Komentari

dujmovaca.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • TENISKI STRUCNJAK

    Poštovni Direktore svih liga i turnira,
    imam jedno pitanje za Vas, prvo o prvoj skupini najboljih, prijavljenih rekreativnih tensiača, uz uvažavanje svih igrača ćini mi se da je prvi nositelj trebao biti D.Durdov osvajač posljednjeg turnira, a ne uvaženi i cjenjeni prof. Marić, pa Vas ljubazno molim za objašnjenje kriterija ali kompletno objašnjenje, a ne djelimično, nisam vidio Vas da ste se prijavili za ligu to je drugo pitanje, a treće je di su ti svi igrači za koje ste Vi rekli da Vam stvaraju pritisak da se igra liga koliko vidim za sad je prijavljeno manje igrača nego na protekli turnir također molim Vaše objašnjenje navedenog.
    Uz sportski pozdrav i želju da liga bude uspješna vaš teniski stručnjak !

    avatar

    01.05.2008. (00:00)    -   -   -   -  

  • TENISKI STRUCNJAK

    ČESTITAM VAM PRAZNIK RADA 1.SVIBANJ

    avatar

    01.05.2008. (00:05)    -   -   -   -  

  • dujmovaca

    SVE UKUPNI POSTIZAK U DUJMOVAČI
    TEŠKO DA ĆE KO NADMAŠIT MARIĆA JER JE BIJA SKORO NA SVIN LIGAMA I TURNIRIMA KOJA SU SE ODRŽAVALA
    ADRESA DI SAN JA PRIJAVLJEN JE OVAODI MOŠ VIDIT U JPG FORMATU
    PRITISAK JE AKO JE VISE OD DVI OSOBE
    E TRIBA DOBRO BROJIT IMA VIŠE GRUPA I VIŠE FORMATA

    avatar

    01.05.2008. (20:19)    -   -   -   -  

  • TENISKI STRUCNJAK

    Direktore svih direktora i uvaženog turnira Dujmovača 2008,
    kao prvo hvala Vam na vašim odgovorima koji su me djelomično zadovoljili, drago mi je da ste se i Vi prijavili, što se tiće onog pritiska povlačim pitanje jer vidim da se sve više kvalitetnih igrača prijavljuje i drago mi je zbog toga, a posljednje moje pitanje je bilo u svezi s prvim, drugim i trećim nositeljem, nisam zadovoljan s Vašim objašnjenjem, koliko je meni kao tensikom stručnjaku poznato svi hvale i svi ga zovu LEGENDOM naravno mislim na gospodina Tominića, a kako je on onda treći nositelj po meni bi mora bit ka prvi nositelj, čovjek stvarno igra savršen rekreacijski tenis, a što se tiče mladog Durdova pa ko je osvojio zadnje tri lige i zadnji turnir, pa mislim da se to mora uvažit, no Vi ste direktor i Vi odlučujete ovo je bio samo moj mali komentar. Inače svu trojicu Tominića, Marića i Durdova cjenim kao vrsne ljude i još bolje tenisače i želim im puno uspjeha u ovogodišnjem natjecanju koje je iznimno "jako" zavaljujući i Vašem trudu direktore svih turnira i zaboravih samoproglašenim predsjednikom teniskog društva DUJMOVAĆA.
    Puno sreće kako na organizacijskom tako i na igračkom planu, želi Vam Vaš teniski stručnjak.

    avatar

    02.05.2008. (22:35)    -   -   -   -  

  • TENISAČ II

    PROTESTIRAM KAO REKREATIVAC ZBOG POSTAVLJANJA GOSP. STJEPANA MEDAKA ZVANOG PIPI NA 17. MJESTO PRVE SKUPINE, DRŽIM DA MU JE MJESTO NAJMANJE ZA DESET MJESTA NAPRIJED TU NEGDJE OKO SEDMOG MJESTA, IAKO NJEMU TO NIJE VAŽNO ŠTO ĆE POKAZATI REZULTATIMA KOJI ĆE USLJEDIT, MIŠLJENJA SAM DA DIREKTOR NIJE BI REALAN U NEKIM SLUČAJEVIMA PRI POSTAVLJANJU TENISAČA NA LISTI !

    avatar

    12.05.2008. (20:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...