Komentari

mywayfoos.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • vasa

    znam da svi uvijek pišu pohvale organizatorima... da za neke stvari.... ne za neke druge... samo da napomenem da je ovo subjektivno mišljenje, pa nek me ne razapne odmah neko nakon ovog komentara.
    pohvale svakako radi toga jer su si preuzeli odgovornost organizirati turnir.što nikada nije lako i što to rade stvarno brzinski i elegantno. bez prevelikih najavljivanja turnira... odugovlačenja i slično. ( hm hm ) također ovaj put pohvale i što su stolovi bili gotovo 100% isti ( za razliku od prošlog jaska opena)... uvjeti za samu igru bili su ok...bar meni...bilo je također pametno logistiku povjeriti antoniu i općenito, upisivali su svi... to nama nije palo na pamet... super je također što se dečki (prvenstveno matija) stvarno trude oko organizacije, i vidi se da im nije svejedno, pa bih želio da slijedeće kritike shvate stvarno kao smjernice za buduće turnire... ili možda i griješim u razmišljanjima pa nek me neko ispravi...
    meni se osobno nije dopadala lokacija turnira zbog nekoliko razloga... prvo: cijene. znam da su one kod vas nešto veće i sve to ok, ali mali bambus 17kn? neznam... možda je to presubjektivno, i ja sam seosko dijete, ali mali bambus još nisam plaćao 2 eura. i to bi nekak me možda i prošlo da nije bilo osoblja kojem se vidno žurilo da turnir prođe... bar sam ja stekao takav dojam... konobarica ( zapravo obje) me bar 5-6 puta pitala jel bude to gotovo... pa imamo još puno...itd. također malo možda premalo mjesta za publiku koja je htjela pratiti mečeve, ali to samo onako usput velim... jer to je uvijek teško napraviti... ni mi u fortuni nismo se po tom pitanju baš iskazali...
    druga zamjerka je više pitanje... kolko ste si truda dali angažirati lokalne dečke? nije bed, super je kaj je na turniru bilo tolko jakih ekipa... svaka čast... citiram stojka: " po prosjeku jači turnir od fortune." meni je iskreno bilo žao što ste samo vi bili domačini... prvi jaska open bio mi je opušteniji... prijateljska atmosfera... imali ste jedno 3-4 para ako se ne varam. jel ste raznosili plakate? zvali ljude koje znate? onaj tip koji je došel u zadnji čas i ostal bez para je rekel da sam bar prije znal... tak da... možda po tom pitanju više poraditi... turnire uvijek posjećuje slična garnitura ljudi... ali lokalni su po meni ti koji daju štih svakom turniru...
    tolko za sad od mene... malo da odmorim od pisanja... prokomentirat ću i igru... uskoro... previše bi bilo za jedan post....

    avatar

    20.04.2008. (21:18)    -   -   -   -  

  • matija-raul

    ja bih se svima želio zahvaliti sto su dosli na turnir.
    Veliko hvala Antoniju sto je pomogao oko logistike i vođenja svega.
    Turnir nam je uletio u zadnji čas 5 do 12 kako se kaze.. a posto i ja i Mario radimo stalno nismo mogli nista vise organizirati.

    Vasa, znas ti koliko sam ja plakata poljepio za turnir u Gaju? Ma valjda cijelu Jasku i okolicu Jos smo u druge birceve stavljali plakate. I znas koliko nam se parova prijavilo na temelju toga? Jedan jedini par. Cijela jaska kad cuje npr. za Marija ne zeli igrati jer odma misle da nemaju sanse . Možda zvuči čudno ali vjeruj mi istina je. Bi li ti npr. da igras tu i tamo biljar i da je turnir neki a da znas da ga decki jebeno igraju.. bi li se prijavio?
    Iskreno, nakon onoga u Gaju nije mi ni zao kaj se nitko nije prijavio od lokalnih. Bitno je da su ovdje bili ljudi koji zaista vole stolni. Pozdrav!

    P.S. Antonio, slike cu ti poslati cim mi frendica da kablove za fotić.. sutra vjerojatno.

    avatar

    21.04.2008. (01:20)    -   -   -   -  

  • vasa

    a onda isprike... rekao sam da je to više pitanje nego kritika... ako je tako... da, onda se slažem da nije vaša krivica... šteta ipak...

