Komentari

auzmish.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • levant

    lijep post. mi smo svoje profesore čekali ti ili bi došli kasno ili nebi ni došli. pak se nisi imao kome dizati. no nekima bih se i ja dignula. i poklonila.

    avatar

    28.04.2008. (14:03)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    ima nešto u gledanju formule, npr.
    lijepo se zalegneš, dragi ti gleda u telku, pitaš ga : dragiiiiii a jel bi ja mogla dobiti one nove cipele, da,da,da svakakooooo, idi ženo kupiii cipele, vidiš da gledam formulu...a dragi prije no što odem, jel bi mogla dobit i onu novu haljinu, ma šta me sad s tim daviš, vidiš da gledam, kupit ćeš je i ovak i onak...a dragi da ti ja sad sjednem malo u krilo, ma ženooooo, bježi da te ne vidim, idi u kupovinu, a mene pusti da gledam formulu i tak :)) eto super je gledat formulu :))
    neki dobiju cipele, haljinu, a da pritom ne moraju odraditi bračne dužnosti hahahahah ili zaručničke dužnosti il kaj već
    hahahahah formula rulz :))

    avatar

    28.04.2008. (16:30)    -   -   -   -  

  • NF

    kod mene je zabranjeno dizanje, prepadnem se,a kolegica je komentirala jednom :"dečki, zar vam se ne diže kad ja ulazim" ;)

    avatar

    28.04.2008. (21:22)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    @ Levant - koji si Ti mačor, e...! :-) :-) Kaj, proljetni vihori testosterona...? Ona bi se dizala... Il sam ja to jednouman i šaltam jednoglavo...? :-)
    @ Uranova Pikula - e pa bruko, di ćeš na klince-naivce! Pa ja doma ogledala postavim posvuda, konopčiće sa zvoncima, kornflejks po podu... I da. Par pivih naručim. Ajooo... Gle, NF i ja, ili ti Tvoji mali zeleni. Jor kol. :-) :-)
    @ NF - ustajem Ti kolegici. Preventivno. Nego, vi'š Ti ovu mladež gore... ttt... :-))

    avatar

    28.04.2008. (21:43)    -   -   -   -  

  • gustirna

    Preskačem utrpavanje u donji post, iako pročitah. Dotični film isto preskočih-išao mi na živce, i 1.zakonitom, također. :-)
    Trenutačni post, ...Formula...1.Zakoniti to nastoji ne preskakati iako na po utrke obično zaspe :-)). Jučerašnju je preskočio zbog inicijacije u planinarsko društvo.
    Inače, naš favorit prije 20-tak godina bio je brkati policajac s otoka Mann, mr. Nigel, ofkors.
    Navijali smo za njega u Budimpešti prije 19 g. i pobijedio je, narafski jer smo mi bili na licu mjesta. :-))) Samo nam je mađarski gulaš bio loše začinjen.

    avatar

    28.04.2008. (23:51)    -   -   -   -  

  • levant

    pih. pa bi. ima jedan kojem bi se i poklonila. pih.
    :)

    avatar

    29.04.2008. (09:50)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    @ Gustirna - ma, bravo. Prvo za inicijaciju. E sad je njemu k'o i meni. Ovdje brdo, tamo utrka... Piva ovdje, tamo piva... Auuu... :-) Za Nigela bravo; e da mu nije one neke godine pukla guma na posljednjem pravcu posljednjeg kruga posljednje utrke za prvenstvo... Eee... :-)
    A, novo vrijeme danas, što ćemo... Neki novi klinci... :-)
    @ Levantica - oooooooohhh.... Dobro je Lenjin rekao. Učiti, učiti i samo učiti. ;-) Tak ću i ja, kad narastem, bit profesor. pa se i meni budu napoklanjavale. :-)

    avatar

    29.04.2008. (16:35)    -   -   -   -  

  • primakka

    znači, tehnika je išla toliko daleko da se ne treba kočiti? ili to igra samo za formulu i ine prevelike brzine?

    avatar

    29.04.2008. (18:09)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    @ Odmak od - struka mi nalaže suhoparan odgovor - ne. Iako, evidentno je da su okolne zaštitne strukture presudne, osobito u auto - sportu. Preslikavanje principa - fatalno. ;-) ;-) ;-)

    avatar

    30.04.2008. (08:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...