Komentari

nklege.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • CVIJO

    Nismo se razumjeli Kljun! Nisam ja rekao da ćemo mi tražiti da Vas se izbaci iz lige niti sam rekao da nećemo s vama igrati! Ideja se pojavila, i to ne iz naših redova, da Vam se jednostavno prepuste utakmice, a onda bi, ako nitko s vama ne bi istrčao na teren, logično slijedilo i da ne budete s Baranjcima u ligi.
    Po ko zna koji put, opet sam smirivao duhove i rekao da treba prespavati i ne suditi u trenutku kada za to nije vrijeme! Kada svi skupa oladimo onda ćemo trijezno, "nenapušeno" razgovarati i krenuti u nove pobjede!
    Sutra na rekreaciji pojasnit ću ti ako još nešto nije jasno!
    Čestitam na današnjoj pobjedi!

    avatar

    28.04.2008. (22:52)    -   -   -   -  

  • NK LEGE

    CVIJO pobogu, napisao sam samo da smo prebijeni, što i jesmo. Ta utakmica bila je samo dokazivanje sile, od nogometa ni n. Mi smo odigrali loše, vi ponešeni prilikom da nas pobjedite malo ste se zanjeli i to je sve. No boli podatak koji su tvoji igrači iznjeli za i nakon tekme: "Stari sorry, slučajno sam te klepio, ali "onog" sam namjerno... " Zbog toga su neki otišli sa cuge. To nije bit igre. I znam da to znaš.
    A sada te molim da se prisjetiš protekle tri sezone kada je Darda harala ligom. Svi su bili kivni na njih i nitko ih nije volio. Ako nagodinu vi budete najbolji isto čeka i vas. To je normalno. I baranjska liga nije "seljačka liga" nego jako, jako dobra liga i moram ti reći da sam u svim susretima uživao, osim u tom protiv vas jer sam bio siguran da će netko stradati. A suca sam molio samo da prekine grubosti bilo tko da ih čini, ništa više.
    Hvala na čestitkama, bila je stvarno dobra tekma sa dvije za igru raspoložene ekipe.

    avatar

    28.04.2008. (23:22)    -   -   -   -  

  • Darac S.

    Čestitke dečkima na pobjedi! Mislim da se malo treba smiriti situacija, ipak ovo treba biti liga i utakmice u kojima ćemo uživati ( da ne govorim o onome nakon utakmica... ). Cvijo, ja sam ispriku prihvatio odmah nakon naše utakmice - sve O.K.

    avatar

    29.04.2008. (08:06)    -   -   -   -  

  • VNK Olimpija

    Gos.Kljun vidim da moji Olimpijaši sve lošije i lošije igraju Čestitam na pobjedi protiv Darde. Pa koji se k...c još raspravljate oko tekme u Tikvešu sljedeći put kad dođu vama u goste pokažete im kako se igra grubi nogomet tako da im nikad više ne padne napamet da igraju nogomet. Jel postoji mogućnost da odigramo prijateljsku 17.05. subota ako vam paše termin.

    avatar

    29.04.2008. (13:35)    -   -   -   -  

  • NK LEGE

    VNK Olimpija zbog završnice prvensta i zdravstvenog biltena termin nam ne odgovara ali bilo koji termin nakon 30.5. prihvaćamo sa guštom. Podjelit će mo se nekako. Sada putujemo za Umag. Čujemo se

    avatar

    29.04.2008. (15:05)    -   -   -   -  

  • VNK Olimpija

    Dogovoreno.Sretno u Umagu

    avatar

    29.04.2008. (15:17)    -   -   -   -  

  • Dumba

    Jel se za Umag ide preko Zagreba ili kako?

    avatar

    30.04.2008. (09:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...