Komentari

borut.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Pozzić

    Ey

    avatar

    28.04.2008. (19:41)    -   -   -   -  

  • dalmacija moja inspiracij

    ola oni teći litrat pari ragby... dalmacija moja inspiracija

    avatar

    28.04.2008. (23:35)    -   -   -   -  

  • borut

    vesna
    hm, hm cini mi se da se nesto smijera.
    Jucer se hladnjak napunio pivama i sokovima???Nas hladnjak to obicno ne cini.
    No, bili zivi pa vidjeli, a vi cete biti obavjesteni.

    avatar

    29.04.2008. (08:07)    -   -   -   -  

  • Peška

    Lipi pozdrav iz Dalmacije!! Vesna, odavna se nisan tako slatko nasmijala ko na "tavaje". Ne brigaj, stvar je u očaliman. U novomu postu ću ti sve objasnit, ne brigaj. U mene se ništa nije prominilo, na poslu uvik atento i u priši. Ako i nije priša, moraš je glumit, jerbo se očekuje da si uvik stand by. Pišemo se!

    avatar

    29.04.2008. (11:25)    -   -   -   -  

  • edo

    Iz nekog razloga, poznatog samo uredništvu portala blog.hr, zabranjen mi je pristup blogu (domena.blog.hr), njegovo uređivanje kao i otvaranje novog bloga. Ostavljena mi je samo mogućnost komentiranja.
    Stalo mi je da i dalje čitate moje priče, a osim toga u protekle četiri godine bloganja stekao sam ovdje puno prijatelja, pa ću od sada svoje priče objavljivati na novoj adresi (domena.bloger.hr). Nadam se da to nije neki veliki problem :) Pozdrav i čitam ose, naravno.
    Eduard Pranger.

    avatar

    29.04.2008. (12:19)    -   -   -   -  

  • borut

    vesna
    ucinila djir kod mojih vampirusa, vidim prominile one tavaje (ha, ha ipak sam shvatila, divin se sama sebi!!!) i vratila se kuci sva vesela. Najvaznije je da imas di svratit. Danas sam si na poslu uzela "slobodni dan" pa djirajem po blogovima. Moji kolege misle kako sam bidna u poslu, da ni ric ne progovorim. Maloprije mi zvonia telefon, bas me u Peske zateka, pita covik na svojemu, a ja mu odgovorila na svojemu jeziku. Nista nije razumija. Tukac kad me smeta, a ja duhom na drugemu kontinentu di ne govoridu njegov jezik.

    avatar

    29.04.2008. (13:57)    -   -   -   -  

  • borut

    @E.P. "lanternu" sam vec procitala i to usput, dok sam isla od Kasete do Zmany. Citamo se!!!

    avatar

    29.04.2008. (14:03)    -   -   -   -  

  • mali brat

    Svaka čast Borute što si se sjetio suđenja, jer malo tko na to misli. Ali prije otprilike par miseci KK Zadar je u Jeruzalemu igrao jedni utakmicu u Eurpskom natjecanju protiv jednog izraelskog tima, kojem sam zaboravio ime, i izgubio je. Ali u čemu je zanimljivost. U ekipi Zadra igrao je i jedna od nada hrvatske košarke makarski tučepljanin Jure Lalić, sin od Mile Lalića koji je radio u tržišnoj inspekciji, a kasnije u Primorja. Ti ga znaš. Rođak je od Ante Kikina iz porezne uprave. Ali mislio sam ti javiti o tome priko bloga na vrime, ali sam nažalost zaboravio. Ovaj tvoj me post posjetio na to Šteta što ga nisi vidio u živo i sa njim napravio razgovor za tvoj post. Moja greška. Pozdrav tebi, Vesni, tvojima a pogotovo malome unuku i svim drugima u blogosferi.

    avatar

    29.04.2008. (20:28)    -   -   -   -  

  • Kašeta

    evo me uru vrimena zamantane sa ovin laptopom, neće-iđe ovi internet priko njega da si i sama gospe sinjska, beštimajen, pravin se pametna i čitan sve upute ma jok...i taman tila bacit sve kad ovo čudo proradi iz čista mira-svojeglave li teknine dabogsačuva!
    e sad kad smo svi prijavak dali (to mu ga dođe oni bivši raport) moram špijat skroza-ćiribimbia i on na blog i vidia ono čuveno "e" pa smo komentirali sve u sedamnaest :)))

    borute, apropo košarke-u nedilju san bila na skayp da se pričan sa ćeron, ma mi se zet javia da nije doma i tako smo se piskarali po ure...u neko doba pošalje on meni link i piše da tad nije ni slutia da će mu žena bit baš iz mista odakle mu je najdraži klub :)

    laku noć borute, laku noć vesna!

    avatar

    29.04.2008. (21:44)    -   -   -   -  

  • Jordan

    ja jako volim gledati kosarku! A i igrati :-)

    avatar

    06.05.2008. (05:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...