Komentari

bookaleta.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • boljun

    Pozdrav sugrađaninu...navrati....http:www.bigblog.tportal.hr/boljun

    avatar

    28.04.2008. (22:11)    -   -   -   -  

  • edo

    Iz nekog razloga, poznatog samo uredništvu portala blog.hr, zabranjen mi je pristup blogu (domena.blog.hr), njegovo uređivanje kao i otvaranje novog bloga. Ostavljena mi je samo mogućnost komentiranja.
    Stalo mi je da i dalje čitate moje priče, a osim toga u protekle četiri godine bloganja stekao sam ovdje puno prijatelja, pa ću od sada svoje priče objavljivati na novoj adresi (domena.bloger.hr). Nadam se da to nije neki veliki problem :) Pozdrav i čitam ose, naravno.
    Eduard Pranger.

    avatar

    29.04.2008. (12:57)    -   -   -   -  

  • lulallay

    Isprika na upadici: .. ..i neka mi B(l)og.hr ovo oprosti ,ali "Bloger" je odličan Izbor ; tag-mreža nevjerojatno dobro korespondira sa pretraživačima (Google npr) ,gotovo svaka riječ ,fraza ,naslov ,ime ( u priči) "vodi" na Bloger adresu ,pa ukoliko imate podosta texta za kratko vrijeme možete ostvariti tisuće posjeta.
    Davore ,žao mi je štp nisam došao na Sferakon....ja sam trenutno u komi , na EKG-konu ,i tumaram ordinacijama ..z............vam se sa hipertenzijama..i poslije trideset godina da cijeli travanj nisam popio niti kap piva ,vina etc..?????? pravo čudo....nadam se da ću se do FFK-a stabilizirati redovnom potrošnjom Tenoxa ,bicikla i ribolova.Kada se o ribolovu radi ... kakve to experimente radite sa glistama tamo u Pazinu ...dobio sam direktno iz Pazina (sjetim se one priče Bulgakova)
    čudne anakonda zelene gujavice što žive u vašoj močvari i crvenoj zemlji..nikada nisam vidio tako što..pojedini su primjerci i više no polumetarske dužine...ovo je istina ,nije bizarna šala ...a možda postoji neki uzgajivač ( ili je tlo zagađeno radioaktivnim otpadom pa su ono..poput Godzile) ..stvarno ste čudni sa najdužim glistama u Hrvatskoj

    avatar

    29.04.2008. (14:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...