    avatar

    21.04.2008. (01:32)    -   -   -   -  

  • myway

    to je uvijek problem - naci decke kji hoce igrati makar znaju da ce na turniru biti netko jači. to je po meni pitanje časti. od kako igram stolni makar smo i roman i ja bili debelo ispod prosjeka u pocetku nije bilo veće radosti nego kad bi se organizirao turnir. i kad smo počeli u zagrebu i jaski i bilogdje di smo bili - nikad nejdemo radi toga jer znamo da ima slabijih tj da ćemo moći pobjeđivati - nego obrnuto!, baš zato jer postoje jači i oni u većoj formi - da kroz te teške, nekad i uzaludne mečeve pokupimo i više iskustva i znanja. baš iz tog razloga pohvale i weldinu i dasi tj. četvorici igrača koji imaju od svih koji su se pojavili u jaski najkraći "igraći" staž. mora se biti objektivan i oni znaju da je bilo puno jačih parova sad, al zato su i došli. na tome bravo dečki. s takvom voljom i takvim odnosom - nebu dugo dok će oni razbijati po turnirima i nas i ostale. nije da se hvalim - ali u takvim stvarima sam najčešće u pravu.

    ono što se pokazalo najtočnijim je da se najviše napreduje baš onda kad se igra s jačima. ja sam zato zahvalan svima koji su me ikad nakantali jer sam baš zbog njih danas igrač kakav jesam, a isto tako i inzistiram da u tome ne prestajete jer hoću još puno naučiti i postati još bolji.

    ps: ajde dačo, ne bi ja napisao da ne ispadne da se hvalim ;) - pa daj ti. :D igrali smo jedan protiv drugoga...gadna partija.

    avatar

    21.04.2008. (15:04)    -   -   -   -  

  • don O'meniko

    moje postovanje!

    eto vec se najmarljiviji raspisali. sto reci matija i mario cestitke bilo je doista lijepo i fina atmosfera cak je u nekim trenucima svirao novi album halida b. i to me veselilo. buduci da sam isao s metalnim ljubimcem nisam smio cugati ali i mene bi rastuzio mail bambus za 17 kuna. ah, konobaricama se bas nije dalo raditi zabavnije je u tim satima razuzdavati se u lampasima pod okriljem narodnjaka (zamislite onu crnu znojnu dekoltiranu hehe).
    jos da pohvalim tadeja i dusana za jos jedan uspjeh i strasnu volju doci iz slo na turnir. tu su naravno i kolege rijecani, a naravno i nasi iz cakovca.
    da se malo osvrnem na sam turnir i moje suparnike:
    ja osobno mislim da sam solidno branio sve osim PETICE one mi nikako nisu pasale i sugavi golovi kolege iz rijeke i smatram da smo bolji moj partner i ja u odnosu na njih. dusanu i tadeju smo po prvi puta pruzali otpor (odlicna partija) i svida mi se nijhova uigranost i opaka kontrola peticom. daco i marija su isto fino odigrali zanima me koliko bi dogurali da je bio zec na golu. stef i vlado, dva vrsna napadaca stoga slabo uigrana nisu pokazali sve sto znaju i puno su ubojitiji na domacem terenu i somijem na vratima. najdraza partija mi je bila protiv tihija i keme mogli su oni i glađe protiv nas ali bilo ih je trema te smo prvu dobili sa 5-2 mozda 3., na kraju 2-1 za njih, naravno.
    pohvale kiku i lacu, imali su i oni nekoliko izvrsnih setova, ali jos su "mladi", slazem se s antoniom, treba protiv jakih igrati jer se tada brze i bolje napreduje!

    zahvale jaski i veselimo se trecem jaska openu, te drugim skorasnjim turnirima!
    hvala na paznji :)

    avatar

    21.04.2008. (21:28)    -   -   -   -  

  • MARY-RI

    Evo svi se raspisali pa da i ja nešto prokomentiram...

    @MARIO I MATIJA: turnir je bio super i uopće nije bad što su svi parovi bili dobri...još bolje...jedino što je i tu bio problem, ali to je problem svih turnira je taj što uvijek nekako jedna skupina bude sto puta teža od one druge...znam da ste izvlačili po skupinama, ali neznam kako se uvijek tako potrefi. Mislim da bi se oko toga trebalo malo poradit da skupine budu podjednako teške, a ne da se u jednoj ubijaju, a druga olako prođe. Samim time onda u jednoj skupini (onoj težoj) i moraju ispast dobri parovi jer ih samo 4 uglavnom idu dalje

    @ANTONIO: slike koje sam ja slikala ću ti mailat čim ih skinem na komp...nikako da uhvatim vremena...

