Komentari

zlatnirez.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • beastie boy

    alimentacija je najmanji problem
    problem je i zamisliti dan kad odvode djecu od tebe
    zbog toga razvod nije opcija

    avatar

    21.04.2008. (10:38)    -   -   -   -  

  • mrtva priroda

    Na nesreću, kod nas je razvod još uvijek sinonim za puno cirkusa, tuču, uplakanu djecu i mahanje pištoljem. Na civiliziranom Zapadu iz braka možeš izaći i bez da te odnesu na nosilima (ili totalni crnjak: u lijesu) i iščašen si samo emocionalno i financijski ( a to se polako da staviti na mjesto). Kad bi djeca bila i jednom i drugom partneru na najvažnijem mjestu. takve se stvari uopće ne bi događale, ali ako se već desi, važno je to učiniti dostojanstveno, bez živčanih slomova i teatralnosti, i što je najvažnije - klinci ne smiju postati problem i treba im objasniti da će oni i dalje biti voljeni, da će i dalje imati mamu i tatu...
    U sretnom sam braku i ne mogu zamisliti da bi stvari mogle biti drugačije, ali mogle bi biti... to svi znamo... Ljudima se u danu preokreće cijeli život, a činjenica je da si nakon što postaneš roditelj vrlo ranjiv jer tvoja osobna sreća ovisi o o tvojim najbližima. Uvijek se čudim kad ljudi uspijevaju potisnuti taj osjećaj i staviti njihovu sreću u drugi plan.

    avatar

    21.04.2008. (11:38)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    UH,tema prezahtjevna,iako svakidašnja i tu pred našim vratima.No...Viidim tvoj stih u PJESMI,uživao sam čitajući i tebe kao jedan od najstarijih blogera i tek osmjeh da ostavim!

    avatar

    22.04.2008. (13:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...