ti bi umakao :D mene se mozes sjetiti kad budes jeo bilo sto :) .... sve volim....neke od stvari mozes vidjeti i u mojoj blog kuharici :)....upravo obozavam onu teletinu s cesnjakom i krumpirima. obozavam i burek, cevape i grah. pa i sarmu. obozavam moj ajvar, dakle onajk prema receptu koji sam sama izmislila :))).....ali cu rado jesti i francusko i azijsko i talijansko...
jedem i skupa i super jeftina jela. uglavnom ona cije spremanje ne traje dugo.
22.04.2008. (18:49)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zanimljiv post. Evo vezano za tvoje pitanje da sad ne opisujem previse, skokni na coolinarika.com, ja sam tamo pod nickom alibaba, pa se moze vidjeti sto volim jesti :)
22.04.2008. (19:39)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nekada sam bila veliki mesojed, a sad su mi draži povrće i voće. od mesa uglavnom jedem ribu (volim i morsku i riječnu) , puretinu i piletinu ...
ne volim kuhati za sebe, ali rado kuham za one koji su mi dragi. oni pak rado pojedu moju paellu, različita jela iz woka (mješavine mesa, morskih plodova, korijenastog povrća, gljiva s rižom ili rižinim rezancima), riblju salatu (od sušene ribe), slane kiflice sa sirom i šunkom, palačinke na 101 način ...
kad napravim išlere, planu za čas ...
i ja volim jelo lijepo složiti i poslužiti u lijepom posuđu, na stolu dekoriranom cvijećem i svijećama, no kad objedujem s ljudima koji su mi bliski ne opterećujemo se pretjeranom 'etikecijom'.
iako slavonka, nisam od onih domaćica koja će gostima stalno nadolijevati i na silu dosipavati, jer to ne volim ni sama ... radije stvorim lijepu atmosferu, ponudim i pustim goste da se služe ... :-))
22.04.2008. (20:17)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
do 20-te godine života teža gurmanka, a od tada sam prešla na povrće i laganu hranu. za nijedno jelo mi ne treba više od pola sata. najviše volim raditi svoje miješane salate sa ribanim ili svježim sirom i kiselim vrhnjem, kukuruzom i gljivama, nešto mažurana, bosiljka i vlasca i to je to.
ah da, i volim palačinke. ubijam za njih. pogledom ili rukom, kako kada. ovisi o procjeni žrtve;)
22.04.2008. (20:20)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bok! Kad su hrana i sex u pitanju, ne mogu ne reagirati:) Iako s guštom jedem svu hranu (osim mesa kojeg ne volim pretjerano), izdvajam tjesteninu, peciva, voće, svo povrće osim paprike i čokoladu s lješnjacima. Najradije pijem običnu H2O i čajeve bez šećera.
22.04.2008. (21:09)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
To mi je stvarno omiljena tema, volim kuhati, toliko da sam se učlanila i na coolinariku, lila17 Koja su vasa omiljena jela ? Pravi sam svežder, tako da ne bi mogla nostop jesti jedno te isto, u zadnje vrijeme malo previše volim kolače, pa nostop nešto pečem Sta jedete i sta volite ? Volim jela sa sirom ali slatkim, mak, višnje, brokulu sa sirom, pizzu sa lukom, povrće,burek Jesu li skupa ? Moja jela nisu skupa, dapače to su sva ona iz starina, u zadnje vrijeme me ti digani najviše interesiraju, tako da sam neki dan pekla kifle sa lukom i špekom prvi put i bili su baš fini, Koliko je vremena potrebno za njihovo spremanje ? Uglavnom, kod mene kratko
22.04.2008. (22:19)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
najvise volim hranu na mediteranski. ribu, plodove mora, prsut i sir.... pa onda i sushi.... slavonsku kuhinju bas i ne volim, a od cevapa mi je zlo u zadnje vrijeme (smrc,smrc)
22.04.2008. (23:08)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Apsolutni sam svežder, a kako sam isto prošao dosta svijeta, probao sam raznih ludorija. I nije mi žao! Sva sreća želudac još surađuje u mojim eksperimentima tako da skoro mogu jesti i kamenje.....ako je ukusno.
