Komentari

zvoneradikal.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Helix

    Kako ti imaš toliko vremena?

    avatar

    23.04.2008. (12:32)    -   -   -   -  

  • DEMOS

    Mislim da ćeš ipak morati malo svratiti do pollitike i dati svoje komentare na neke, a posebno one u @Solaris-ovu dnevniku.

    avatar

    23.04.2008. (13:06)    -   -   -   -  

  • Taurunum

    Odustao sam od pisanja na politika.com, budući su me počeli zvati noću i prijetiti. Šalim se. Dobro ti je i ovdje, Zvone.

    avatar

    23.04.2008. (17:28)    -   -   -   -  

  • Zvone Radikalni

    DEMOS - već sad je jasno da od "mog velikog uspjeha" (u suzdržavanju) neće biti ništa :-(((

    Jednostavno sam "preslab" ;-)

    avatar

    23.04.2008. (19:14)    -   -   -   -  

  • Zvone Radikalni

    @DEMOS - E da, zahvaljujem ti od srca na ulozi "odvjetnika" :-). Ponajviše zato što si kroz proces branjenja omogućila da se neke seronje otkriju u pravom svjetlu.

    avatar

    23.04.2008. (19:15)    -   -   -   -  

  • Zvone Radikalni

    eto, i to smo odradili. sad je vrijeme da se malo uozbiljim.

    avatar

    24.04.2008. (13:45)    -   -   -   -  

  • esperanza

    "Koliko god bilo kakvo rangiranje bilo grubo, pomalo i neumjesno a možda i uvredljivo za ostale članove, ja ću se svejedno upustiti u tu „avanturu“. I, pod punom materijalnom i krivičnom odgovornošću proglasiti TRI CARA pollitika.com portala:
    - opinioiuris
    - ap
    - frederik"
    Potpisujem Zvone, pogodio si u sridu:)))))

    avatar

    24.04.2008. (20:31)    -   -   -   -  

  • pulicer

    Vecina uvijek ima sto izabere.Ostalima duboka sucut.Ako je utjeha, u manjini zna biti i sasvim apsurdnih opcija.Tj. moglo je ispasti i gore ;)
    P.S. Nemam bas vremena previse, jer na netu najvise pratim preslagivanje financijskog sustava.Stvar mi je krajnje zanimljiva, a rezultat moze biti iznenadjujuci.
    Ne smetaju mi ljudi sa pollitike, jedino se za moj ukus neki i previse drze prastarih teorija. A zivot ih demantira.To je bas nezgodno u realnom svijetu.Cini mi se da ih argumenti i nepostojanje ni jedne uspjesne drzave in real life sa njihovim "receptima" ni najmanje ne dovodi do samokritickog monologa.A to umara...

    avatar

    25.04.2008. (00:10)    -   -   -   -  

  • WHATEVER

    Polaskat sam uvrštenjem:)

    Kao što rekoh više puta, bivajući na net forumima i blogovima dugo vremena, jasno mi je da svaki pisac ima svoje faze. Tebe je sad uhvatila jedna faza zlovolje i shvaćanja da net svašta trpi, pa tako i razne wannabe-komentatore, drkadžije i jednostavno glupe i neobrazovane ljude. Imao sam i ja tu fazu i svako malo me opet uhvati kad vidim što sve može proć pod tekst na pollitici. Univerzalan lijek za nerviranje oko toga je humor i neshvaćanje svega toga skupa preozbiljno. Tko je glup i zatucan - pomoći obično nema, umrijet će takav.

    Odustat pred budalama? Jako loš izbor. Ostvarila bi se ona stara "došli divlji pa potjerali pitome". Stvar je samo u tome da u javnosti (ovoj internetskoj) trebaju biti zastupljeni svi stavovi. Ti pucaj po svome, drugi nek pišu svoje, nešto od svega će ostati i sigurno će se nešto i promijeniti. Očekivati previše je naivno, ali misliti da baš ništa nema odjeka je također netočno. Samo nemoj trošiti 5-6 sati na odgovore, to je ipak previše :)

    Pozdrav, vidimo se na pollitici.

    avatar

    25.04.2008. (13:38)    -   -   -   -  

  • vox populi vox dei

    Arhitekti predlažu i sami izabiru projekte koje građani nisu prihvati u svakodnevnom životu.Pošalji tvoj nadraži arhitektonski projekt na slobodni natječaj "Vox Populi -
    Izaberimo najbolje arhitektonsko ostvarenje u Hrvatskoj"

    avatar

    27.04.2008. (21:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...