Komentari

mywayfoos.blog.hr

Dodaj komentar (24)

Marketing


  • don O'meniko

    eto sto reci bio je fin turnir, cestitke ani i miselu, mnogo teskih partija, neke su bile duge neke kratke. bilo je novih lica iz ZGFOOSa, to su jos mladi igraci i biti ce bolji kroz koju godinu. dobro je sve skupa bilo organizirano, nije se igralo do dugo u noc, ali samo prvo mjesto je dobilo nagradu (je li ono plasticno ili kristalno?) :( bar par piva su mogli riskirati za 2. i 3. mjesto, jedina zamjerka...
    eto da prokomentiram kako je prosla borba za trece mjesto:
    dakle DC divjak i custovic protiv antonia i romana, bilo je tesko i napeto, zavrsilo je 3-1. prvu partiju su nas razbili antoniovi udarci 12 te zavrsilo 2-5, sljedeca partija je bila 5-4 tu smo se jedva probili kroz romanovu obranu. ali sljedeca za 2-1 smo dobili s 5-2, antonio imao slabo prilika na trojki i forsirao je udarce peticom. za 3-1 puno muke moj napadac zastao i dugo je bilo 4-4 s tim da su oni poveli u pocetku s 0-3 i za zadnji gol kriv je moj krumpir iz obrane, mislim da nije usao bilo bi 2-2 i tu bi zasigurno cus i ja moralno pali, mozda i izgubili.

    Pri kraju dana dode mi poruka od mog napadaca: " Drago mi je da smo se malo vratili, ali bit ce i bolje! Mozemo mi jos stisnut, prvenstveno ja! Pusa, maco!" tu je posebno mislio na poraz od RI ROCKa kako mariji nije bas, poput dace pogadao u drugi kut, ali je zato napravio to vasa u finalu.

    avatar

    27.04.2008. (14:41)    -   -   -   -  

  • vasa

    hehe... hvala svima na cestitkama... nemojte... crvenim se :) činjenica je da već dugo čekam dobar rezultat, i napokon... novi par je rođen... prestala je konačno jedna era ivice i marice :( službeno je potvrđeno da vanna igra zajedno do daljnjeg... :) :) :) to nam odgovara i u klubu, jer su sad riješeni problemi sašinog partnera - emi.
    što se turnira tiče, sve u svemu ok... možda da je kotizacija bila normalna pa da su se stvarno osigurale nagrade za prva 3 para, ali meni je taština zadovoljena i to mi je NAJVEĆA nagrada :)
    s druge strane možda i zbog male kotizacije okupio se velik broj parova, pa to svakako nije zamjerka... cijene odlične ...( čuo sam da se mnogi nisu složili s mojim kritiziranjem jaske)...mjesto i nije bilo loše... možda malo previše gužve između dva stola... primjetio sam da su čupavi imali dosta problema iza sebe... inače sve ok... svakako odlična atmosfera i navijanje :)
    što reći o igri... prosječno slabiji turnir od jaske, ali s 8-10 sasvim solidnih parova... što se festovaca na turniru tiče... žao mi je jako što su kemo i tihi razočarali... saša i emi trebaju vremena i turnira za uigravanje i iskustvo, tako da njihovo vrijeme tek dolazi...nije mi žal kaj antoniu nije išlo protiv nas :) i drago mi je da nam je score s ri-rockom 2:0... možda najviše zato jer smatram da je dačo najbolji napadač s kojim sam imao čast igrati... bez zamjere riječani... sresti ćemo se mi još... zanimljivo je antonio primjetio da je ovo prvo finale mješovitih parova... nadam se ne i zadnje... time samo jačamo za davis cup protiv slovenaca... pohvale čupavima... lijepo su nas namučili...
    pozdrav do daljnjeg od međimuraca... izgleda da je zasad zatišje od turnira ( ako ne računamo ožujsko...hm hm) ... da, i organizatore (Doolatz) molim da mi se jave kad pročitaju ovo... imam par pitanja za njih... broj je 098 980 2635...
    to je to od vase... i znam da su neki sumnjali u to, ali neki su znali, a sad im je napokon i dokazano da ...
    ............... ja nisam luzer o naprotiv, meni je osmeh light-motiv......