23.04.2008. (01:00)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ja san dite sa mora..dakle nije tesko rec da najvise volin ribu,morske plodove..spreman ih na milion nacina i koristin puno povrca kao prilog i salatu...vole je i oni koji ribu ne vole ni u akvariju...ako triban izdvojit onda su to ostrige zapecene u rerni a polivene worchesterom,komadicima sunke i petrusinom a posli i limunom..umak moze biti i od crna papra i od chilia ko voli ljuto..no skoljke su mi broj jedan a dijele mjesto sa skampom i ostalim rakovima koji znaju biti preskupi ali onda drugi dan podmetnem kakvu pastu ili rizoto pa financijski balans bude ok :))) uvik se rece kako najvise novaca ode za guicu da prostis ali to je tako..i jos nesto glede one druge teme - dobro je hranu povezati sa sexom,zaista da oblizes prste :))))veliki ti pozdrav gurmane ...
23.04.2008. (01:31)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Pečena piletina s bambusom i kineskim gljivama, Asia u Šenoinoj, Zagreb, 59 kuna, u meniu broj 66. Preporučljivo uz rižu i kasnije pečeno voće sa sladoledom. Najedeš se kao pošten hedonist.
23.04.2008. (02:07)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
da, i ja volim umakati ... nedavno sam umakao u, pazi sad, umak od veprovine ... na poslu jedan lovac slavio rođendan, pa pripremio veprovinu na lovački ... ubili smo se ... a i inače preferiram slavonsku dijetu - mesnu ... a od svih kolača najviše volim svinjetinu ... samo da znaš, večerao sam kulen :) ... cure sline, ha :) ..........
23.04.2008. (02:22)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ajme, znaš ti mene - sve! Slatko, slano, iz cijelog svijeta. A nije mi teško ni kuhati satima, kad su u pitanju gušti...bilo koje vrste, hehe. Uvijek kažem - tko ne zna jesti, ne zna ni je...lte. Čim mi netko bezvoljno prčka vilicom, već vidim kako s istom energičnošću petlja i ostalim priborom ;-D P.S. Hm, došlo mi milo. Sad moram hitno uz bijelu nessicu mrknuti pannetone s nutellom. Dok ne uleti nešto konkretnije ;-PPP
23.04.2008. (07:39)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kora
Ovdje sve neki gurmani. Ja uglavnom volim sve, u manjim količinama. Jučer mi se jela hobotnica na salatu ali nisam to papala, nema. Moš' si mislit' što bi u 10 navečer mogla jesti hobotnicu!?
23.04.2008. (08:53)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
frigana mlada mrkvica
jako sam se šokirala, nisam očekivala da je kod našeg fizija hrana tako loša, da ti idu suze dok jedeš! pa, to je strašno, čak ni ja ne jedem tako loše! dobro da to znam, prvom prilikom ću mu poslati nešto jestivo, možda malo špinata i kelja i mrkvicu. čuj, ja sam jako neshvaćena na ovom blogu. ja volim jesti sve što i ti, samo ne baš i u tim količinama, recimo sve s tog tanjura na slici bi smazala u slast. samo bi se osjećala zaista loše kad bih jela baš tolike količine mesa...na mene to i fizički i psihički djeluje loše, ali povremeno neka slastica je ok. što ćeš vidjeti kad te odvedem u karaku na piletinu sa žara...oblizivat ćeš se danima... pisat ćeš epske poeme o tom doživljaju! kod nas je englesko vrijeme...udareno sto posto...dobro ti jutro, mesojedu jedan:))))))))
23.04.2008. (09:38)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ja lolim papati sve osim prežgane juhice:-)....a što se tiče humora, eve ti jedan bolnički "Došao čovjek na dogovor za operaciju, strah ga, doktor ga tješi... - Ma ne brinite mi ćemo Vas uspavati, zakrpati, kad se probudite bit ću uz Vas... Nakon operacije čovjek se budi...gleda, mutno mu....i kaže: "Doktore, jesam ja to tako dugo spavao da je vama brada narasla.... Na to će ovaj: - Nisam ja doktror ja sam Sveti Petar-"
pusa i tebi velika
23.04.2008. (10:03)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Jao Kengi, ja sam ti slavonka srcem i dušom pa tako i jelovnikom!!! Šta da ti pišem.... sve znaš..... sve osim lučenja! Na to se zgražam!!!! Ali ja sam ti tipična slavonka tako da ti kod mene ima i Like i Bosne a i malo Mađarske..... Sve to zajedno čini moj jelovnik!!!
