ducani imju neku cudnu ruznu naviku da kad nesto kupis sto ti treba traze novce za to i opet u brojevima:)
    ..kao jmbg nam satro ne treba a di god dođes traze ga ne mozes ni racun u banci otvoriti bez jmbg koja je to zabluda nije jedina cime bi se prehranjivala ona sirotinja iz sabora da nije sve vise i vise takvih zakona koji muzu lovu od nas građana..a sto ti igra brojkama..lijepi pozdrav..

    avatar

    30.04.2008. (14:18)    -   -   -   -  

  • između jave i sna

    ja vodila psa na čipiranje, i baš si nešto mislim, što i nama ne ugrade čipove odmah po rođenju, ili bar kodove, bilo bi jednostavnije... no, ne bi svako malo mjenjali dokumente, ostalo bi nam previše love u džepovima ;)
    pozdrav!

    avatar

    30.04.2008. (14:50)    -   -   -   -  

  • edo

    Iz nekog razloga, poznatog samo uredništvu portala blog.hr, uskraćen mi je pristup blogu (domena.blog.hr), njegovo uređivanje kao i otvaranje novog bloga. Ostavljena mi je samo mogućnost komentiranja.
    Stalo mi je da i dalje čitate moje priče, a osim toga u protekle četiri godine bloganja stekao sam ovdje puno prijatelja, pa ću od sada svoje priče objavljivati na novoj adresi (domena.bloger.hr). Nadam se da to nije neki veliki problem :) Pozdrav i čitam ose, naravno.
    Eduard Pranger.

    avatar

    30.04.2008. (22:34)    -   -   -   -  

  • Tražeći sebe

    Ključna riječ je ofce :)) to smo mi

    avatar

    30.04.2008. (22:34)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    sviđa mi se tvoj način razmišljanja............hvala ti na kratkom i jasnom komentaru kod mene........... da ja pišem........pišem već godinama.......... ali risati neznam, jednostavno mi za to nedostaje par vijuga u mozgu.....

    "broj je mjera svih stvari" rekao je davno Pitagora. C.Le. Courbusier je objašnjavajući svog "Modulora" napisao matematički fenomen se non- stop razvija iz aritmetika, a bez nje je naša svkodnevni život nezamisljiv........osim toga se matematika razvija i iz brojeva, a oni su oružje bogova...........a poznati matematičar Kurt Gödel je pokušao kroz brojeve doći do dokaza o božjem postojanju........
    Matematika se već tisućlječima bori protiv aure dosade i nerazumjevanj............tražeći beskonačnost Cantor je završio i ludnici i tako nabrajanju o onima koji su razmišljali i pisali o matematici nema kraja.............. bez matematike ne bi bilo fizike, ne bi bilo Einsteinove formule koja je promjenula svijet............Clifford A Pickover u svojoj knjizi povezuje matematiku s b ožanskim principom, dakle nečim još uvijek nedovoljno objašnjenim, ali matematika je "pošast" bez koje mi jednostavno više nemožemo živjeti............

    avatar

    01.05.2008. (03:38)    -   -   -   -  

  • pokojni_toza

    Važno da su ukinuli jedan broj pa sad meću drugi! :)

    avatar

    01.05.2008. (12:11)    -   -   -   -  

  • strana alice

    Bitno je da postoje ljudi, kao ti, koji će unatoč brojevima donirati krv.

    avatar

    01.05.2008. (21:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...