    avatar

    27.04.2008. (23:26)    -   -   -   -  

  • vasa

    p.s. antonio, znam da imaš fotoshop doma... daj malo sredi tu sliku... izgledam ko da sam popio 20-tak piva... a nisam ni okusio alkohol... kud baš tu sliku stavi :)

    avatar

    27.04.2008. (23:33)    -   -   -   -  

  • myway

    za sliku je kriva ana - ona ima sve slike i baš tu je odabrala da stavim gore, tak da ... a kaj se turnira tiče... ne znam kaj stenovci planiraju s onim svojim turnirom... a kak veliš ak se izuzme ožujsko ništa na vidiku. sad se nekak čeka da game oformi klub - osnujemo savez - oformimo ligu - u 9mjesecu počnemo s nečim sličnim kao slovenci - 5turnira + finalni..

    avatar

    27.04.2008. (23:42)    -   -   -   -  

  • matija-raul

    nije gotovo. sprema se veliki turnir u Gaju. volume 2

    avatar

    28.04.2008. (01:22)    -   -   -   -  

  • MARY-RI

    Evo da se Riječani jave...
    Sve pohvale Antoniu što se izborio da se ipak igra po skupinama. Mislim da je uvijek tako bolji turnir nego odmah na ispadanje jer smo i sami vidjeli (pogotovo na ovom turniru) da se svašta događa...
    Žao mi je što Baje nisu dale sve od sebe ili bolje reći jedan dio Baja. Sebotu baš nije išlo a Darijan je rasturo iz obrane. Da je Sebo dao 2 gola po partiji prošli bi dalje...
    Dalje mi je žao što ni Antoniu nije baš išlo jer inače smatram da su on on i Roman definitivno mogli biti u finalu.
    Čestitke i Ani i Vasi, ali srest ćemo se opet... :-))

    Jedina zamjerka su nagrade. Mislim da je Doolatz definitivno trebao misliti na to da se stave nagrade za prva tri mjesta. Ne zato što smo mi bili drugi nego zato što je to ja mislim normalno za svaki turnir. Još nikad nismo bili na turniru gdje je nagrada bila samo za prvo mjesto. Ali obećao se javit za nagradu pa mi čekamo... :-)))

    Eto nadam se da će uskoro neki turnir i to prije finala u Sloveniji i nadam se da će Rijeka doć u većem broju.

    Pozz iz Rijeke

    avatar

    28.04.2008. (08:28)    -   -   -   -  

  • vasa

    bravo matija.... ipak te nisam smio kritizirati :) :) s nestrpljanjem očekujemo tvoje riječi....

    avatar

    28.04.2008. (10:00)    -   -   -   -  

  • myway

    opa..lijepo lijepo... za jasku mislim. kaj se nagrada tiče - da, to im je prvi turnir i zato nema zamjerki, al za drugi turnir bi bilo lijepo.. jer nije bitno dobit lovu il ne znam kaj..ali na neki način peharom ili kakvom drugačijom nagradom biti priznat - e to ima svoje čari... a i definitivno se duže pamti. mislim, osvajao sam ja i prva i druga i treca i cetvrta mjesta, al ovi pehari koje imam - nekak ostaju najdrazi :) čak i ovaj zajednički osvojen na davies cupu - iako nije baš moj :)
    da, pametno zboriš mary.. definitivno smo morali biti mi u finalu :D :D :D :D :D ... ah... a kaj ću sad... stvarno se ne sjećam da sam zadnjih par mjeseci tak loše igrao. al sam razmišljao o tome i došao do bar ekog pametnog zaključka - naime ja po tjednu igram u gameu, a po vikendima kad sam doma u čakovcu... i sad mjesec dana nisam u čakovcu igrao a u gameu su dečki razvaljivali i baš sam se trudio zaustavljati ih na petici - sad na turniru je to posebno došlo do izražaja protiv baja. malo su losije odigrali, a ta igra mi je poznata i najvise volim igrat s njima. dok onda u polufinalu protiv vanne-katastrofa, nije da se nisam trudio, ali jednostavno ko minus i plus-cisto drugacija igra. nisam se mogao preklopiti - to je posebno ana morala vidjeti.

    avatar

    28.04.2008. (11:18)    -   -   -   -  

  • Doolatz

    Oj....
    Sta se tice nagrada..... Meni je takoder zao sto nije bilo pehara za drugo i trece mjesto, al kak sam se dogovorio sa gazdom lokala, da svako od ekipi dobije po jednu cugu, vise od pola para je otislo na to, a ostalo na pehar i stolni koji sam morao rentati da se ne ceka prevec, sto sam opet dao veci dio para iz svog DZepa.... Nagrade za prvo, drugo i trece mjesto ce doci. Naime ovo je kak ti bilo pod pokroviteljstvom Ozujskog, koje je trebalo doci u subotu na turnir al su zaj... pa nisu. Cika Vlado, vlasnik birca ih je zvao i rekli su da ce donjeti nagrade ovaj ili sljedeci tjedan, tak da niko od prva tri nece biti zakinuti za nagrade.