23.04.2008. (10:17)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ah Kengi, sad ti je omiljena tema hrana, na godinu će bit probava, a kad neko spomene sex nećeš se moći niti sjetiti šta to bješe :)))))))))))) Ja svežder, u svakoj kuhinji nađen šta volin.
23.04.2008. (10:57)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
vec mjesecima bijem bitku s hranom... uglavnom nisam uopce gladna,jedem jer mi zdrav razum i vrtoglavica govore da moram:))) uglavnom kad je u pitanju meso mogu se prisiliti jesti na silu,no ako je na meniu povrce i nest slatko onda se nemogu ni prisiliti. ali kad vec moram odabrati onda volim sve sto se moze ispeci ispod peke i na rostilju(povrce je iskljuceno, naravno) sve u svemu ipak mi je drazi sex od hrane:))
23.04.2008. (11:37)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nitko i ništa
meni glavno da nisam gladan. kad bi bile neke tablete za to, ja ne bi uopće jeo.
ja ispao vandal, a oni sve srušili. štetočine bez povijesnog premca.
22.04.2008. (18:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fotkam, kuham, putujem...
ti bi umakao :D
mene se mozes sjetiti kad budes jeo bilo sto :) .... sve volim....neke od stvari mozes vidjeti i u mojoj blog kuharici :)....upravo obozavam onu teletinu s cesnjakom i krumpirima.
obozavam i burek, cevape i grah. pa i sarmu. obozavam moj ajvar, dakle onajk prema receptu koji sam sama izmislila :))).....ali cu rado jesti i francusko i azijsko i talijansko...
jedem i skupa i super jeftina jela. uglavnom ona cije spremanje ne traje dugo.
22.04.2008. (18:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
podravec
Zanimljiv post. Evo vezano za tvoje pitanje da sad ne opisujem previse, skokni na coolinarika.com, ja sam tamo pod nickom alibaba, pa se moze vidjeti sto volim jesti :)
22.04.2008. (19:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sefica
Volim ribu, na sve načine!
22.04.2008. (19:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
rU
nekada sam bila veliki mesojed, a sad su mi draži povrće i voće.
od mesa uglavnom jedem ribu (volim i morsku i riječnu) , puretinu i piletinu ...
ne volim kuhati za sebe, ali rado kuham za one koji su mi dragi.
oni pak rado pojedu moju paellu, različita jela iz woka (mješavine mesa, morskih plodova, korijenastog povrća, gljiva s rižom ili rižinim rezancima), riblju salatu (od sušene ribe), slane kiflice sa sirom i šunkom, palačinke na 101 način ...
kad napravim išlere, planu za čas ...
i ja volim jelo lijepo složiti i poslužiti u lijepom posuđu, na stolu dekoriranom cvijećem i svijećama, no kad objedujem s ljudima koji su mi bliski ne opterećujemo se pretjeranom 'etikecijom'.
iako slavonka, nisam od onih domaćica koja će gostima stalno nadolijevati i na silu dosipavati, jer to ne volim ni sama ... radije stvorim lijepu atmosferu, ponudim i pustim goste da se služe ... :-))
22.04.2008. (20:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kolegica Mica
do 20-te godine života teža gurmanka, a od tada sam prešla na povrće i laganu hranu. za nijedno jelo mi ne treba više od pola sata. najviše volim raditi svoje miješane salate sa ribanim ili svježim sirom i kiselim vrhnjem, kukuruzom i gljivama, nešto mažurana, bosiljka i vlasca i to je to.
ah da, i volim palačinke. ubijam za njih. pogledom ili rukom, kako kada. ovisi o procjeni žrtve;)
22.04.2008. (20:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Frulićka
Ajme, lakše bi rekla što ne volim....jer toga gotovo nema...hihihihihihih.
