Komentari

kylie.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • The King Of Pop

    ja sam danas bio na forumu i pregledavao ga malo.....nabacio koji komentar i tak.....

    mysteryMJ i na njenom forumu će sada ostavljati tragove ! :-)

    avatar

    28.04.2008. (22:50)    -   -   -   -  

  • The King Of Pop

    Evo mene opet!
    *Kylie Minogue - Intimate and Live ......dobio sam poštu jutros oko 10 h. Hvala ti puno puno.....konačno sam na miru odgledao Homecoming tour, super je! Poslije ću pregledati i ostalo. Svi koji komentiraju ovaj blog znaju koliko sam se mučio sa skidanjem tog koncerta....i nikako nisam uspio do kraja....uvijek bi stalo na nekom postotku i neće dalje. I onda se Nened (ako se nevaram za ime) ponudio da mi ga snimi i pošalje....pa dok smo stupili u kontakt i tu je prošlo vremena! :-)) Ali isplatilo se.....a iskreno, bio sam već na rubu živaca i htio sam odustati. Za sve one koji u budućnosti možda budu surađivali sa *Kylie Minogue - Intimate and Live i od njega nešto tražili što se Kylie media tiče........moram reći da je dečko jako fer igrač.....poštuje dogovore, sve u najkraćem roku riješava i što je bitno naglasiti, dobiješ i neočekivani bonus što se medija tiče! (bar sam ja dobio) :-)) Dakle......dečku možete vjerovati i ono što se dogovorite, tako će i biti. Dečko je car.........ma malo je reći car.....Kralj je! :-) Nenad, još jednom puno hvala.

    Veliko hvala i Jalletu što je sve ovo vrijeme ''trpio'' komunikaciju nas dvojice i dogovaranje oko kontakta i slično. Bio je strpljiv što se toga tiče.......i ako smo ti bili ''naporni'' s takvim komentarima kojima smo ja i on komunicirali, oprosti! Jalle je čak nedavno i pojasio Nenadu da su ''the king of pop'' i ''mysteryMJvideo'' blogovi istog autora.......što je *Kylie Minogue - Intimate and Live na tren bilo zbunilo. Mislio je da još netko traži istu uslugu! :-))
    Dakle........hvala obojici!

    Sad je ovo zvučalo kao pozdravna zahvala.......tipa ono.....odlazim, bilo mi je drago, ali ne ne.....još sam ja tu ....i čitamo se i dalje. pozz.......

    avatar

    29.04.2008. (13:52)    -   -   -   -  

  • Marionette

    < 3

    avatar

    29.04.2008. (20:19)    -   -   -   -  

  • Blood In The Dusk

    predivan forum fkt.

    avatar

    29.04.2008. (22:19)    -   -   -   -  

  • Kylie Minogue - Intimate and Live

    ...

    @ The King Of Pop - drago mi je da si dobio materijal i da t ise svidio. Nisi promasio ime i vidimo se sto ovdje sto na forumu ;)
    Kako kaze jedan Kyliein album --> Enjoy Yourself!

    ...

    avatar

    30.04.2008. (18:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...