    @ DON O'MENIKO: moram stat u obranu svojih Riječana i petica. Ako je petica bila dozvoljena na turniru smatram da je onda to gol koji je isto vrijedan kao i svaki drugi. Gledala sam tu partiju i nije baš da ih je uletilo milijun nego dvije od kojih jedna slučajno a jedna namjerno. Uostalom nije baš da se i drugi nisu trudili nabijat peticama samo eto nije im polazilo od ruke da ih zabiju. Svi vi igrate ful energično na peticama i mislim da onda nije u redu da drugima prigovarate za njih. A uostalom nije baš ni tvoje ponašanje bilo lijepo - udaranje u stol, dizanje stola i odlaženje sa njega bez pozdrava kad ste izgubili. To je igra i svatko može pobijedit i izgubit. Šta bi onda trebali Dačo i ja reć na milijun bureka koje je nama uletilo, a pogotovo u partiji koju smo protiv vas odigrali, a ako ćemo pošteno onda smo i mi bolji par od vas kao što ti kažeš da ste bolji realno od Filipa i Ifche. Ne želim da se naljutiš, ali ne možeš baš tako iznosit zaključke koji nisu baš osnovani.

    @ TADEJ I DUŠAN: čestitke i nismo ni sumnjali u vas...

    što se tiče općenito igre, Riječani se baš i nisu pripremali za ovaj turnir tako da: koliko rada toliko i igre. Jednostavno nam baš nije išlo, a i mali nedostatak sreće i masu bureka nisu presudili u našu korist.

    Lijepi pozdrav iz Rijeke i neka se nitko ne naljuti... :-)))

    avatar

    22.04.2008. (11:09)    -   -   -   -  

  • stojko

    Na trenutke vruce i bez zraka, uz nesto slabije osvjetljenje i ponekad tijesan prostor oko stola za igrace, no sve u svemu velika pohvala na brzini organizacije i jos jedan odlican turnir u Jaski.
    Moguci razlog nedolaska domacih je i cijena 100 kuna za par tako da neki i ne zele toliko "baciti u vjetar". Nisam puno gledao meceve, ali nekoliko komentara imam. Tomado-B.Express: U prvoj partiji visoka efikasnost Slovenaca. Dusan dao dva majstorska gola. Prvog guranjem sa sredine pogodio uz Sinisinu stativu. Po meni ipak greska Sinise, ali to je nevjerovatan gol prije svega. Drugi gol opet je Dusan krzmao po sredini i iz jednog dodavanja 2-1 pogodio izmedju golmana i dvojke. Sinisa je dobro postavio no lopta je prosla kroz mikrorupicu. Tadej je zabio 3 iz 4. Ne mogu pouzdano ocjeniti kakave je tu Sinisa imao sanse no moj dojam je da je Tadej stvarno bio tornado pred kojim se Sinisa nije uspio sabrati. Antonio je na trojki imao vise prilika, sto bi moglo i znaciti da je bio bolji na petici, ali nije zabijao i prvi set u lako dobili. Drugi set su Tornadosi lako dobili. Polufinale Tornada i Tihih kemicara je stvarno bilo za gristi nokte. mislim da su ipak napadaci bili malo indisponirani koliko god da su golmani bili dobri. U mecevima Cupavih odbrambeni i napadac nisu nijednu partiju odigrali istovremeno dobro i imali su srece da su se nasli u laksoj grupi. U partiji protiv Weldina vidio sam da Kiki nije svoj i iskoristio sam to tako da sam zakljucao bravu, slicno kao sto radi Sinisa kad nanjusi da napadac bas nije predobar. U finalu me je iznenadio laki poraz Jaske no cini mi se da jednostavno njihova igra je prenaivna za Tornado (za ostale nije pa su neke parove naprosto izresetali, a medju njima i Cupave). Matija nije uspjevao naci rupu kraj Dusana.
    U mecu Cupavih s tornadom imao sam na vlastitoj kozi priliku uvjeriti se u raznovrsnost Tadejevu. Covjek mi je zabijao iz svih pozicija. Vrlo brzo sam mu ulazio u shemu, ali je izveo toliko razlicitih udaraca da dok ja pohvatam sve fore oni vec zabiju dovoljno golova. Uz to snejkove mi je pucao 4 od 4 izgleda. Za dva snejka znam da sam pogrijesio, ali zahtijevalo bi to od mene visoku razinu truda sto u datim trenucima nisam ucinio.

    avatar

    22.04.2008. (18:03)    -   -   -   -  

  • MARY-RI

    @ANTONIO: Oćeš objavit post o ovom turniru sad u subotu ili koga treba kontaktirat za detalje?

    avatar

    23.04.2008. (12:43)    -   -   -   -  

  • levaz

    najava: 26.04.2008 - tj. odmah slijedeće subote, održat će se turnir u kafiću "Mateo" u Zagrebu - također na 2,3 fa.bi stola, taj turnir parova bit će u organizaciji ZGFOOS-a.

    Pozdrav!
    Ok,turnir je 26.4.08 u ....? sati?
    Možda čemo doći iz Kopra 2x2. Još pregovaramo ..
    lp

    avatar

    23.04.2008. (15:27)    -   -   -   -  

  • kimodilidend

    Pocinje u 16 sati ako se ne varam.

    avatar

    24.04.2008. (00:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...