22.04.2008. (21:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
..da ti pamet stane
Bok! Kad su hrana i sex u pitanju, ne mogu ne reagirati:)
Iako s guštom jedem svu hranu (osim mesa kojeg ne volim pretjerano), izdvajam tjesteninu, peciva, voće, svo povrće osim paprike i čokoladu s lješnjacima. Najradije pijem običnu H2O i čajeve bez šećera.
22.04.2008. (21:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
neolina
na ovom blogu covik nemore ostat gladan hehe, dobar neki domacin:)
22.04.2008. (21:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
vanilla
To mi je stvarno omiljena tema, volim kuhati, toliko da sam se učlanila i na coolinariku, lila17
Koja su vasa omiljena jela ?
Pravi sam svežder, tako da ne bi mogla nostop jesti jedno te isto, u zadnje vrijeme malo previše volim kolače, pa nostop nešto pečem
Sta jedete i sta volite ?
Volim jela sa sirom ali slatkim, mak, višnje, brokulu sa sirom, pizzu sa lukom, povrće,burek
Jesu li skupa ? Moja jela nisu skupa, dapače to su sva ona iz starina, u zadnje vrijeme me ti digani najviše interesiraju, tako da sam neki dan pekla kifle sa lukom i špekom prvi put i bili su baš fini,
Koliko je vremena potrebno za njihovo spremanje ? Uglavnom, kod mene kratko
22.04.2008. (22:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Viola (sul palco)
najvise volim hranu na mediteranski.
ribu, plodove mora, prsut i sir....
pa onda i sushi....
slavonsku kuhinju bas i ne volim, a od cevapa mi je zlo u zadnje vrijeme (smrc,smrc)
22.04.2008. (23:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tata od formata
Apsolutni sam svežder, a kako sam isto prošao dosta svijeta, probao sam raznih ludorija. I nije mi žao! Sva sreća želudac još surađuje u mojim eksperimentima tako da skoro mogu jesti i kamenje.....ako je ukusno.
23.04.2008. (01:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sunflower_sun
ja san dite sa mora..dakle nije tesko rec da najvise volin ribu,morske plodove..spreman ih na milion nacina i koristin puno povrca kao prilog i salatu...vole je i oni koji ribu ne vole ni u akvariju...ako triban izdvojit onda su to ostrige zapecene u rerni a polivene worchesterom,komadicima sunke i petrusinom a posli i limunom..umak moze biti i od crna papra i od chilia ko voli ljuto..no skoljke su mi broj jedan a dijele mjesto sa skampom i ostalim rakovima koji znaju biti preskupi ali onda drugi dan podmetnem kakvu pastu ili rizoto pa financijski balans bude ok :))) uvik se rece kako najvise novaca ode za guicu da prostis ali to je tako..i jos nesto glede one druge teme - dobro je hranu povezati sa sexom,zaista da oblizes prste :))))veliki ti pozdrav gurmane ...
23.04.2008. (01:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
smisaozivota42
Pečena piletina s bambusom i kineskim gljivama, Asia u Šenoinoj, Zagreb, 59 kuna, u meniu broj 66. Preporučljivo uz rižu i kasnije pečeno voće sa sladoledom. Najedeš se kao pošten hedonist.
23.04.2008. (02:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
theBeli
da, i ja volim umakati ... nedavno sam umakao u, pazi sad, umak od veprovine ... na poslu jedan lovac slavio rođendan, pa pripremio veprovinu na lovački ... ubili smo se ... a i inače preferiram slavonsku dijetu - mesnu ... a od svih kolača najviše volim svinjetinu ... samo da znaš, večerao sam kulen :) ... cure sline, ha :) ..........
23.04.2008. (02:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pametni zub
janjetina. šunka. luk. roktvica. šljiva. marelica
23.04.2008. (06:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
MiniMaxine
Ajme, znaš ti mene - sve!
