Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


 • Umrli

  Prošlog petka se Zijad Mahmuljin oglasio u Večernjem listu da nije istina kako se "negdje" pisalo (na ovome blogu) da ga je Tomislav Karamarko zaposlio u SOA-i. Prema izjavi u Večernjaku, on je samo agente SOA-e trebao podučavati nanbudu - 08.03.2007., četvrtak

  hahahaha -. te agente prvo treba opismeniti, a ne poducavati nanbudu, jer se tajne sluzbe prvenstveno sluze mozgom, a ne misicima ! Ali to samo ukazuje na nivo rukovodstva tajne sluzbe Republike Hrvatske, njihova znanja i sposbnosti, bavljenja tim poslom. Hrvatska je valjda jedina tajna sluzba u svijetu koja u svom operativnom i rukovodecem sastavu ima polupismene snagatore. No vjerovatno sef tajne sluzbe s drugiuma ne bi mogao izaci na kraj ! A danas pristojni ljudi izbjegavaju odlazak u jedan zgb. restoran na dobru janjentinu jer tamo gotovo svakodnevno zasjedaju Karamarko i njegov nepismeni pulen Brkic i valjda uz janjetinu zajednickim snagama svladavaju i bistre tajne spijunskih poslova. A troskovi se vjerovatno vode pod stavkom "operativni". Pod sitim stavkom ce vjerovatno biti i evidentirana izgledna kupnja novog stana za sefa tajne sluzbe. Tek kada se ta dvojica i njima slicni maknu iz tajnih sluzbi mozda i bude neke koristi od tajne sluzbe koja za sada samo kosta, a bavi se tracevima, koji valjda samo mogu Mesica uveseljavati.
  A ako je istina ovo sa ovim Mahmuljinom, a ovaj krivokletnik sa Pantoivcaka ga postvalja za sefa Ureda, onda je to tragedija za ovu drzavu, jer taj Mesic radi majmune i od UN i od SAD-a a to nikome ne treba, ali su ga vjerovatno predstavnici tajnbe sluzbe uvjerili da to UN ili SAD ne mogu saznati.

  avatar

  28.04.2008. (15:54)    -   -   -   -  

 • Samo naprijed

  -Umrli , ovdje je rijec o Muharemiju koji je ozenio sestru Enise Karamarko. A Mahmuljin je tip iz price o Nanbudo institutu. A sef Karamarkovih snagatora je Samir Cuskic cijih 15 snagatora kad ne cuva Karamarka gleda plazma televizor i cita Glorije i Extre na Kuniscaku.

  avatar

  28.04.2008. (17:55)    -   -   -   -  

 • Umrli

  Samo naprijed - a da ? A kaj ce Karamarku snagatori ? Kaj je i on tzv. "sticena osoba" i tko ga ugrozava ?

  avatar

  28.04.2008. (21:42)    -   -   -   -  

 • k

  joj, samo cekam da te netko likvidira budalo jedna nepismena...

  avatar

  29.04.2008. (09:53)    -   -   -   -  

 • k

  k 29.04.2008. 09:53 - vrlo zanimljivo razmisljanje i zapazanje, nema sto ! Taj tvoj komentar je samo dokaz da je sve nazalost tocno sto se pise, a na taj nacin se vracamo u ona crna olovna vremena prije 1990. godine, a to bas ne bi islo. Kuzis K (pametno malo pismeno) ?

  avatar

  29.04.2008. (18:09)    -   -   -   -  

 • netko

  Nije čuskić nego ćustić

  avatar

  07.05.2008. (15:30)    -   -   -   -  

 • WEB-ŠTIT

  03.08.2013., subota
  TKO ĆE DOĆI NA PROSLAVU "OLUJE I BLJESKA" U KNIN?

  SLAVITI ĆEMO 18. OBLJETNICU VOJNO-REDARSTVENE AKCIJE "OLUJA I BLJESAK" 4 i 5. KOLOVOZA 1995., 4 i 5. KOLOVOZA 2013. GODINE

  Stjepan Mesić, ratni zločinac protiv Hrvata

  HRT JE UDBAŠKO SMEĆE OD DRŽAVNE TELEVIZIJE

  Gledam jučer i danas kakav je program od HTV-a i HRT-a i vidim pustili su nam srpsko - jugoslavenski film od Lepe Brene, "Hajde da se volimo", dok na RTL-u smo mogli gledati partizanski film u kojemu glumi Boris Dvornik i Rade Šerbedžija, između ostaloga ima tu i kaubojskih filmova... Dali su nam da gledamo sve samo "smeće, i to pred obljetnicu "Oluje i Bljeska".

  Narod kopa po smeću - "oslobođeni smo"

  SVE TOBOŽE SAME HRVATSKE UDRUGE A PREOBUKLI SE IZDAJNICI I PLJAČKAŠI HRVATA.

  Putem medija oni pozivaju građane (gladne i nezaposlene) da dođu u grad Knin na svečano obilježavanje toga događaja. U Knin će doći "mistifikatorski hrvatski" predsjednik Ivo Josipović, ljevičar, antifašista i dijete partizana, čiji je otac bio ravnatelj zatvora "Goli otok", takvi kao on i Stjepan Mesić i Vesna Pusić, tamo "soliti će nam pamet". Ne budu li možda i ove godine doveli u Knin srpske pobunjenike Veljko Džakula ili Milorada Pupovca i Slobodana Uzelca. Da ismijavaju Hrvatski narod?!

  MUP - Policija tuče Hrvatski narod (tu je Jasenovac)

  GOVORITI ĆE NAM DA IMAMO HRVATSKU, A MESIĆ KOJI JE 1991., UBIJAO HRVATE S JNA, SJEDI DOŽIVOTNO U DRŽAVNOJ VILI NA RAČUN OVOH BIJEDNIH I SIROMAŠNIH LJUDI.

  Marko Perković - Thomson umjesto da pjeva rodoljubne pjesme u srcu Dalmacije, u tom povijesnom hrvatskom gradu Kninu, on će pjevati na Kalniku, kod Križevaca blizu hrvatskog Zagorija, gdje su se nekada formirali partizanski i komunistički odredi - ti "ljevičari", koji su u ime židovskih masona; klali i masakrirali "prave Hrvate, na čelu sa Josipom Brozom - Titom.

  Tito i Papa u Vatikanu - RIM

  NAPOMENA: Sakrivaju i brišu moje tekstove i Blogove, ukinuli su u Hrvatskoj "Mojblog.hr", jer je prenosio istinu i realna događanja, to je dokaz gdje mi Hrvati živimo.

  --------------------------------------------
  HRVATSKI UDRUGA “ŠTIT”
  (Za ljudska prava)
  BRANKO STOJKOVIĆ
  ————————————–
  Adresa: Đurđevačka cesta 159
  Bjelovar / 03.08.2013. (nedjelja)
  HRVATSKA / CROATIA
  Kućni telefon: 00 385 433 520
  Mobitel: 00 385 (0)95 814 82 90,
  092/1870486
  Žiro-račun: 2340009-1100203086
  Privredna banka Zagreb
  http://crostojkovic1958.blog.hr
  brankostojkovic152@yahoo.com

  URED: Masarykova 8
  ------------------------------------
  www.crostojkovic1958.blog.ru
  --------- ---------------------------
  http://istinazanarod.blog.hr
  -------------------

  avatar

  03.08.2013. (14:18)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...