Komentari

07morsky08.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • levant

    čudni su to neki ljudi s kojima se živi u zajednici. tek kad progovore zgroziš se. s druge strane nikakvog opravdanja nema što mi šutimo. negdje sam pročitala da smo mi "generacija koja vlada". mislim radno zaposleno stanovništvo je generacija koja vlada. pa vidim kakva nam vladavina. poslije će bit prekasno. jer svi jebeno šute. a ništ. idem i ja šutit .

    avatar

    29.04.2008. (11:43)    -   -   -   -  

  • skaska

    mene je doslovno pogodio ko grom to nekakvo zajedničko mišljenje vladajuće klike " kak su deca nahuškana i ta dalje", kao da su deca debili. Dobro sad, na taj se način i ponašamo prema njima. Ono što je konstantno jest da su deca zadnja rupa na svirali i da se po toj rupi svira kad se treba ubrat profit i činit neke profitne "aranžmane". jadna je ta država, jadna. i da se ne ponavljam stvarno se pitam: čime smo pokazali da nam je stalo do djece, čime? generalno i sistemski ničim, dapače, a to će se vratiti o još i te kako. licemjerje fuj. jučer imala u posjeti visokopozicioniranu madam koja mi dodatno digla tlak. ovo kaj danas vlada je mulj mulja, a opet nikak doć k sebi da su dobili tulike glasova

    avatar

    29.04.2008. (12:37)    -   -   -   -  

  • fulvus

    ma nek su se djeca pobunila, naime, svi vole postaviti zakon pa i maturu bez dobre pripreme. Uvijek idu na to da će se u hodu ispravljati stvari ili pak povlačiti (kao 0,5 promila, kao zerp, kao bolonjski ). Sve promjene i zakone treba do u detalje postaviti a onda ih primjenjivati. I nema povlačenja. Ovako ispadaju blesavi, bar imaju od koga učiti nisu prvi. Ako se moraju uskladiti s Europom, onda nek urede da se zakoni mogu i ovdje primjenjivati. Evo, recimo, ja imam dva studenta bolonjca, i kažu mi; starije generacije, neki od njih i blizu tridestih dolaze na ispite 389 put i tak dugo će ić dok profesoru ne dopizdi i pusti ga. A oni ne mogu prebacivati, jer će ih to koštati sto kuna po bodu, a ispiti imaju 15 bodova. Znači neki idu besplatno do besvjesti, a bolonjci se trgaju da sve ispite daju na vrijeme.
    glede one luđakinje rekla bih samo, nek se ona i njeno dijete tam vozi, u gepeku najbolje.

    avatar

    29.04.2008. (13:52)    -   -   -   -  

  • DJ Da Force

    To je tako jer je očito netko pospremio dobru lovu u džep pa da prijevozniku progleda kroz prste kad vozi djecu neispravnim busom. To su sve namješteni poslovi.
    Baš gledam tu kod mene, kako to funkcionira.
    Najjači zagorski prijevoznik je izgubio večinu poslova prijevoza djece zbog svoje nesposobnosti da prilagodi vozni red i počne djecu voziti novijim vozilima.
    E tad su na scenu stupili privatnici koji sad voze svojim kombijima i minibusevima, a i jeftiniji su.
    Djeci tako super odgovara, dovezu ih pred kućni prag, vozni red štima, svi zadovoljni.
    Al da nebi sve bilo idilično, sad je opet počeo ovaj veliki prijevoznik preko svojih igrača u županijskoj upravi forsirati da se izguraju mali privatnici da bi on opet počeo voziti.
    Al sad su se i rioditelji žalili pa se to nekako zaustavilo, al pitanje je kako će to dugo.
    Sigurno će već nešto izmisliti pa da opet poćne voziti starim kantama.

    avatar

    29.04.2008. (14:30)    -   -   -   -  

  • Koraljka

    Bija mali privatnik il veliki, prijevoznik za dicu, ka i dobavljač klozet papira za sabor il autor udžbenika, bira se po strogo utvrđenom ključu : moraš bit rodijak vladajućih i dat proviziju. Amen.
    Vladajuće nećemo prominit na izborima jer ih bira 300.000 i više živih i mrtvih pripadnika konstituirajućeg naroda druge države, ne dijaspora.
    Samo organizirani, smišljeni i sustavni građanski neposluh ima nekakve šanse da stvari pomakne.