    A kad ce ZG Foos imati svoj prostor i svoje stolove, stavit cemo postenu kotizaciju, pa ce i nagrade biti kak valja....

    Pozdrav =)

    avatar

    28.04.2008. (15:40)    -   -   -   -  

  • vasa

    svi smo skužili mislim da je to zbog organizacije i svega bilo s nagradama tak kak je bilo... sad stvarno da ne ispadne da se javljamo samo oni među prva tri mjesta, ali se slažem sa svima da je nagrada za prva 3 mjesta ipak turnirska praksa svih sportova... a što se iznajmljivanja stola ubuduće tiče... vrijedi za sve klubove diljem RH ( čak i rijeka koja nam je daleko) mi u festu imamo jedan svoj fabi stol ( zasad - na putu su još 2) i imamo prijevozno sredstvo za taj stol, a imamo i volje nositi ga sa sobom... pa mislim, ako želite slobodno nas kontaktirate tjedan- dva prije turnira, i donijet ćemo ga... pa se onda ne mora davati lova za iznajmljene stolove...

    avatar

    28.04.2008. (18:52)    -   -   -   -  

  • sinisa

    Cestitke Vasi i Ani na osvojenom turniru. Odlicna je ova ideja da medjimurci ponesu svoj stol na buduce turnire, njihov stol je dobar i nemora se davati lova za iznajmljivanje. Cestitke Cupavima koji su prosli grupu i opet zauzeli poziciju od 5 do 8 mjesta. Cupavi su (p)ostali ozbiljna prijetnja svim ostalim ekipama, jos samo da ih vidim u finalu nekog turnira.
    Pozdrav.

    avatar

    28.04.2008. (21:05)    -   -   -   -  

  • myway

    vidim da se brojka posjeta na blog povećava ubrzano... svi čitaju a nitko ne piše.. ajmo malo... ima zainteresiranih... na bilokoju temu:
    ajmo bacit neku raspravu usput na to koji se vam i čiji udarci najviše dopadaju... evo nekih mojih favorita... (ps-ovo je čisto subjektivno)

    -mario: iz obrane onaj topovski 1-2
    -vlado: najduuži 1-2
    -dačo: prljavo precizan 3-2 iz igre
    -domeniko: kontre iz obrane
    -gogo:helikopter
    -darjan:najpodlija baka od gore na prvu
    -kemo:varka povlačenje srednjim pa sa 3 ravno

    ...ima i preciznijih i brzih i jačih i nekih koji mi trenutno ne padaju na pamet, al nekako su mi ovi baš..posebni..udarci s potpisom

    avatar

    29.04.2008. (19:24)    -   -   -   -  

  • matija-raul

    bas sam danas razmisljao da pokrenemo tako neke teme..

    evo mojih favorita:

    Dominik: 1-2..fascinantno .. i baka na prvu. i iz obrane skraćeno

    Darjan a.k.a. ice man :) : sa istim iz obrane. nevjerojatna lakoća prolaženja i zabijanja. u napadu hvatanje na "krivoj nozi"

    Antonio: Predatorski zabijanje 1-2 iz igre.. a nije ni 3-2 nista losije

    Vlado: 1-2 to vidim jedino kod Dominika i Marija

    Mario: 1-2.. Jedan od najbržih

    Domeniko: rolanje u obrani i izrađen udarac

    avatar

    29.04.2008. (22:52)    -   -   -   -  

  • don O'meniko

    eh momci sto se tice kontri iz obrane, riskantno je to oruzje ali i opasno, a prekrasno za vidjeti a tek osjecaj nakon dobre gol-kontre je fenomenalan. sto da vam kazem, fora je kad protivnik iz obrane precizno i jako puca oko sredine, recimo darjan, i glupo je smireno docekati tu loptu a i postoji sansa da ce nakon dodira s dvojkom otici na protivnicku trojku. tako da cim ovaj pukne odmah trzaj i na velike brojke padne fina kontra :)

    antonio: brutalan udarac 1 2 kao grom s petice dolazi lopta i plasira je iz prve, a ponekad te zezne bakom na prvu, ali radi cudnog pomaka rukom i dodira vise skuzim olako njegovu namjeru (hehe). valja spomenuti i jake njegove udarce iz obrane!!

