Komentari

knjigoljub.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Apokrifar

    Čemu navodnici kod dobre namjere? Osobno sam skloniji poetici brisanih navodnika:)

    avatar

    28.04.2008. (07:45)    -   -   -   -  

  • happywedding

    koliko je poezija zastupljena...vidi se i tu na blogu...jako malo...meni se čini da nikada nije bila u goroj krizi...u poplavi nazovi pisaca kod nas čije se knjige kupuju kao romani za jednokratnu uporabu...nema ni jednog pjesnika...to je šteta...kažu kako nije isplativo objavljivati poeziju...ali to je samo moj stav...

    avatar

    28.04.2008. (08:04)    -   -   -   -  

  • Pokojnici i pijanci

    Kod nas je kriza svega. A da nema nijednog pjesnika, e to nije istina. Problem je u marketingu koji uvelike određuje recepciju.

    avatar

    28.04.2008. (08:16)    -   -   -   -  

  • doktor Jatogen

    "Kriza poezije, dakle, praktički je ista stvar kao naftna kriza, barem po mišljenju mnogih teoretičara". Nešto gluplje odavno nisam ni čuo, ni pročitao. Sramotna budalaština, samozadovoljno preseravanje, glupava dosjetka s kojom se, zamislite, slaže "većina teoretičara"!
    Analogija, dakako, postoji, i banalna je: poezija i nafta kao pokretači, kao gorivo, no tu svaka sličnost prestaje: naftna kriza je naftna kriza, a kriza poezije je imbecilna sintagma skovana - a gdje drugdje - u ustajalim profesorskim kabinetima "mnogih teoretičara". Naime, riječ je o krizi čovjeka, krizi poetske prakse, krizi jezika, ako baš hoćete, ali ne o krizi poezije. Znakovit je taj nehajni, grubi odnos prema jeziku, neuvažavanje nijansi, iskrivljavanje značenja: polupani lončići u službi posvemašnjeg idiotizma.

    avatar

    28.04.2008. (08:58)    -   -   -   -  

  • Anorien Gailiel

    Ja se slažem sa tekstom, a ovaj blog mi se jako sviđa i nadam se da ću ga posjećivati. Voljela bih studirati književnost, ako ne uspijem upis na akademuju, a ovdje mogu naći mnogo toga korisnog.

    avatar

    28.04.2008. (11:27)    -   -   -   -  

  • metonimija

    Jatogene, kretenčino, znakovito je što laprdaš o neuvažavanju nijansi tamo gdje ne treba. Kao i većina on lajn "teoretičara". Kreteni pljesnivi!

    avatar

    02.05.2008. (11:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...