Slatko, slano, iz cijelog svijeta. A nije mi teško ni kuhati satima, kad su u pitanju gušti...bilo koje vrste, hehe.
Uvijek kažem - tko ne zna jesti, ne zna ni je...lte. Čim mi netko bezvoljno prčka vilicom, već vidim kako s istom energičnošću petlja i ostalim priborom ;-D
P.S. Hm, došlo mi milo. Sad moram hitno uz bijelu nessicu mrknuti pannetone s nutellom.
Dok ne uleti nešto konkretnije ;-PPP
23.04.2008. (07:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kora
Ovdje sve neki gurmani.
Ja uglavnom volim sve, u manjim količinama. Jučer mi se jela hobotnica na salatu ali nisam to papala, nema. Moš' si mislit' što bi u 10 navečer mogla jesti hobotnicu!?
23.04.2008. (08:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
frigana mlada mrkvica
jako sam se šokirala, nisam očekivala da je kod našeg fizija hrana tako loša, da ti idu suze dok jedeš! pa, to je strašno, čak ni ja ne jedem tako loše! dobro da to znam, prvom prilikom ću mu poslati nešto jestivo, možda malo špinata i kelja i mrkvicu.
čuj, ja sam jako neshvaćena na ovom blogu. ja volim jesti sve što i ti, samo ne baš i u tim količinama, recimo sve s tog tanjura na slici bi smazala u slast. samo bi se osjećala zaista loše kad bih jela baš tolike količine mesa...na mene to i fizički i psihički djeluje loše, ali povremeno neka slastica je ok. što ćeš vidjeti kad te odvedem u karaku na piletinu sa žara...oblizivat ćeš se danima... pisat ćeš epske poeme o tom doživljaju!
kod nas je englesko vrijeme...udareno sto posto...dobro ti jutro, mesojedu jedan:))))))))
23.04.2008. (09:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
greentea
bebi ga, kengi! it is I -GT! ovo gore. ostala mi konspirativna šifra.
23.04.2008. (09:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Tanja
ja lolim papati sve osim prežgane juhice:-)....a što se tiče humora, eve ti jedan bolnički
"Došao čovjek na dogovor za operaciju, strah ga, doktor ga tješi...
- Ma ne brinite mi ćemo Vas uspavati, zakrpati, kad se probudite bit ću uz Vas...
Nakon operacije čovjek se budi...gleda, mutno mu....i kaže: "Doktore, jesam ja to tako dugo spavao da je vama brada narasla....
Na to će ovaj: - Nisam ja doktror ja sam Sveti Petar-"
pusa i tebi velika
23.04.2008. (10:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ljubavnica
Dobar je ovaj Tanjin! :-)
A što se tiče hrane... Ma volim ti ja sve po malo... Uglavnom da je malko više pikantno, slano, papreno....... Papapapati...:-)))
23.04.2008. (10:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kikicarodjkica
Jao Kengi, ja sam ti slavonka srcem i dušom pa tako i jelovnikom!!! Šta da ti pišem.... sve znaš..... sve osim lučenja! Na to se zgražam!!!! Ali ja sam ti tipična slavonka tako da ti kod mene ima i Like i Bosne a i malo Mađarske..... Sve to zajedno čini moj jelovnik!!!
23.04.2008. (10:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Koraljka
Ah Kengi, sad ti je omiljena tema hrana, na godinu će bit probava, a kad neko spomene sex nećeš se moći niti sjetiti šta to bješe :))))))))))))
Ja svežder, u svakoj kuhinji nađen šta volin.
23.04.2008. (10:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
marsi
vec mjesecima bijem bitku s hranom...
uglavnom nisam uopce gladna,jedem jer mi zdrav razum i vrtoglavica
govore da moram:)))
uglavnom kad je u pitanju meso mogu se prisiliti jesti na silu,no ako
je na meniu povrce i nest slatko onda se nemogu ni prisiliti.
ali kad vec moram odabrati onda volim sve sto se moze ispeci ispod
peke i na rostilju(povrce je iskljuceno, naravno)
sve u svemu ipak mi je drazi sex od hrane:))
23.04.2008. (11:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...