    dominik: 1 2 s finim namjestanjem, u zadnje vrijeme ga "skrati" pa ode ponekad i na prvu

    darjan: polagano poigravanje u napadu i kada se najmanje nadas ide brza u drugi ili baka, tesko ga je pratiti i prokuzavati namjere, uh. naravno iz obrane jako precizna povlacenja i 2 1, kada ga krene nemoze stati, a kada ne...hm.. boze oprosti mu, dobar je on covjek!

    miso: dijagonala, dijagonala i opet dijagonala iz obrane s 2.

    vlado: dugacko i brzooo 1 2 ali i 3 2 i bake, ponekad ko da ima ljepilo na trojki svaka s petice njemu... ma joj jos kad bi komentar napisa bija bi bolji :p

    cus: sjecam se njegovih 3 2 bliskih s dacom jos dok smo bili mladi, trenutno je taj udarac jos u izradi radi slabog igranja, a i virtuozna muljanja trojkom. radi slabih treninga ne dolazi do izrazaja njegov arsenal oruzja!

    stef: 3 2 i 1 2, ima dana kada ide ludo, mozda mu forma ovisi o noci prije...hm

    to su igraci koji su najcesce u gameu, toliko o njihovim udarcima s potpisom

    iznimka spominjem matiju: joj, oko 50 krugova oko lopte dok je u pokretu i onda uz stativu tamo gdje golmana nema, prvih 30ak takvih golova potpuno zbunjujuce a kasnije se da obraniti...ali tesko.

    avatar

    29.04.2008. (23:35)    -   -   -   -  

  • don O'meniko

    al sam se raspisao ko ko ko zeljko (pohvalno), ajd necu vise hihi
    e ali sto se tice obrane s potpisom je poneko moje hvatanje loptice rukom iz gola dok nije pala dole...pa se nadam postu i o tome...:P

    avatar

    29.04.2008. (23:39)    -   -   -   -  

  • ifcha aka ivča

    uvjerljivo najbrutalniji i svjetlosnim godinama (pri worpu 9.9:) ispred konkurencije je:
    Antonijev DECAPITATION!!!
    za to bi se isto trebala udijeliti nagrada ali o tom ćemo raspravljati u postu koji će se baviti nesportskim potezima.

    lijepi pozdrav

    avatar

    30.04.2008. (12:36)    -   -   -   -  

  • myway

    :D :D :D ... definitivno "potez" za pamćenje... btw: thx ifcha a.k.a. ivča za odličnu temu novog posta...

    avatar

    30.04.2008. (12:54)    -   -   -   -  

  • stojko

    Sad sam u jurnjavi, ali da apostrofiram Vasinu ponudu za stol. To je jako velika stvar i po meni bi svaki organizator trebao s tim stolom racunati.
    Za svaku pohvalu :-)
    Jos samo dodajem da sam vidio kako Domeniko lovi lopticu rukom. Znamo davor i ja jos jednog barem jednako dobrog. A cak je i po nekim virtuoznostima u obrani slican Domeniku.
    Oce li biti glasovanje po treminima za Gaj? ;-) Gotovo sigurno da necu moci igrati. U svibnju sam 2 vikenda out, a u lipnju barem 3.
    Napisat cu kad stignem par komentara meceva i udaraca.

    avatar

    30.04.2008. (14:32)    -   -   -   -  

  • darjan

    Evo da se malo uključim u raspravu o potezima za pamćenje... Moji favoriti:

    - Vlado: 1-2 ili baka sa 1. Zadnjih par tjedana se unaprijedio i po meni u ovom trenutku ima najjači udarac od svih. Lopta na mjestu na 1 i sad - ili munjevito brzo i precizno dodavanje na 2 i u drugi kut ili pucanje s 1 u bilo koji dio gola uz pošteni trzaj (teško je to više zvati "baka" pošto lopta ide brzo). Što je najveća prednost ovog udarca - identično započinje u oba slučaja.

    - Dačo - kratko i jasno - topčina 3-2. (dodatno, skoro nikad ne promašuje i tu i tamo ubaci baku, tek toliko da obrambeni ne bi bez razmišljanja letio na drugu)

    - Antonio - najglasniji udarci s obje strane :). Ipak, najbolji mi je scenarij kad mu se lopta kotura od dalje mante prema bližoj, "preskoči" ju s 2 i onda doda slijedi 1-2 u drugi kut (brzina svjetlosti). Nemoguće za obraniti, a još k tome obrambenog ostavi na krivoj nozi jer mora mijenjati smjer kojim prati loptu. Jedino što to nije razrađeni udarac, nego se mora tako poklopiti (ali to nije rijetkost).

