Komentari

cryingplanet.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • strana alice

    Jadan on/ona (ili što god) toliko nam daje bezuvjetne ljubavi a mi smo samo bahati, razmaženi i sebični , mislimo na njegovu dobrobit samo kade smo mi u opasnosti i kad nam gori pod debelim guzovima ,a do tad nismo makli prstom. Prijete nam svakakva zatopljenja, gušimo se u bezbroju otrovnih plinova, prijetimo si oružjem, ubijamo sve ono što se ne uklapa u naše okvire…Fuj užasavam se nad ljudskim rodom.

    avatar

    22.04.2008. (22:08)    -   -   -   -  

  • Death of a Planet

    Ne užasavaj se nad drugima, užasavaj se svojim postupkom prema planetu, užasavaj se kad baciš običan papirić na tlo, kad proliješ neko smeće u more, kad zgaziš biljke jer ti se svidjelo gaziti po livadi, kad zgaziš mrava, puža koji nakon kiše prolazi trotoarom do susjedne livade...užasavajmo se svojim postupcima koji štete Zemlji i onda se promijenimo i napravimo nešto korisno. Zasadimo stabalce na područjima gdje je gorilo. Svak po jedno i imali bi prekrasne guste šume!

    avatar

    22.04.2008. (22:48)    -   -   -   -  

  • strana alice

    Naravno počinjem od sebe, i sve što je moguće pokušavam ispraviti, ali neke stvari su ipak malo jače od mene kao čovječuljka . Kako da zasadim malo stablo na mjestu gdje je gorilo, kad se tamo eto već gradi neko golf igralište ili postalo zemljište nekakvog Nijemaca koji planira tamo sagraditi neku zgradu ili kamp?
    Svaki put žalim kad prolazim po travnjaku svog dvorišta ,ali mislim da bolje da mi raste trava u dvorištu nego da sve asfaltiram i da ukinem jedno od mogućih staništa mrava i ostalih bića koja sad tamo sretna žive, i jebiga desi se da se pokoji zgazi, ali zato za oproštenje nakon svakog obroka skupim sve mrvice kruha i prospem ih tamo blizu njihove kučice da ne moraju daleko hodati . S ljubavlju primam kao podstanare sve lastavice i ostale ptice selice i ne selice.
    Imam sve najbolje namjere prema zemlji i htjela bi da kao što je recimo nama sad dobro na njoj da tako ostane i da se sve poboljša za buduće generacije i naravno radi sveopće ravnoteže u svemiru. Uglavnom ima toga puno za reći ( što se radi , ne radi i što bi se trebalo) ali ništa od riječi, zato…

    avatar

    23.04.2008. (22:52)    -   -   -   -  

  • Death of a Planet

    Pa što se brineš? :) Ti daješ sve od sebe i samo budi primjer drugima, ja ću prva ići za tobom...bacanje mrvica mravima je odlična ideja koja mi nikad nije pala na pamet. Od sada budem i ja to radila kad se nađem vani s mrvicama ili sendvičem ;)
    A nisu sva izgorena područja postala golf teren ili kuće Njemaca ;) U Dalmaciji je mnogo izgorenog zemljišta koja se ne mogu iskoristit za ikakvu gradnju i tu se može puno stabala posadit, a vjerujem da ima takvih područja diljem lijepe naše ;)

    avatar

    23.04.2008. (23:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...