Komentari

vaseljena.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


 • NEMANJA

  Strina, s kime razgovarate? Ovo je pismo Mate Bašića meni, a ne moj tekst o ST-u!
  Imam dojam da je komentar upućen meni.

  avatar

  21.04.2008. (12:43)    -   -   -   -  

 • NEMANJA

  Onda OK. Bejzik (tako čitaju to njegovo Basic) ima nekakvih problema s upisivanjem komentara s one strane svijeta, no za očekivati je da se Down Under stvari ipak usredsrede, pa već do utorka.
  Valjda će onda naći vremena i za priču s vama.
  Hoću kazati: možemo nas dvoje o bilo čemu, ali što se nas tiče, tu smo temu, mislim, iscrpili.
  Vidio sam vaš post - no, lijepo vi mene reklamirate s ovom preporukom o proljetnom raspustu neophodnom za polemiku s Nemanjom! :o)

  avatar

  21.04.2008. (13:11)    -   -   -   -  

 • vjetrasta

  Alka V. svojedobno se negdje pohvalila kako njenu glazbu slušaju intelektualci i u trenucima opuštanja. Teško sam, pročitavši to, mogla zamisliti pokojnog Supija ili Puhija kako se opscenim kretnjama modernih plesova odaju uz Ko jebe iluzije i propale brakove
  mi imamo more sinje i naše rakove
  i ti su me intelektualci iz njene izjave stali malogolublje intrigirati. Utoliko je, za moju stvar, značajno ovo pismo M. Batišića jer ostavlja neke tragove do istih.
  Molim te, ako i znaš tko to razvezuje kravatu ili leptir mašnu kad Alka zapoji, a da je još i intelektualac, nipošto mi nemoj reći, ovako je zabavnije. Isprva sam mislila da će biti jednostavno jer da nemamo puno intelektualaca ali mora da sam negdje pogriješila u računici.

  avatar

  21.04.2008. (18:22)    -   -   -   -  

 • vjetrasta

  (Mate Bašić, da, pogriješih, a ne da mi blesan da editiram.)

  avatar

  21.04.2008. (19:15)    -   -   -   -  

 • NEMANJA

  Znam, kako ne bih znao, ali zaista ti ne želim pokvariti zabavu! Puno je zanimljivije zamišljati ovog ili onog kulturnog radnika na stolu restorana "Topusko", nego saznati tko to konkretno zaista i jest.

  avatar

  21.04.2008. (22:59)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...