    avatar

    29.04.2008. (14:51)    -   -   -   -  

  • oldbat

    meni se ovakva demokracija gadi a ne znan di bi počela povraćat

    avatar

    29.04.2008. (15:04)    -   -   -   -  

  • file

    @levant - dobro si rekla: svi jebeno šute! A i kad progovore niko ih ne čuje. Uši ne peru, to ti je...
    @skaska - dica su debili onoliko koliko smo mi ka društvo debili. A to je poprilično. I tribalo bi nam zabranit razmnožavanje. Onda više nećemo imat problema. Jer nama su dica problem. To samo oće ist i pit, ne radit i štrajkat.
    @fulvus - a ja imam odlikašicu koju kači državna matura (dobro ajde, izgleda da će je odgoditi, ali zakačiće neku drugu), nikome nije palo na pamet nagraditi takvu djecu, koja su 4 godine vridno učila. Nemoj me krivo razumit, ne gledam tako usko i to nije jedini razlog što podržavam njihov bunt. Kad bi sve drugo bilo u redu, pristala bi ja da mi dite polaže 10 matura.
    @DJ - država štedi na sigurnosti djece... e, jadna državo. Žali bože onih koji su glavu za nju dali.
    @Koraljka - mi smo očito nesposobni i lijeni za to. Šanse su jako, jako male.

    avatar

    29.04.2008. (15:08)    -   -   -   -  

  • file

    @Batmanica - ma moš bilo di, neće se ni primjetiti.

    avatar

    29.04.2008. (15:12)    -   -   -   -  

  • Katja

    Jučer je bila jaka izjava lika iz min. školstva u Vinkovcima, brojija je dicu i govorija u smislu "neš ti, malo ih protestira, drugi se dobro zabavljaju". To je to, svejedno šta i ko od državnih zaposlenika govori, govori po špranci "ko vas šiša" i po vlastitoj gluposti. Ta došli su na svoja radna mista po svemu osin po sposobnosti i pameti i izjedaju ovu zemlju iznutra, na svim područjima.

    avatar

    29.04.2008. (15:38)    -   -   -   -  

  • fulvus

    mojn Veliki sin je oslobođen mature (znači ipak je nagrađen što je prošao sve s 5), a Srednji je polagao jer je prvi razred prošao s 4. Ali svejedno ne mislim da će to ići kao prijemni za faks. To će rijetko koji fakultet priznati.

    avatar

    29.04.2008. (15:55)    -   -   -   -  

  • gustirna

    Svaka čast dici-uspili su se organizirat, a mnogi su mislili da naša dica ništa ne razumidu.
    Kako san guštala kad je oni momak na TV opra svima uši. I moj je jučer protestira.
    Triba puno toga minjat, a prije svega nesposobne ravnatelje, pa neispravne autobuse, pa težinu školskih torbi, etc.... Žalosno je kad sve to prima zdravo za gotovo

    avatar

    29.04.2008. (20:52)    -   -   -   -  

  • levant

    draga arojo. ne znam što se s tobom događa. nema te. da radiš to mi ni u peti ne pada na pamet pak već brinem da možda nisi bolesna. nema veze. ja radim do 14 sati stoga koristim još ove zadnje trenutke da ti poželim sretan 1. maj praznik rada (cccc...rada...ccc... dalmatinki rada....ccccc...) i da se lijepo odmoriš. pozz. kul ti je blog. svrati. kiss.

    avatar

    30.04.2008. (12:35)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    Nemoj tako. Još ak Te čuju iz "Čazmatransa", odma' će otić do Jadranfilma, di stoji onaj bus iz "Tko to tamo peva".
    Pa će karte poskupit, jerbo za taj se bus veže i Priroda i društvo /"I tata bi, sine"/. A što je nezgodno integrirat u odgođenu maturu.
    Nudim posredovanje sa Beiherc kompanijom PEPEX, poznata diljem Balkana po internom sloganu "Nema seksa bez Pepexa".
    Provizija simbolična.
    Mir i dobro, za 1. Maj također.

    /pies, đast kiding. partli./

    avatar

    30.04.2008. (12:56)    -   -   -   -  

  • file

    @Katja - tako je to u ovoj tužnoj zemlji, a mi svi se nešto bunimo, a ustvari jebeno šutimo, kako je dobro rekla levantica.
    @fulvus - ne mogu sad stići reći što mislim o toj državnoj maturi, a ne mislim sve loše, ali mislim da je korjen bunta u nečemu drugom, u reakciji na omalovažavanje i nebrigu za našu djecu.
    @gustirna - dica sve razume i osjećaju, samo je problem što ne znaju svaki put artikulirati svoj bunt. Nažalost, neki put se okrenu protiv samih sebe, i brine li to ikoga? Ne. U pravu si, ne triba samo odgodit primjenu državne mature, promjene tribaju zahvatit puno šire.
    Draga @levant, hvala ti na čestitkama za MOJ praznik. Cijeli radni dan provodin svečano, s karanfilom u zapućku.
    @Shelly - mislim da se maturanti ne bi baš bunili da polažu državnu maturu iz prirode i društva...
    Mir i dobro i tebi! I što manje rada, a više para.

    avatar

    30.04.2008. (13:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...