    - Matija - 3-2 s mjesta - brzo, precizno i snažno. Naravno, uz dosta muljanja, kruženja oko lopte i ponekad skraćenih na prvu (ma bez toga niti jedan udarac ne može biti vrhunski). Pravi "turnirski" udarac.

    - iz obrane - Mario 2-1 (svaki komentar suvišan :), Domeniko kontra (to si uopće ne mogu zamisliti kako bi napravio, lakše mi izgleda aerial za izvest) i također 2-1, Sebo po sredini iz naizgled nemoguće situacije pozicije

    -poseban osvrt - Sebin nekadašnji udarac još uvijek ostaje najbolji i najjači 1-2, ali u zadnje vrijeme samo tu i tamo zabljesne i pokaže svoj stari sjaj ;). Sebo, kak ide ona pjesma "i tebe sam sit kafanooooo" :D :D

    Ovo su po meni neki od najboljih pojedinačnih poteza, ali oni sami po sebi nisu dovoljni za pobjeđivanje u stolnom. Zato neke od vrhunskih, kompletnih igrača nisam spomenuo ako baš nemaju neki jako upečatljiv udarac. Da se neki ne bi naljutili :)

    avatar

    01.05.2008. (01:11)    -   -   -   -  

  • Domeniko

    ej ekipo ajde ako ima nekog za trening večeras pa neka javi preko bloga. brat Lac i ja smo za, pitati cu jos ljude pa javim!

    avatar

    02.05.2008. (14:11)    -   -   -   -  

  • MATEO

    BOK JA SAM MATEO IZ CAFFE BAR MATEO.BLOG TI JE ODLIČAN A DALI BI MOGO POSJETITI MOJ BLOG KOJEG ĆU NAPRAVITI 7.5.08.

    avatar

    05.05.2008. (17:55)    -   -   -   -  

  • MATEO

    JAVIM TI

    avatar

    05.05.2008. (17:55)    -   -   -   -  

  • stojko

    O udarcima bi moglo nadugacko, a i puno sam vec pisao tako da cu se samo nadovezati na neke (ne)spomenute poteze.
    Npr. Daca osim 3-2 moze s trecim i kratko povuci te zaobici odbrambenog. Vrlo kvalitetno. Valjda je samo meni tako zabijao. A i mozda sam ja kao golman bolje upamtio.
    Sad citam sto je Darjan napisao i bas uzivam.
    Jos cu nabaciti par kometara s turnira u Mateu. Jako mi se svidjelo sto su Stenovci dosli u klupskim majcama. Takodjer njihovi mladi decki s kojima smo igrali su jako lijepo igrali. Vrlo napadacki i pokupili su moje simpatije. Mec s Emijem i Sasom u grupi je bio odlucujuci u borbi za 2. mjesto. Emi nam je zapaprio neke golove, ali je Sasa opet muku mucio samnom.
    Utakmica s Anom i Vasom mi je najupecatljivija od kako smo igrali protiv Mikusa i Stefa u Fortuni. Pobjeda bez prigovora. Ja sam u petoj partiji pao od umora. Jos mi je Vasa zabio 2 kontre, a u prve 4 igre nijednu, mislim. Ana je bila ubitacna, mada joj je i Davor zaljepio puno kontri pa ne mogu jasno ocijeniti njen doprinos. Inace u cetvrtfinalu sam zelio ili Vannu ili Kemu i Tihija. Prve da im uzvratimo za Jasku, a druge, jer su novi val i da vidimo kakvi su.
    Od drugih meceva skoro nista nisam vidio. Sjecam se navijanja i zestoke igre Mikusa i Stefa protiv Dooltza i Renea. Bilo je puno dobrih obrana.
    Ako se ne varam jedino su Matija&co par koji dosad nije ispao prije polufinala. Pitam se kad ce i oni izgubiti nevinost :-)

    avatar

    06.05.2008. (20:54)    -   -   -   -  

  • novi

    Imam stol u stanu i volju za igranje :)
    fale protivnici, htio bi se malo nabildat u nogachu,

    stol je stariji, cvrsci, varijanta za birtije,
    noname, al dobro napravljen, da traje
    staklo i zljeb za kuglice skinuti

    pa majstori, (na)javite se

    cananjab@net.hr

    nisam bas da nemam pojma,
    svaki vikend igram s frendom,
    al sigurno ima mjesta za napredak....

    avatar

    09.06.2008. (16:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...